Lite Om Mig:Jag till höger.
Jag heter Nora (efternamn får ni leta upp haha) jag är 14 år och går i sångklass.
På fritiden gillar jag att vara med vänner,dansa och vara helt beronde av One direction fast det e jag ju 24/7!
Jag är beronde av att skriva "haha" för ofta och säga konstiga saker.
Jag har träffat killarna One direction en gång senaste gången dom var här, och de var bästa dagen i mitt liv (även fast jag inte fick något band efter 13 timmars kö) men jag fick vänner för livet hoppas jag.
Varför jag skaffade den här bloggen, jag ville träna på att skriva lite längre historier och träna på stavning osv. Kände att skriva om något man älskar skulle passa bra alltså valde jag killarna men mest Niall Horan. Sen fick jag underbara läsare som ville ha mer! xx
Vad som kommer i framtiden, är lite mer av "Den roliga nyheten" och sedan fram emot jul tänkte jag börja på en ny om någon annan av killarna några tips?
Och sen tänkte jag ha en tävling eller fler för er mina kära läsare vad tycks om det? Pris är självklart någon affirs på 1D eller något annat kul får se.

Nästa kapitel kommer på fredag eller imorgon.
Älskar er haha ni är bäst på att besöka! xx

Birmingham - Kapitel 18

När vi kom hem till mormor kom Bonzo springande jag satte mig ner och kramade om honom. Vi satte oss i soffan i vardagsrummet och mormor tände upp en brasa och gav mig massor av filtar. Hon fixade också varmchoklad, men jag ville inte dricka utan jag somnade istället med bonzo brevid min mage. Mormor satt och väntade i köket på att någon skulle ringa från sjukhuset med besked om mamma mådde bra. Plötsligt ringde det och Bonzo började skälla. "Sch" sa jag och klappade honom. Jag såg genom köksdörren hur mormor gick fram och tillbaka i köket och bet sig på naglarna.  Hon hade telefonen i andra handen.
- Aaah...okej..vad menar du? Sa hon oroligt och kollade in i mina ögon jag blinkade snabbt och låtsades sova igen.

Lyssna om ni vill:
Jag kände hur Bonzo började slicka på min hand och öppnade snabbt ögonen. Det var just ute solen tittade in genom persiennerna det måste vara morgon tänkte jag och reste mig hastigt upp. Jag gick mot toaletten för att snabbt gå på toa sedan gå och snosa igen. När jag var framme vi dörren till badrummet såg jag att mormors sovrumsdörr var öppen, hon brukade aldrig sova med öppen dörr. Jag gick för att titta vad hon gjorde, när jag kom fram till dörrkarmen såg jag hur mormor sprang fram och tillbaka och bar på saker.
- Godmorgon gumman. Sa hon och kramade om mig.
- Vad gör du? Sa jag chockat.
- Packar.. tänkte att vi åker och hälsar på mamma, hon ska opereras imorgon.
- Åh... Sa jag och kände hur en klump av oro bildades i magen, jag hade helt glömt bort att mamma låg på sjukhus. Momor såg oron i mina ögon, hon kramade om mig och sa:
- Såja, Det kommer ordna sig. Hon pussade mig på pannan och gick sedan för att packa de sista sakerna. Det var en liten packning jämnfört med vad jag hade haft för några dagar sedan. Sedan gick vi till köket, mormor lagade pannkakor och gjorde varmchocklad. Sedan bad hon mig cykla och hämta lite kläder hemifrån. Jag borstade tänderna och satte på mig en jacka över pyamasen jag hade fått låna av mormor kvällen innan. Den var röd och prickig, men jag brydde mig inte så mycket om det just nu.

Jag gick ut och hämtade mormors gamla cykel som stod utanför i buskarna. Den var blå och väldigt smutsig, mormor använde den aldrig det var bara när jag skulle handla eller hämta något jag använde den. Jag bodde bara några kvarter bort så det tog bara 8 minuter. Det var inte så många ute klockan måste ha varit runt 6 på morgonen. När jag kom fram mötte jag James som bodde i lägenheten under mig och mamma.
- Nej men hej Mia, vad gör du ute såhär tidigt? Sa han och artigt upp dörren åt mig.
- Hej...Sover hos mormor. Jag klappade hans hund Rockie och klev sedan in i porten.
- Jasså, vart är mamma? Sa han nyfiket. Vad skulle jag nu säga.
- Ehm... hon är fortfarande i Birmingham. Sa jag, jag ljög ju i alla fall inte.
- Jaha dåså, hälsa från mig. Sa han och log, sedan gick han ut ur porten för att rasta sin hund. Jag andades ut och kände hur tårarna ville tränga sig ut men jag höll tillbaka. Jag sprang snabbt in i lägenheten och hämtade tandborste och packade en liten ryggsäck med kläder som jag trodde jag skulle behöva. Det var mest mjukis kläder, skulle ju ändå bara sitta på ett sjukhus och vänta. Jag bytte också om till lite mer vardagliga kläder. När jag var klar kollade jag så allt var avstängt, låste sedan dörren efter mig och sprang ner för trappen. När jag kom ner till porten så mötte jag James igen han sa att jag skulle hälsa till mormor och höll glatt upp dörren till mig. Jag cyklade snabbt tillbaka till mormor, plötsligt kände jag hur det började regna jag cyklade snabbare för att inte bli blöt. När jag kom fram stod mormor och vinkade vid parkeringen brevid sin bil. Jag lämnade snabbt tillbaka cykeln på hennes tomt och gick till bilen som hon nu hade kört ut till utfarten. Jag hoppade snabbt in och gjorde ett "brr" ljud mormor skrattade lite och sa sedan:
- Ni ungdommar och era tunna kläder. Själv hade hon på sig en regnkappa och gummistövlar.
- Men jag trodde inte det skulle regna. Sa jag.
- Man vet aldrig vad som kan hända. Sa hon och satte på radion.

Där spelades Elvis Jailhouse Rock och hon sjöng glatt med. Jag skrattade och försökte sjunga med. Sedan överröstades radion av One thing med One direction det var min mobil som ringde, jag kollade på displayen det var Tea.
- Hej Mia. Sa hon osäkert, hon hade säkert fått reda på det som hänt min mamma.
- Hej Tea.
- Hur mår du? Sa hon.
- Bara bra jag och mormor ska hälsa på mam... henne på sjukhuset idag, vi är på väg. Det var för svårt att säga mamma i ett sådant tillfälle.
- Åh okej bra, hälsa från mig till båda.
- Det ska jag, hur mår du själv? Var dom snälla i skolan igår?
- Nja jag mår bra, men dom frös ut mig och sa att jag var en "mrs Horan" om man säger så. Hon skrattade till lite åt sitt egna skämt.
- Haha, nej men jag kommer på måndag i alla fall. Sa jag glatt.
- Bra. Sa hon.
- Japp, har du pratat med Harry någonting? Sa jag nyfiket.
- Ja, vi ska träffas på söndag.
- Juste de kommer ju på söndag!
- Imorgon alltså! Rättade hon.
- Får se om jag hinner hem, men du nu ska jag vara social mot mormor, Hejdå!
- Hejdå Mia, hoppas allt blir bra. Jag hörde hur linjen avbröts men höll kvar mobilen vid örat, kunde inte sluta tänka på dom sista orden hon hade sagt "hoppas allt blir bra" dom fick mig att rysa. Jag tänkte på allt dåligt som kunde hända min mamma, hon kunde dö...
- Vem var det? Sa mormor nyfiket och stoppade mina tankar från att gå för långt.
- Tea hon ville bara prata, hon hälsade förresten.
- Trevlig tjej det där.
- Ja.. Sa jag och kände hur mobilen började vibbrera som nu låg i mitt knä. Jag hade fått ett sms av ett "okänt nummer" det stod: "Hej Mia! Det är jag Niall nu har du mitt nummer, jag fick ditt av Tea. Hon berättade om din mamma hoppas allt är bra och att du mår bra. Ville inte ringa och störa så här får du ett sms hälsa din mamma och mormor och hoppas allt löser sig, ring mig när du kan hejdå! :) xx"
Jag kom på mig själv av att jag satt och log åt en mobil skärm och satte mig sedan så att mormor inte kunde se vad jag skrev. Jag svarade glatt på smset och avslutade med "puss". Jag la sedan till hans nummer han fick heta "Niall" även fast jag tänkte döpa honom till något annat senare för att jag visste att folk skulle läggas sig i.
- Du gillar honom va? Sa mormor men kollade inte på mig.
- Vem? Sa jag chockat och gömde telefonen.
- Spela inte dum nu, killen du fick sms av nyss. Sa hon och log.
- Jaha ehm... ja hehe. Sa jag och fnissade till lite.
- Vad heter han då? Sa hon och log retsamt.
- Niall, du vet.
- Ouh men jag trodde det inte var något mellan er.
- Ja jag med.
- Okej äsch det kommer när det kommer. Sa hon och skruvade upp volymen på radion som nu spelade The beatles och hon sjöng fint med. Hon hade en röst som en sago prinsessa så där ljus och fin som en ängel. Hon har alltid sagt att alla kan sjunga och tycker själv att hon sjunger som alla andra. Men hon hade ju inte hört mig än så det var väl inte så konstigt att hon trodde det.

När vi var framme var klockan runt 20:00 och vi letade hotell nära sjukhuset mamma låg på. Vi bestämde oss för att äta lite på Mc donalds innan vi gick för att hälsa på henne. Vi behövde bara gå runt hörnet för att hitta Mc Donalds, jag gick och satte mig vid ett bord med två stolar vid fönstret och väntade på mormor och maten. Jag hatade att beställa dom hörde ändå aldrig vad jag sa. Efter 10 minuter kom mormor tillbaka med all mat. Hon hade beställt två Big mac menyer och fanta till mig. Vi åt snabbt upp maten och tog med oss drickorna ut. Sjukhuset låg en bit bort på andra sidan gatan tog runt en kvart att gå.
Huset var stort och grönt med en stor skyllt på som sa "Birmingham hospital" det såg inte så hemtrevligt ut men vi gick in genom knuff dörrarna och kom in i väntrummet. Allt var vitt och runt överallt omkring oss sprans grön klädda sjuksjöterskor som drog på vagnar eller bara hade brottom. Mormor gick fram till en av dom och frågade vart mamma låg hon sa något i stil med: "Hej jag undrar vart Maria Stuart håller hus? Jag är hennes mamma." Jag såg hur mormor mådde dåligt av att säga dom orden men log ändå. Vi följde oroligt efter kvinnan och på vägen hörde jag hur folk skrek av smärta i rummen intill. Jag tänkte på hur mamma skulle må och började bli nervös. Plötsligt stannade kvinnan till och gjorde en gest mot en vit dörr åt vänster. Vi klev in i rummet det var litet och mitt i det finns ett draparie och maskiner runt om kring. Sjuksjöterskan drog bort draperiet och tog upp en lapp och undersökte vad maskinerna visade och vinkade sedan att vi skulle komma närmre.
- Var inte rädda. Sa hon och log.
Vi gick fram till sängen och där låg mamma, hon var vit i hela ansiktet och hennes ben var ingipsade. Hon pressade fram ett leende och försökte lyfta på handen som hade slangar i hela sig och vinka men lyckades inte. Jag backade lite och höll tillbaka tårarna medans mormor gick fram och kramade mamma som försökte säga hej men inte fick fram något ljud.
- Kom Mia. Sa mormor och vinkade åt mig. Jag gick fram och kramade om mamma som försökte säga något men det ända som hördes var "gumman" jag log och sa sedan:  Jag älskar dig mamma. Hon log tillbaka och då kom tårarna jag bakade undan och sprang sedan ut i korridoren och satte mig med knäna uppe vid ansiktet. Jag grät och grät det kändes som om det aldrig skulle ta slut. Plötsligt kom sjuksjöterskan och satte sig brevid mig.
- Hur... mår... hon? Sa jag mellan mina snyftningar.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Lugna mer av killarna kommer Jag lovar! Kanske en tävling till jul också får se xx
Juste förlåt om jag har stavat "Hadde" någonstans eller något annat fel är trött haha.

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Mamma - Kapitel 17

- Mia är det du? Sa hon, det var Tea.
- Ja. Sa jag och torkade bort tårarna från mina kinder.
- Jag har telefon till dig, bry dig inte om dom.
- Vem är det? Sa jag förvånat.
- Det är Niall, jag berättade allt för honom.
Jag öppnade långsamt dörren och tog emot telefonen som Tea räckte mig.
- Hallå? Sa jag mellan mina snyftningar.
- Hej Mia, babe hur är det? Han lät orolig.


Lyssna på låten om ni vill:

- Allt är ditt fel! Skrek jag argt.
- Vad menar du? Sa han chockat.
- Om du inte hade lämnat mig från första början så hade inget av det här hänt!
- Men det fixar sig jag lovar.
- Du lovar alltid saker. Skrek jag samtidigt som tårarna forsade ner för mina kinder.
- Men jag jag...
- Jag orkar inte mer! Skrek jag och man hörde inte hans andetag längre.
- Hallå? Nu var det Liam i telefonen.
- Hej. Sa jag argt.
- Det är inte hans fel Mia. Sa han.
- Jag vet... men..
- Men du kan vara arg det förstår jag, men det e paparazzin du ska skrika till. Han försökte skämta till det.
- Ja, men när tog dom kort? Sa jag chockat.
- Jag vet inte, man vet aldrig vad som härjar bakom buskarna. Sa han och började skratta. Jag skrattade också.
- Tack. Sa jag.
- Vad menar du? Sa han fundersamt.
- Ja du får mig att le när jag sitter och stor bölar på en toalett.
- Haha jaha det var väl inget. Vi ses på söndag! Hejdå hälsa Tea!
- Hejdå hälsa killarna.

Jag torkade snabbt bort tårarna och öppnade toalett dörren och gick till handfatet för att torka bort mitt smink.
- Hur är det? Känns det bättre? Sa Tea som nu stod brevid mig och höll om min axel.
- Ja det är bra. Sa jag.
- Vi har Matte nu så vi borde skynda oss.
- Ja juste, tack för att du finns här för mig Tea. Sa jag och kramade henne innan vi gick ut från toaletten.
När vi gick i korridoren fick vi många blickar på oss. Vi hade inte luvorna på oss, "vi står för vad vi har gjort" hade Tea sagt tidigare. Och det var det vi gjorde. Folk snackade skit bakom våra ryggar det märktes för så fort vi gått förbi hörde man att de började viska. Killarna var de enda som inte visste om vad som hade hänt, eller a de flesta var ju inte 1D fans vad jag visste i alla fall. Vi gick snabbt för att hämta böckerna i skåpet då vi mötte Mary , hon såg orolig ut. Jag öppnade snabbt upp skåpet för att slippa prata med henne, men hon ville inte det samma som jag. Hon ställde sig bakom skåpsdörren och väntade. Tillslut orkade jag inte gömma mig mer jag stängde skåpet långsamt och vände mig mot henne. Jag hatade att ha ögonkontakt med lärare så jag kollade ner för att slippa det.
- Får jag prata med dig Mia? Sa hon hon såg ledsen ut.
- Okej. Jag följde oroligt efter henne till lärarummet där nu Mike och Hanna satt och pratade med fika i händerna, de tystnade när vi klev in genom dörren.
- Du kan slå dig ner där bakom skärmen jag kommer strax. Sa Mary och pekade mot en grön skärm som stod bakom sofforna där de satt och fikade. Jag gick snabbt dit och hälsade på Mike och Hanna som glatt satt och vinkade tillbaka. Bakom skärmen fanns två stolar och ett bord med en fruktskål på. Jag satte mig och kollade ut genom fönstret det regnade. Plötsligt kom Mary in hon slog sig ner och kollade på mig med en sorgsen blick.
- Har det hänt något? Sa jag chockat.
- Det är något jag måste berätta för dig. Sa hon.
- Vadå? Svarade jag chockat.
- Din mamma...
- Min mamma vadå!? Skrek jag.
- Jag fick nyss ett samtal, hon har varit med om en olycka och ligger på sjukhus i Birmingham.
Jag satt och glodde ett tag och hörde bara orden mamma och olycka jag brast ut i panik, vad skulle jag göra utan mamma min älskade mamma.
- Du ska få prata med din mormor, hon kommer och hämtar dig snart. Sa hon och höll på min axel medan jag grät floder, hon räckte mig ett paket med servetter.
- Rör mig inte! Skrek jag och slängde paketet på henne.
- Du vet inte hur det känns! Jag reste mig upp och sprang gråtande ut ur lärarummet. Alla hade gått in på lektion så korridoren var helt tom, jag struntade i att hämta mina grejer från skåpet. Jag sprang ut på skolgården i regnet jag hörde hur Mary skrek "Vänta Mia" men jag slutade inte springa.

Jag tog upp min Iphone i farten och ringde mormor. Efter några pip svarade hon, man hörde att hon också hade gråtit.
- Jag är på parkeringen. Jag sprang så fort jag kunde mot parkeringen och där stod en vit bil och mormor gick oroligt fram och tillbaka utanför den när hon såg mig sprang hon emot mig med utsräckta armar.
- Mormor! Skrek jag och tårarna forsade, det sved i hela kroppen jag frös så otroligt mycket.
- Mia! Skrek hon och kramade om mig, när hon höll om mig hörde jag hur hon försökte dämpa sina snyftningar.
Tillslut orkade hon inte mer utan brast ut i stor gråt, jag med. Nu stod vi där och kramades, jag frös inte längre utan mormor värmde mig. När vi stått där ett tag släppte hon mig och kammade bak mitt dyblöta hår med sin hand och log lite snett men man såg att hon var ledsen.
- Du kommer bli sjuk sätt dig i bilen så åker vi hem till mig. Har du med dig allt?
- N... Jag fick inte fram något ord men hon förstod ändå.
- Vi åker till entréen och hämtar det då.
Vi åkte en bit och mormor mötte upp Mary som stod med mina grejer i sin famn. Mormor kramade om henne och gick sedan tillbaka till bilen. Hon satte på värmen och gav mig min jacka, på radion spelades Free fallin' mammas favorit låt. När jag stäckte mig för att stänga av den så tog mormor min hand och såg på mig, jag förstod att hon ville att den skulle spelas. Jag lutade mig mot fönstret och försökte gråta men det gick inte, det var liksom slut på tårar. När vi kom hem till mormor kom Bonzo springande jag satte mig ner och kramade om honom. Vi satte oss i soffan i vardagsrummet och mormor tände upp en brasa och gav mig massor av filtar. Hon fixade också varmchoklad, men jag ville inte dricka utan jag somnade istället med bonzo brevid min mage. Mormor satt och väntade i köket på att någon skulle ringa från sjukhuset med besked om mamma mådde bra. Plötsligt ringde det och Bonzo började skälla. "Sch" sa jag och klappade honom. Jag såg genom köksdörren hur mormor gick fram och tillbaka i köket och bet sig på naglarna.  Hon hade telefonen i andra handen.
- Aaah...okej..vad menar du? Sa hon oroligt och kollade in i mina ögon jag blinkade snabbt och låtsades sova igen.Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!
Usch jag grät själv denna gång... :'( NI ÄR BÄST! men det vet ni redan. Ska plugga denna vecka men antar att nästa kommer på tisdag eller onsdag xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Tårar - Kapitel 16

Plötsligt stod paret framför mig det var Niall och Gemma. De log ondske fullt mot mig medans jag slogs ihjäl medvetslös.
Jag vaknade av att jag låg och skrek jag satte mig chockat upp och kollade på min kropp så att den var hel, det var den. Jag kände dock att jag svettades och var blöt i ansiktet måste ha gråtit också. Jag reste mig upp och gick till köket för att ta ett glas vatten. Jag gick sedan på toan för att skölja av mitt ansikte. När jag kom tillbaka till rummet kollade jag på klockan och såg att den var runt ett på natten. Jag försökte somna om men det gick inte.
Den natten låg jag vaken och tänkte på vad folk skulle säga till mig i skolan och började nästan gråta av tankarna som kom upp i mitt huvud.

Lyssna när ni läser om ni vill:

Jag vaknade att alarmklockan dånade i mitt rum. Jag reste mig irriterat upp och stängde av den. Klockan var 06:20 och skolan börjar 08:10, men jag ville duscha av mig innan jag skulle ta bussen som gick tjugo i åtta. Jag gick snabbt in i badrummet för att duscha av mig länge. Jag älskar att bara stå där och piggna till av det medium kalla vattnet som strömmar ner för min kropp. När jag duschat i 30 minuter skyndade jag mig klädde på mig och sminkade mig. Jag gick ut i köket för att ta ut ett rost bröd ur frysen och låta det frysa av sig på bänken. Jag satte på mig strumporna samtidigt som jag krånglade med att ta fram brödrosten ur skåpet. När jag konkat fram den la jag ner brödet och gick för att kolla min twitter lite snabbt. Jag skrev "Off to school again -.-" och gick sedan för att kolla till brödet. Den var bränd jag klickade snabbt upp det la det på en tallrik och hämtade smör och juice. När jag hällt upp juicen och brett mackan kollade jag hastigt på klockan den var 7:30. Jag sprang snabbt till datorn för att stänga av då jag såg att jag fått över 200 replys (svar) på min tweet. Det stod saker som:
"Is it true that you are daiting the boys?"
"Why are you so stupid? How can you do that to Danielle?" osv.
Jag orkade inte bry mig utan loggade bara ut ur min twitter och stängde sedan av datorn.

Jag klädde snabbt på mig ytterkläderna och stängde dörren efter mig. När jag låst dörren kollade jag hastigt på min iphone nu hade jag bara 5 minuter på mig. Jag sprang ner för trapporna i porten för att hinna. När jag kom ut på gården såg jag hur bussen var på väg mot busshållplatsen på andra sidan gatan. Jag sprang så jag fick blodsmak i halsen, jag hann med bussen det var så många som skulle på idag som tur var. Jag satte mig längst fram och satte på musiken på hög volym för att slippa folks prat, jag la också väskan på sätet brevid mig för att Tea skulle få sitta där. Jag kom att tänka på vad folk skulle säga i skolan om dom sa så hemska saker på internet. Men jag kände att de fick säga vad de ville så länge jag inte påverkades av det och inte hörde. Nu klev Tea på bussen.
- Hej! Sa hon och slog sig ner på platsen brevid mig.
- Hej. Sa jag och log lite snett.
- Vad lyssnar du på? Sa hon och innan jag hann svara förde hon en av mina lurar till hennes öra.
- Up all night like this all night,up all night like this all night. Sjöng hon glatt med.
- Japp. Sa jag och log.
- Juste albumet kommer ju ut i övermorgon killarna kommer på signing här på söndag. Sa hon och log.
- Åh vad kul då får du ju träffa Har..
- Sch, inte så högt! Sa hon chockat och såg sig omkring.
- Just ja. Sa jag och blev genast tystare och kollade ut genom fönstret.

När vi var framme vid skolan satte vi båda på oss luvorna och försökte gömmas oss hela vägen till skåpen. När vi tagit av oss jackorna och hämtade böckerna från skåpen till första lektionen som var engelska så gick vi snabbt till klassrummet. Dörren var öppen så vi gick in och satte oss brevid varandra. Plötsligt kom hela klassen in i rummet och satte sig så alla platser blev fulla. Sist kom Mary våran lärare in i klassrummet och började med att hälsa på alla. Sedan gick hon fram till mig och Tea.
- Hej tjejer! Hur har ni haft det?
- Hej Mary jättebra.
- Ja ni har ju dejtat alla i bandet, berätta lite mer. Retades Emma som satt framför oss.
- Vad pratar du om Emma? Sa Mary förvirrat.
- Äsch inget, det är bara strunt. Sa Tea.
- Vad menar du? Dejtar inte du och Harry varandra? Sa Emma och låtsades vara chockad.
- Men nej. Sa Tea argt.
- Du då, du och Niall, eller var det du och Liam eller Louis? Sa hon och glodde nu på mig.
- Jasså du är en sån där tjej du. Sa Diana och alla tjejer började garva.
- Tjejer nu lägger ni av! Sa Mary osäkert.
- Det är inte bra att börja jobba somd et när man är så ung som du är. Sa hon och dom fortsatte att skratta.
- Sluta! Sa Tea.
- Vad är det Mia har du inget att säga? Sa Emma och log ondske fullt mot mig. Nu kände jag hur en klump bildades i min mage och jag höll på att börja gråta.
- Ska du börja gråta nu också? Sa hon och kollade på mig som om jag var ett litet barn.
- Sluta nu flickor, vad håller ni på med? Skrek Mary panikslaget.
- Håll käften! Ni ska skita i mitt liv, ni vet ingenting om mig! Skrek jag och brast ut i tårar. Jag sprang snabbt ut ur klassrummet för att låsa in mig på en av toaletterna. När jag suttit där ett tag hörde jag hur någon klev in i rummet.
- Mia är det du? Sa hon, det var Tea.
- Ja. Sa jag och torkade bort tårarna från mina kinder.
- Jag har telefon till dig, bry dig inte om dom.
- Vem är det? Sa jag förvånat.
- Det är Niall, jag berättade allt för honom.
Jag öppnade långsamt dörren och tog emot telefonen som Tea räckte mig.
- Hallå? Sa jag mellan mina snyftningar.
- Hej Mia, babe hur är det? Han lät orolig.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Ger er ett till ni är grymma på att besöka och ge feedback tack xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Drömmer jag? - Kapitel 15

När jag lagt på luren gick jag till datorn för att kolla twitter,facebook,tumblr och så vidare. När jag var inne på twitter såg jag att jag hade fått över 1000 nya följare jag gick in för att kolla vilka det var folk som:
1Daustralia,Louismine,1Dhanna osv. När jag skrollat ner en bit såg jag något helt otroligt killarna ALLA killarna i One direction följde mig samtidigt som jag såg det ploppade det till på min facebook sida. Jag kollade chatten och såg att Tea skrivit "OMG KOLLA DIN TWITTER NU NU NU! DOM FÖLJER OSS BÅDA." Jag log för mig själv och svarade att jag hade sett det. Jag såg att jag hade ovanligt många vän förfrågningar men orkade inte kolla det var väl nya barn från sexan i min skola eller något. Jag kollade också in min tumblr och där såg jag något jag aldrig någonsin hade velat se...


Lyssna på låten när ni läser om ni vill:


Det var massor av bilder på mig och och killarna och det stod saker som "If you hate that bitch reblog this" eller "Liam otrogen mot Danielle?". Och så var det massor av bilder på mig och Liam och sedan på mig och Niall och sedan på mig och Zayn. Jag satt som fastfrusen i stolen och gapade mot skärmen men jag slutade inte läsa det stod så vidriga saker om mig och när man kollade på hur många som hade reblogat det folk lagt ut med mig var det över 5000. Tillslut loggade jag ut från tumblr och kollade min facebook där jag nu såg att jag hade fått mejl jag vågade inte läsa dom utan slog igen datorn och sprang till köket. Där nu kastrullen stod och hade kokat över. När jag skulle ta bort kastrullen från plattan brände jag mig och brast ut i tårar. Jag sprang till kökskranen för att blöta fingrarna då jag hörde någon plinga på dörren.
Jag gick snabbt för att kolla genom kickhålet innan jag öppnade. Det var Tea, jag öppnade hastigt upp dörren och slängde mig på henne för att krama om henne.
- Oj! Sa hon medans jag klängde mig på henne och började gråta. Hon kollade chockat på mig och började gå in i min hall.

Hon tog inte av sig jackan utan bara skorna och ställde sig frågande framför mig. Jag orkade inte säga något utan pekade bara på min laptop som låg på skrivbordet. Hon kollade chockat på mig och gick fram till datorn och fällde upp den, uppslaget var facebook hon la nog märke till alla mejl och kollade snabbt in dom. Hon läste det första och började långsamt få tårar i ögonen. Hon vände sig mot mig och läste sedan vidare. När hon läst över 5 mejl kom hon mot mig och kramade om mig och sa:
- Bry dig inte om dom där fansen de vet inte sanningen!
- Men...hur vet dom änns det där? Sa jag mellan mina snyftningar.
- Bilder antar jag. Finns säkert på mig och Harry med.
Sa hon och höll om mig ett tag till. Sedan gick hon och stängde av datorn och vi satte oss för att kolla på tv:n. Jag gick och hämtade te till oss båda och vi kollade på "Vem vet mest?" vi hatade igentligen sådana pogram men ingen av oss vågade byta till nyheterna utan vi satt bara och pratade om vad vi skulle ta oss till. Runt nio gick hon hem och jag låste efter henne. Sedan gick jag för att borsta tänderna och byta om då märkte jag att väskan fortfarande stod i hallen men jag orkade inte packa upp den nu.

När jag lagt mig i sängen för att kolla på tv ringde plötsligt min mobil det var mormor.
- Hej. Sa jag och torkade bort tårarna som kletat sig fast på mitt kindben.
- Hej gumman hur är det? Sa hon glatt.
- Det är bara bra.
- Har du ätit? Sa mormor det var säkert bara det hon ville fråga.
- Ja jag åt en macka och drack te nu ska jag gå och lägga mig.
- Bra, men dåså. Du får ha en bra dag i skolan imorgon. Puss hejdå!
- Puss puss, Godnatt!
När jag lagt på somnade jag efter 20 minuter. Jag drömde den där drömmen med paret igen men nu blev den värre. Paret gick och nu såg jag vilka de var de stod och kysste varandra en lång stund sedan kom tjejen och skrek "She's the bitch kill her!" då kom massor av svartklädda tjejer springande med spjut och knivar. Jag försökte springa men Emma och en annan tjej från klassen Diana tror jag höll fast mig. Plötsligt stod paret framför mig det var Niall och Gemma. De log ondske fullt mot mig medans jag slogs ihjäl medvetslös.
Jag vaknade av att jag låg och skrek jag satte mig chockat upp och kollade på min kropp så att den var hel, det var den. Jag kände dock att jag svettades och var blöt i ansiktet måste ha gråtit också. Jag reste mig upp och gick till köket för att ta ett glas vatten. Jag gick sedan på toan för att skölja av mitt ansikte. När jag kom tillbaka till rummet kollade jag på klockan och såg att den var runt ett på natten. Jag försökte somna om men det gick inte.
Den natten låg jag vaken och tänkte på vad folk skulle säga till mig i skolan och började nästan gråta av tankarna som kom upp i mitt huvud.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Använde samma låt som när Harry grät usch så hemskt...

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

105 besökare! :oOjsann! Haha hoppas ni stannar ska skriva kapitlet idag ska bara se dokumentären först! :')

Gilla bloggen på facebook

Snälla gilla bloggen HÄR xx

Chocken - Kapitel 14

Plötsligt stannade mormor bilen och klev ur. Jag och Tea satt chockat kvar och kollade på varandra.
- Vad väntar ni på kom nu, jag ska visa er något. Sa mormor och öppnade Teas dörr. Vi klev snabbt ur bilen och följde efter mormor som gick mot ett ställe som såg ut som ett cafée. Det var mörkt och iskallt ute så jag drog åt dragkjedjan på jackan jag bar och såg att det var Liams tjock tröja jag luktade på den och log för mig själv.


Vi klev in genom dörrarna till caféet och en doft av vaniljbullar spred sig i hela rummet. Mormor hälsade glatt på kvinnan i kassan och dom stod och pratade ett tag. Jag och Tea stod chockat och kollade på varandra.
- Vem är det där igentligen? Frågade Tea mig.
- Vet inte har aldrig varit här tidigre. Sa jag och såg mig omkring, det var väldigt litet och gammalt. Det var träväggar och trämöbler med päls på i hela rummet. Jag skulle nog komma ihåg det här stället om jag varit här tidigare. Nu kände jag hur min mage började kurra. Jag satte mig irriterat ner på en av trästolarna och väntade på att mormor skulle sluta prata. Var det något hon var bra på var det att prata.

Jag suckade så utråkad var jag, jag måste ha suckat rätt så högt för nu vände sig båda två om och kollade åt vårat håll.
- Oj just ja! Det här är Mia mitt barnbarn. Sa mormor glatt och gjorde en "kom hit gest" mot mig. Jag reste mig upp och gick mot kvinnans håll. Hon log mot mig och sträckte fram sin hand.
- Hej Mia! Vad du har vuxit! Sa kvinnan glatt som om hon kände mig väl.
- Hej.. Sa jag osäkert.
- Det här är Marta hon har hand om killarnas konsert och är mormors bästis vettu! Sa mormor glatt.
- Det är jag det. Hörde att ni fallit för killarna? Sa Marta.
- Ja det kan man väl säga. Sa jag osäkert. Nu kom Tea fram och hälsade på Marta, hon presenterade sig som "Harrys tjej Tea" sedan ställde hon sig brevid mig.
- Tror ni det kommer funka då? Sa Marta som nu satt sig ner på en stol. Vi satte oss ner framför henne.
- Vi vet inte riktigt, men jag och Harry ska försöka ringa varndra... GUD JAG MÅSTE RINGA HONOM! Sa Tea som nu sprungit ut på parkeringen för att prata ostört med sin "pojkvän".
- Du då? Vem e du tillsammans med av killarna? Hon såg på mig som om hon var min lärare. Hade hon inget vettigare för sig? Konserten kanske?
- Ingen av dom. Sa jag och försökte hålla in min ilska, jag hatade när folk skulle försöka lägga sig i.
- Okej då. Sa hon och verkade bli besviken.
- Jag har varit tillsammans med Niall förra året men nu vet jag inte längre.. Sa jag förrvirrat.
- När? Sa hon chockat.
- Va? Vadå när? Sa jag lika chockat tillbaka.
- Ja när förra året? Sa hon långsammare den här gången.
- Ehm...hmm..Innan The X-factor i alla fall. Marta andades ut och sa något i stil med "tur" samtidigt.
- Tur? Sa jag chockat.
- Nej jag borde inte.
- Säg nu. Skrek jag nästan.
- Men Niall dejtade en tjej vid namn....
- Vid namn?! Vad för namn?
- Emma något tror jag.
- Okej då vet jag. Sa jag.

Nu kom mormor in i rummet. Vi pratade om andra saker och fick bullar och saft. Men jag kunde inte sluta tänka på att Niall dejtat någon utan att ha sagt något nu. Vi gav oss iväg när klockan var runt 18:00 och började åka hem. Vi fick med oss några mackor och drickor av Marta som sedan vinkade av oss. Vi bilade i  2 dagar högst. När vi kom hem släppte vi först av Tea och vi bestämde att vi skulle ringa varandra imorgon innan skolan. Sedan släppte mormor av mig och hjälpte mig med väskorna, Hon bad mig hälsa på när som helst så att Bonzo skulle kunna leka ibland.

Jag vinkade av henne från fönstret och började sedan koka te.
Jag kände att min mobil ringde i fickan och tog upp den det var mamma.
- Hej! Skrek jag nästan.
- Hej gumman hur har veckan varit?
- Bra men det är för mycket att berätta men berättar imorgon.
- Men du jag kommer hem imorgon kväll så du får laga mat och sånt själv. Glöm inte att det är skola imorgon bara.
- Okej nej det gör jag inte.
- Bra men nu måste jag gå möte du vet smsa godnatt sen puss!
- Puss hejdå!
När jag lagt på luren gick jag till datorn för att kolla twitter,facebook,tumblr och så vidare. När jag var inne på twitter såg jag att jag hade fått över 1000 nya följare jag gick in för att kolla vilka det var folk som:
1Daustralia,Louismine,1Dhanna osv. När jag skrollat ner en bit såg jag något helt otroligt killarna ALLA killarna i One direction följde mig samtidigt som jag såg det ploppade det till på min facebook sida. Jag kollade chatten och såg att Tea skrivit "OMG KOLLA DIN TWITTER NU NU NU! DOM FÖLJER OSS BÅDA :D" Jag log för mig själv och svarade att jag hade sett det. Jag såg att jag hade ovanligt många vän förfrågningar men orkade inte kolla det var väl nya barn från sexan i min skola eller något. Jag kollade också in min tumblr och där såg jag något jag aldrig någonsin hade velat se...

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Ville att det skulle vara ett spännande slut så ni får nog nästa kapitel snart haha annars dör ni typ haha xx


Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Singel - Kapitel 13

- Det är dags att ge sig iväg. Till Tea och log snett. Killarna följde med ner till lobbyn och kramade oss och sa adjö. Harry började gråta och Louis höll om honom när vi gick ut genom snurrdörrarna vi för några dagar hade gått in igenom som "one directions fans". Nu gick vi ut som deras flickvänner eller vänner och grät för att vi skulle lämna dom. För några dagar sedan hade vi suttit i Teas rum och gråtit för att vi skulle få träffa dom. Mormors bil var liten och vit vi satte oss båda bak och vinkade till killarna som stod kvar i lobbyn. Tea skickade slängkyssar till Harry som gjorde detsamma tillbaka. Nu startade bilen och vi gav oss iväg.
- Hur är det tjejer? Frågade mormor.
- Vi kommer sakna dom bara. Svarade Tea.
- Okej förstår det. Har jag berättat om den gången jag träffade.... Mormor började berätta om den gången hon träffade sin idol Prince när hon var 19 år. Hon träffade honom på en lekplats här i London han hade haft konsert två dagar innan. Hon pratade med honom och tog autograf. Jag hade hört den där historian några gånger så jag la huvudet på kudden satte i lurarna från iphonen och somnade lutad mot fönstret. Jag lät den gå i genom min lista "det bästa" och till sist kom gotta be you och då kom tårarna, jag brydde mig inte om att torka bort dom utan lät dom forsa ner för mina kinder. Tillsut somnade jag och lät listan spelas vidare.

Ur Nialls perspektiv:
- Kom nu Harry dom har åkt. Sa Louis och puttade lätt på Harry som var helt röd i ögonen efter alla tårar som fallit när Tea och Mia gett sig av. Vi gick upp och packade ihop våra grejer som sedan några tjejer hämtade i lobbyn och bar ut till bilen åt oss. Jag satte mig i mitten längst bak brydde mig faktiskt inte var jag satte mig den här gången. Vi gav oss av till Birmingham för en intervju i radio klockan var runt 9:50 vi skulle bli sena men vi hade ringt dom och de sa att det var okej bara vi kom. Ingen sa något speciellt under resan utan alla bara satt och tänkte. Tillsut sa Liam:
- Hur är det Harry? Kommer du klara av en intervju nu? Harry som satt fram med Louis som hade fått lov att köra vände sig chockat om.
- Ja det är klart jag är Harry Styles! Jag ska ringa henne senare idag. Vi småskrattade lite och sedan blev det tyst igen.
- Kan ingen sätta på radion? Sa jag utråkat.
- Jovisst! Sa Louis som lättat slängde sig över radion och ut ur högtalarna spelades nu Ed sheerans you need me I don't need you.
- Ja! Skrek Harry som nu diggade för fullt och sjöng glatt med. Efter ett tag när refrängen kom sjöng alla med och dansade och skrattade. Nu svängde vi in vid ett stort hus där det stod 'Mind Radio' med stora bokstäver på. Utanför stod tusentals skrikande tjejer och vinkade till oss även fast dom inte kunde se in, vi kunde bara se dom. Vi klev ur bilen på baksidan av huset där inga tjejer kom in och gick in i huset. Vi mötte upp en kvinna som visade oss in till radiostationens rum där vi mötte två killar i 20-30 års åldern. De ville ta kort och lägga ut på sin facebook sida innan vi startade intervjun vi tog snabbt ett foto tillsammans. Sedan ställde vi oss redo vid varsin mick eller jag och Zayn delade. Rummet var litet med blåa väggar och afficher på Stevie Wonder och Elvis täckte upp väggarna.
- Om några minuter får ni höra en intevju med killarna alla tonårstjejer älskar! One direction gästar oss efter reklamen ses snart! Sa radioprataren med glasögonen som sedan höll på med knapparna på mixerbordet.
- Är ni redo att köra killar? Sa den andra blonda killen efter ett tag.
- Japp japp! Sa Harry och Louis som stod redo framför micken som de båda delade på.
- Tre,två...och vi är tillbaka med One direction i studion. Hej killar! Sa killen med glasögon och log.
- Hej! Sa vi alla samtidigt och log tillbaka.
- Förlåt för att vi är sena. La Liam till.
- Äsch bättre sent än aldrig pojkar. Sa den blonda.
- Men killar det går ju super för er just nu, ett album Up all night och turne på gång.
- Ja det går bra nu. Sa jag stolt.
- Har ni tid för familj och kärleksliv emellan åt?
- Ja det har vi alltid vi är ju som bröder som älskar varandra så.. Sa Louis och vi andra började garva.
- Haha men har ni tjejer killar?
- Nja jag har. Sa Liam.
- Jag dejtar. Sa Louis kort efter.
- Jag med. Sa Harry stolt.
- Ni då? Sa radioprataren som nu vänt sig mot mig och Zayn.
- Singel.. Sa Zayn och nu var allas ögon riktade mot mig.
- Eeeh...jag är nog singel än så länge antar jag. Sa jag osäkert och sedan hoppade killarna över till en ny fråga.
Intervjuven höll på i 20 minuter innan vi gav oss iväg. Vi åkte till en signering i närheten och sedan till ett hotell där vi skulle stanna en natt. Nästa dag väntade sound check i London så vi somnade tidigt.

Ur Mias perspektiv:
Jag vaknade av att Tea satt och skrek och puttade på mig.
- VAKNA! VAKNA MIA! Skrek hon. Jag reste mig frustrerat upp och kollade argt på Tea som pekade mot radion.
- Killarna har en intervju efter reklamen! Sa hon.
- Okej... Jag satte mig till rätta och stängde av musiken på iphonen och tog ur lurarna ur öronen.
- Godmorgon sömntuta! Sa Mormor som tittade på mig i bakspegeln och log.
- Äsch.. Sa jag och kliade mitt ruffsiga hår.
"Och vi är tillbaka med One direction i studion. Hej killar!" hördes nu ur högtalarna i bilen och alla blev tysta. Plötsligt efter ett tag började Tea skrika:
- HÖRDE NI HÖRDE NI!? HARRY DEJTAR OCH VEM DEJTAR HAN JO MIG!
- Ja vi hörde. Sa jag i väntan på att få höra Nialls svar på frågan.
"Eeeh...jag är nog singel än så länge antar jag" Jag lutade mig tillbaka i sätet med öppen mun och bara glodde på radion som nu spelade killarnas låt "What makes you beautiful". Jag tog argt upp iphonen från fickan och satte i lurarna igen. Jag trängde mig närmre fönstret och tittade ut på träden som snabbt försvann med farten.
- Ska du inte lyssna klart?! Sa Tea chockat.
- Nej jag vill lyssna på musik. Sa jag snabbt jag kollade inte på henne utan höll kvar blicken på träden utanför.
Jag märkte att hon ville fråga varför men nu var killarnas röster tillbaka på radion igen. Jag höjde volymen på "I'm sexy and I know it" som spelades i mina lurar och började digga med. Och så satt jag nästan hela vägen hem. Plötsligt stannade mormor bilen och klev ur. Jag och Tea satt chockat kvar och kollade på varandra.
- Vad väntar ni på kom nu, jag ska visa er något. Sa mormor och öppnade Teas dörr. Vi klev snabbt ur bilen och följde efter mormor som gick mot ett ställe som såg ut som ett cafée. Det var mörkt och iskallt ute så jag drog åt dragkjedjan på jackan jag bar och såg att det var Liams tjock tröja jag luktade på den och log för mig själv.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Ni är bäst! Så ni får ett kapitel redan idag pöss! xx


Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Niall Horan


Ritade igår jag blev super nöjd!

Otäcka drömmar - Kapitel 12

När vi hade sett alla filmer gick Liam och Danielle och tackade för kvällen. Klockan var mycket vi hade nästan varit uppe hela natten. Jag frågade om killarna hade något spel de visste inte. Jag och Niall gick för att kolla och hittade "Vem där?" vi valde det och gick mot hallen igen. Plötsligt tog han min hand.
- Mia har du känslor för mig? Sa han och såg in i mina ögon med sina isblå ögon.
- Va? Vad menar du? Sa jag förrvirrat.
- Äsch! Det var inget. Sa han och kollade ner i golvet.
- Men jag gillar dig. Men hur blir det när jag drar till Irland och One direction blir världskända?
Han tog tag i mig och kramade om mig jätte länge. Medans vi stod där och kramades viskade han i mitt öra "jag kommer alltid att älska dig,vi får försöka hålla kontakten" sedan kysste han min panna. Jag kom på mig själv när en tår rann ner för min kind. Jag grät jag snabbade mig och torkade snabbt bort den.
- Du borde nog gå och lägga dig nu. Sa han och vi gick tillbaka till rummet där nu alla låg som sten döda och sov på sängen.
- Jahapp,vi får väl sova i det andra rummet då. Sa Niall och började gå mot dörren igen.
Jag sa att jag behövde byta om till pyamas och borsta tänderna och sedan komma. Jag böt om till min sovtröja borstade snabbt tänderna och gick ut ur badrummet. Jag mötte då Louis som nog inte hade sett eller hört mig tidigare för han hoppade till.
- Oj shit! Sa han och höll på sitt hjärta.
- Förlåt... jag såg dig inte. Viskade jag.
- Det är lugnt ska du till vårat rum eller? Sa han och öppnade dörren.
- Ja.
- Vi går tillsammans kom nu så vi inte väcker turturduvorna. Sa han och pekade på Harry,Tea och Zayn som låg brevid varandra i sängen och sov som stockar.

Vi gick snabbt till rum 20. Louis erbjöd sig att sova i soffan men jag insisterade. Jag älskade att sova själv och speciellt i soffor annars blev det för varmt. Klockan var runt 2 när allt blev tyst och killarna hade somnat. Jag låg och tänkte på resan hem imorgon. Att lämna det här var inget jag drömt om precis. Killarna var helt underbara och var nu som vänner till mig och Tea. Hoppas dom inte glömmer oss.
Jag sprang och sprang. Plötsligt såg jag en person nej två. Dom gick och skrattade och höll varandra i handen. Runt dom stod nu hundratals tjejer som skrek "vi älskar dig". De två personerna började vinka och tjejerna skrek högre. Nu skrek plötsligt fansen "pussas,pussas,pussas!" och det gjorde dom länge väldigt länge, plötsligt vände sig alla tjejerna om och stirrade på mig. Och de två som tidigare kysst varandra pekade på mig och den ena som såg ut som en tjej skrek "Det är hon som dumpade Niall!". Nu var plötsligt alla på väg mot mig och dom såg inte glada ut. Jag fösökte springa men två personer höll fast mig och skrattade. Det var Emma och Vilma från min klass. Tjejerna kom närmre och närmre och deras skyltar som det stod "WE LOVE 1D" på förvandlades nu till knivar och baseboll trän. Jag började skrika och gråta nu var tjejerna framme. De puttade på mig lite lätt och jag föll. Jag föll länge och kunde inte röra mig jag bara skrek och skrek det tog aldrig slut.

Jag satte mig upp med ett ryck i soffan och skrek. Det var bara en dröm jag andades ut och torkade tårarna från mina kinder och gick för att ta ett glas vatten. Toa dörren öppnades och Louis kom utspringandes "Vad var hände?" skrek han chockat. Jag stirrade hastigt på honom där han stod i handuk och var dyngblöt jag skrattade till och sa:
- Nej oj förlåt jag drömde en mardröm bara. Var är alla?
- Okej skräm mig inte sådär. Dom äter frukost det e bara att gå ner du kan låna Nialls Onepiece den ligger där. Jag kommer strax. Sa han och pekade på en stol full med kläder.
- Tack, men jag väntar på dig. Sa jag och satte mig vid det lilla bordet och drack långsamt upp mitt vatten samtidigt som Louis torkade sitt hår med hårtorken i hallen.
- Är du redo för attg gå? Frågade han samtidigt som han satte på sig ett par chinos.
- Jag ska bara sätta på mig Onepiecen. Sa jag och gick för att hämta den. Jag drog snabbt på mig den, den var lite stor men det gjorde inget. Sedan gick vi till hissen tillsammans. Louis gick med mobilen nästan upp i ansiktet och släppte inte blicken från den.
- Vad gör du igentligen? Sa jag plötsligt. Han kollade upp och flinade lite samtidigt som han räckte mig mobilen. På skärmen såg man hans twitter status som på bara några sekunder var full med replys.
- OJ! Sa jag farcinerat.
- Ja sjukt hur snabba dom är, dom är så underbara. Sa han och tog tillbaka mobilen.
- Har du twitter? Frågade han och släppte inte blicken från skärmen.
- Ja haha @Miatia1D heter jag. Sa jag och brast ut i skratt.
- Haha okej. Sa han och knappade med mobilen ett tag när vi var framme på nerdesta våningen sa han plötsligt:
- Följer dig nu. Och log.
- Okej. Jag tog upp mobilen och kollade twitter och såg det jag alltid hade drömt om en medlem i One direction följde mig. Jag log för mig själv och klickade in på hans twitter. Senaste twitten var:  "I hissen med @Miatia1D, Breakfast time!" Jag kollade upp och han log mot mig, jag log tillbaka.

När vi kom fram till bordet där alla satt och åt satt en tjej vid bordet.
- Hej mina pojkar! Sa Louis med en stor gest. Han satte sig på stolen brevid tjejen och sa sedan:
- Hej fina Gemma! Och kramade om henne. Hon log och hälsade tillbaka sedan ställde hon sig upp och räckte fram sin hand till mig.
- Hej jag är Gemma. Sa hon och log hon hade kritvita tänder och röda läppar. Hon hade också perfekt spikrakt blont hår, hon såg ut som en typisk hollywood tjej.
- Hej jag heter Mia. Sa jag och skakade hennes hand och satte mig sedan på den enda lediga platsen brevid Liam. Hon slog sig ner på sin plats som var brevis Niall. De satt och skratta och pratade under hela måltiden och hängde inte riktigt med i vårat samtal. Var det Nialls tjej? Varför har han inte sagt något? Jag satt irriterat och glodde på dom där dom satt nära varandra som ett par. Plötsligt petade någon på mig.
- Tea vad drömde du om i morse igentligen? Det var Louis som frågade.
- Åh nej det var nog inget.
- Jo kom igen! Sa Zayn och Liam samtidigt.
- Men...
- Berätta nu. Avbröt Tea.
- Okej. Jag drömde att jag sprang mot ett par...och några tjejer anföll mig. Typ.
- Oj okej. Du bör gå i terapi! Sa Louis och skrattade.
- Haha sluta! Sa jag argt.
- Äsch! Alla drömmer kostiga drömmar ibland. Sa Harry och log.
- Ja min värsta var om Ninja Turtles som anföll mig och åt upp mina öronsnibbar. Sa Zayn och alla började skratta.
- Min var om en ond clown... Sa Tea.
- Usch clowner! La Harry till.
- Gud vad jag kommer sakna er! Sa jag plötsligt.
- Ja vi kommer sakna er med! Sa Liam och log.
- Ja ni är roliga! Sa Louis.
- Snälla också. Sa Zayn. Då kom jag på vi hade glömt att ge dom presenterna.
- Juste! Vänta här. Skrek jag och sprang från bordet.

Jag tog hissen och sprang och hämtade påsen med paketen från garderoben. Och skyndade mig tillbaka. När jag kom tillbaka var tjejen Gemma borta. Jag orkade inte fråga vart hon tog vägen utan ställde mig glatt framför bordet redo för att dela ut presenterna.
- Vad har du där? Sa Niall.
- Vänta och se. Sa jag och tog upp första paketet det stod "LOUIS" på med stora bokstäver på det.
- Här Louis fånga! Sa jag och kastade paketet på honom. Han fångade hastigt paketet och kollade fundersamt på mig.
- Öppna det inte förns alla fått sina! Sa jag och tog upp ett till och kastade mot Harry. Sedan tog jag upp Zayns sedan Liams och sist Nialls. Nu satt alla killarna och klämde och kände på paketen som små barn på en julaftonskväll. Jag skrattade och bad Liam skicka sin mobil till mig, och tog sedan ett kort på dom och twittrade via Liams twitter: "Present öppning"  skrev jag och skickade.
- Så nu kan ni öppna. Sa jag och var redo för att ta kort på dom när dom såg vad de fått för något.
- Gillar ni dom? Frågade Tea glatt.
- Åh en haj! Sa Zayn och höll upp sin "nallehaj" med ett barnsligt leénde på läpparna.
- En hund, det ser ut som Bonzo. Sa Niall och log åt sin nalle.
- Lejon sucesse! Skrek Harry och slängde upp sitt gosedjur i luften.
- En sköldpadda haha! Sa Liam och kramade om sin nalle.
- En apa! JAA! Sa Louis och låtsades som att apan flög sin väg genom att kasta den och göra ett ljud som skulle låta som ett rymdskepp.
- Det är nyckelringar! Sa Tea glatt.
- Tack. Sa killarna glatt och Harry kysste Tea.
- Vad fina, vems idé var det här? Sa Liam och log.
- Mias. Sa Tea och log mot mig.
- Kom här Mia så ska du få en kram! Sa Louis och ställde sig upp. Jag gick emot honom och kramade om honom medans de andra killarna började ställa sig upp. Jag kramade dom en efter en och började nästan gråta när de sa "tack för allt ses snart igen" eller "du är underbar du Mia".

När jag kramat alla gav vi oss av till hissen för att åka upp och packa. Det tog runt en kvart innan vi var klara och jag ringde mormor som redan var på väg till hotellet.
Plötsligt knackade det på dörren. Jag sprang och öppnade och där stod alla killarna med en varsin bukett rosor i händerna.
- Ett,två,tre,fyr..."Baby you light up my world like...." De började sjunga i stämmor och Tea kom springande jag bara stod och gapade medans Tea storgrät när Harry sjöng sin del och höll hennes hand. När de var klara klappade vi händerna för fullt och tog emot blommorna.
- Åh tack! Sa jag och ställde dom i en vas i köket i hotellrummet.
- Det var det ända vi hittade på så kort varsel. Sa Zayn och hjälpte mig att fylla vasen med vatten.
- Fansen var som galna i köpcentret. Sa Harry.
- Men vi vill bara visa att ni är underbara! Sa Niall och Louis.
- Tack detsamma! Vi hör av oss via twitter. Sa jag och log.
- Och vi ska försöka ta oss hit igen i framtiden. La Tea till.
- Ja gör det. Och vi ska självklart försöka höra av oss Harry har ju ditt nummer Tea. Sa Niall.
- Bra. Sa jag och plötsligt ringde min mobil jag svarade det var mormor. När vi pratat klart sa jag:
- Det är dags att ge sig iväg. Till Tea och log snett. Killarna följde med ner till lobbyn och kramade oss och sa adjö. Harry började gråta och Louis höll om honom när vi gick ut genom snurrdörrarna vi för några dagar hade gått in igenom som "one directions fans". Nu gick vi ut som deras flickvänner eller vänner och grät för att vi skulle lämna dom. För några dagar sedan hade vi suttit i Teas rum och gråtit för att vi skulle få träffa dom. Mormors bil var liten och vit vi satte oss båda bak och vinkade till killarna som stod kvar i lobbyn. Tea skickade slängkyssar till Harry som gjorde detsamma tillbaka. Nu startade bilen och vi gav oss iväg.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!


Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Har ni bokat Up all night?

Ps: Nästa kapitel börjar jag med imorgon några tips?

Up all night - Kapitel 11

Sedan mötte vi upp mormor och Bonzo vid ett köpcenter en bit bort till höger. Vi fikade och köpte lite saker. Jag köpte lite smink och en ny väska. En jacka och en rolig t-shirt och sedan köpte vi presenter till killarna så att de aldrig skulle glömma oss. Sist hyrde vi filmer och köpte tillbehör så vi kunde laga Tacos. Mormor sa att hon kunde köra oss hela vägen hem imorgon hon skulle ändå hälsa på en vän ikväll. Vi sa hejdå och började gå mot hotellet. Vi var så nöjda med att vi hade hyrt bra filmer Toy story, Lejon kungen (vi hade hört på twitter att Niall aldrig hade sett den) House of wax och Grown ups.
Vi packade upp alla grejer plötsligt ringde min telefon.
Jag svarade och hörde en röst som sa:
- Hej Mia! Det är jag Emma. Jag kände igen rösten men kunde inte koppla personen.
- Emma vem? Sa jag osäkert.
- I din klass dummer! Sa hon och skrattade. Varför ringde hon mig? Visst hon gick i min klass men hon var nog den kaxigaste personen jag kände. Hon pratade inte med mig i skolan och var allmänt bitchig om hon gjorde det.
- Vad vill du? Sa jag chockat.
- Jag har bara två frågor... Har du och Niall varit ihop? Varför har du aldrig berättat det?
- Va?!! Skrek jag så högt så att Tea reagerade.
- Ja du och Niall dejtar ni nu? Jag tappade greppet om mobilen och den föll i marken men jag brydde mig inte, jag bara stod och glodde rakt ut i luften. Jag märkte hur Tea satte sig ner och plockade upp min mobil och sa "hallå? Vem är det här?" "HALLÅ?". Hon verkade inte få något svar för hon la på luren och ställde sig framför mig och kramade om mig.
- Vem var det Mia? Sa hon sedan.
- Emma från vår klass.
- "BitchEmma"!? Skrek hon chockat.
- Ja.
- Vad ville hon, sa hon något dumt? Sa Tea argt.
- Nä eller hon frågade om mig och Niall om vi dejtade eller om vi hade varit tillsammans.
- Va? Hur vet hon det!? Skrek hon ännu högre den här gången.
- Jag vet inte.
- Äsch vi struntar i henne och lagar mat och har kul för sista dagen. Vi får ta ett snack med henne när vi kommer hem. Sa Tea tröstande.
- Okej.

Vi packade upp allt och började laga mat i det lilla köket i hotellrummet. Den ena dukade medans den andra stekte köttfärs och hackade grönsaker. Vi hade köpt massor av olika såser och dukade fint med ljus och servetter formade som solfjädrar. Vi ringde Danielle och bad henne komma och sa att vi hade en överasknings middag för killarna som tack för allt. Hon tyckte det lät kul och sa att hon skulle komma så fort hon kunde. Vi böt om och fixade oss den här gången i vardagligare klänningar och normalt hår. Tea ringde sedan Harry och frågade var de var någonstans. Hon sa saker som puss puss jag älskar dig ses snart och la sedan på.
- När kommer dom? Sa jag sedan.
- Dom är påväg dom är här hel. Jag kollade på klockan som nu var 17:50. Och nickade sedan. Vi gömde presenterna vi hade köpt i garderoben och satte sedan på tv:n. Jag kom på att vi behövde fler kuddar och gick till telefonen för att ringa roomservice.
- Hej! Skulle vi kunna få 10 kuddar till rum 20 tack?
- Javisst vi kommer jenast med dom. Sa kvinnan i telefonen. Hon kom efter 5 minuter och lämnade dom jag tackade artigt och kastade ut dom på sängarna vi hade satt ihop till en stor. Direkt efter kom Danielle hon hade på sig en fin vit tajt klänning med spets detaljer. Hon såg super fin ut! 18:10 hörde vi killarna i korridoren vi gömde oss bakom sängen.

Dörren öppnades och vi hoppade alla tre fram och skrek "BUHEJ" någon blandning. Och killarna hoppade till.
- Oj! Danielle! Sa Liam och sprang och kysste henne.
- Hej killar! Sa Tea och log.
- Har ni fixat det här? Sa Harry chockat.
- Japp. Sa Tea stolt.
- Wow! Sa Zayn och såg sig omkring.
- Här är det ju för rent. Retades Louis och log åt oss.
- Haha javisst. Hoppas ni är hungriga vi har lagat tacos?! Sa jag och riktigt såg hur killarna lyste upp.
- Det är vi! Kom så äter vi. Sa killarna nästan i kör innan de sprang till bordet. Liam och Danielle satt längst in brevid varandra. Zayn rakt över brevid Louis och jag Niall brevid varandra och Harry och Tea rakt över. Alla slängde sig över maten men plötsligt hejdade Liam dom och sa:
- Ta det lugnt jag tycker vi tackar tjejerna för allt fint de gjort för oss den här helgen! Sa han och log.
- Äsch! Sa jag och rodnade.
- Nej tack så mycket! Sa Niall och klappade min kind.
- Tack! Sa Zayn och Harry.
- TAAAAAACKAR! Skrek Louis som ett litet barn.
- Jaja ät nu killar haha! Sa jag och började äta. Killarna tyckte det var gott och åt jättemycket.

När alla var klara gick Harry och Louis för att började hoppa i sängen. Tea också haha hon hade aldrig gjort något sånt man såg hur glad hon var så jag sa inte till dom. Jag började istället att duka undan all disk och ställde mig för att diska då någon kom bakifrån och pussade på mitt huvud.
- Du kan vänta med att diska Mia.. Jag vände mig om och där stod Niall jag rodnade och stängde av kranen.
- Ta bara fram skålar till chipsen så fixar jag glasen. Sa han och blinkade. Jag sträckte mig efter luckan där skålarna fanns men var för kort. Jag vände mig om och orkade inte hämta en stol att stå på utan sa istället:
- Jag når inte! Med en ledsen min.
- Ojdå! Jag kan lyfta dig vänta. Sa han och sprang för att lämna glasen på bordet vid tv:n sedan kom han tillbaka och lyfte upp mig.
- Tack! Sa jag och log lite snett. Vi satte oss sedan i sängen för att titta på filmen som Harry och Tea fixade med.
Dom stod mest och fnittrade där framme så jag gick fram för att sätta i skivan och satte mig sedan ner igen.
Vi började med att kolla på Lejon kungen jag log i Nialls knä som såg lite tårögd ut när Mofasa dog. Jag log lite och pussade hans hand. Han gillade filmen men sa att han nog hade gillat den ännu mer när han var liten. Killarna töntade sig och sjöng låtarna från filmen och dansade lite medans jag böt till Toy story. Vi hade bestämt oss för att inte se skräckfilmen för vi orkade inte.

När vi hade sett alla filmer gick Liam och Danielle och tackade för kvällen. Klockan var mycket vi hade nästan varit uppe hela natten. Jag frågade om killarna hade något spel de visste inte. Jag och Niall gick för att kolla och hittade "Vem där?" vi valde det och gick mot hallen igen. Plötsligt tog han min hand.
- Mia har du känslor för mig? Sa han och såg in i mina ögon med sina isblå ögon.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Ouh slutade spännande där va?xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

sofiasnoveller.blogg.se

Kolla in den här bloggen!
Hon lägger upp alla 1D novell hon får tips om så ge henne lite tips.
Grymt smart idé tycker jag ta er en titt HÄR!

Hemmakväll - Kapitel 10

Liam och Zayn lyfte in moppen i bakluckan och alla hoppade in i den stora bilen som hade 8 platser. Vi satte på oss alla kläder och sedan bar vi oss av. Liam fick nu sitta fram med Louis. Harry och Tea bakom och jag Niall och Zayn längstbak. Vi åkte inte lika länge den här gången och det var kolsvart ute. Vi tog bilder i bilen och sjöng till killarnas nya låt Another world! Tillsut somnade jag på Nialls axel och Zayn på min. När bilen bromsade till vaknade jag av att Niall viskade "Vi är framme" i mitt öra.Vi klev ur bilen och gick mot hotellets lobby. Alla var för trötta för att prata eller i alla fall jag. Vi gick alla direkt upp till rummen för att sova. Harry och Liam sov nu i vårat rum jag somnade direkt men hörde fortfarande att de andra låg och pratade. Nästa morgon vaknade jag att Harry stod och dansade i sin säng till "Super bass av Nicki minaj" medan Tea satt och asgarvade på sängen och Liam stod och borstade tänderna. Jag reste mig hastigt upp och plockade iordning kläder som jag skulle ha på mig sen.
- Godmorgon fågelbot! Sa plötsligt Tea. Jag flinade tillgjort tillbaka och började gå till badrummet.
- Såret ser bättre ut nu. Sa Liam som nu stod bakom mig i badrummet utan tröja. Jag vände mig om för att se det. Det såg inte så värst bra ut men jag hade ju inte sett det igår.
- Ja vad bra. Sa jag och försökte dra på mig ett par jeans över såret. Det gick inte det gjorde för ont.
- Har du inga mjukisbyxor? Sa Liam.
- Nej glömde packa ner det.
- Kom vi kollar med killarna. Sa han tog min hand och drog med mig ut i hallen. Han tänkte nog inte på att jag bara hade en t-shirt och ett par trosor på mig. Han brydde sig nog ändå inte om att han inte hade en tröja på sig.
Vi gick till rum 24 och knackade inte utan bara öppnade dörren. Killarna satt och spelade spel på sina mobiler och gjorde sig iordning. MTV var på tv:n på högsta volym nu spelades LMAFO. Killarna reagerad först på att vi bara sprang in sedan på att jag var barbent.
- Ojdå! Sa plötsligt Louis när han kollade upp från mobilen.
- Ja, Mia har inga mjukisbyxor har ni några? Sa Liam snabbt. Jag hörde att några gick i korridoren och stängde snabbt dörren efter mig.
- Nej jag har inga men jag har en Onepiece. Sa Niall som nu tittade ut ur badrummet. Och stirrade på mig uppifrån och ner. Jag ställde mig bakom Liam och gömde mig.
- Såret ser bra ut.. Sa Niall.
- Hahah igår såg du ut som en luffare och idag det här vad kommer näst? Sa Zayn och Louis började skratta.
- Haha jättekul. Jag hade inte planerat att ramla du vet. Sa jag och lipade emot killarna som låg på sängen och spelade Angrybirds.
- Här. Sa Niall och räckte mig en svart Onepiece med mönster på.
- Tack. Sa jag och blev röd i ansiktet.
- Eller du kanske ville ha en som matchar din sov tröja? Sa Louis retsamt.
- Åh vad du är gullig Louis. Sa jag och gav honom en slängkyss. Jag klev i Onepicen innan jag gick ut i hallen.
Vi skulle gå ner till frukosten ändå så vi väntade på killarna och sedan tog vi hissen ner.

När jag kom till lobbyn tyckte jag att jag kände igen kvinnan som stod med ryggen emot mig i en lång beige kappa. Plötsligt vände hon sig om.
- Miiiia! Skrek hon och kom springande fram för att krama mig.
- Mormor? Sa jag medans jag tog emot en bamsekram från henne.
- Vad gör du här? Sa jag sedan.
- Jasså det är så man hälsar på sin mormor nu förtiden sa hon och låtsades bli arg.
- Nej men det här hotellet är ju dyrt. Och förns då såg jag buren med Bonzo i jag hoppade fram av glädje till den och lyfte ut honom. Han viftade på svansen och pussade mig i hela ansiktet. Förns då märkte jag att jag inte hade presenterat killarna.
- Vilka är det här då Mia? jag känner igen dom. Sa mormor.
- Oj, det är ett band du vet One direction som var med i X-factor. Och där är Niall Horan min barndomsvän du vet. Sa jag och pekade på Niall som log.
- Åh ni var så bra i X-factor. Sa mormor och gick fram till killarna som en och en hälsade på henne. Hon kom sist fram till Niall som hon kramade han blev chockad och killarna började skratta. Nu kom Tea och Harry ut från hissen.
- Harry! Skrek mormor.
- Hej? Sa Harry och tog några kliv bakåt för att sedan kunna gömma sig bakom Tea.
- Hahah mormor.
- Han var ju så charmig i X-factor. Nej men det är ju du Tea! Kom och ge mig en kram nu.
Tea gick glatt fram och Harry gick långsamt efter. När mormor hade hälsat på alla passade jag på att fråga igen.
- Vad gör du här mormor?
- Jag var i närheten så tänkte jag kunde hälsa på mitt älskade barnbarn. Men nog pratat om mig får man ta kort med killarna eller? Sa hon och tog hastigt upp sin kamera och viftade med den.
- Javisst. Sa killarna och tittade på varandra. De ställde upp sig med mormor i mitten. Vi tog ett kort och sedan ville mormor att Bonzo skulle vara med. Niall fick hålla honom och Tea tog kort igen.
- Tack ni är bäst. Sa mormor.
- Hah nej du är ju den bästa mormor vi någonsin mött! Sa Louis. Alla nickade och höll med. Man riktigt såg hur mormor lös upp. Mormor kanske inte var ett lika stort fan som jag men man kunde se hur glad hon blev.
Vi sa hejdå och bestämde att vi skulle träffas senare idag. Vi satte oss och åt och killarna kunde inte sluta prata om min mormor dom sa att hon var "tuff", "rolig","knasig" eller till och med "cool". Jag håller faktiskt med min mormor var inte som andra 60 åringar hon var pigg och bar inte blommiga kläder utan hon hade sin egna stil långt brunt hår (färgat) och jeans med färglada tröjor. Hon har till och med en One direction tjocktröja hemma men det sa jag inte till killarna.

- Vad ska ni göra idag då? Sa Tea plötsligt när det hade varit tyst ett tag.
- Vi ska på förmiddagen sen har vi ledigt men imorgon runt 10:00 ska vi åka till Birmingham för en intervju i radio. Men ni åker väl hem då? Sa Liam.
- Ja vi åker hem runt 13:00. Sa Tea.
- Okej men då har vi hemmakväll ikväll eller? Sa Zayn som verkade lite trött.
- Okej visst ska vi hyra film då? Sa Tea.
- Ja det kan ni. Vad vill ni se? Sa Harry.
- Toy story! Skrek Liam. Alla började småskratta.
- Ingen tjejfilm i alla fall. Sa Louis och kollade på mig och Tea.
- Komedi och skräck och barn då eller? Sa jag.
- Japp. Sa alla och höll med.
- Då väljer vi där. Sa Tea.
- Jag ska duscha hejdå! Sa hon och kysste Harry och reste sig sedan upp och gick mot hissen.

Jag satt kvar med killarna som fortfarande åt.
- Hur går det Harry berätta? Sa plötsligt Louis till Harry som fortfarande satt och kollade åt det håll som Tea gått åt.
- Vad menar du älskling? Sa han och log som om han hade en hemlighet.
- Du och Tea hur seriösa är ni? Sa Zayn.
-  Hmm.. Sa Harry och låtsades tänka.
- Är du kär? La jag till.
- Jag är kär. Sa han och nickade.
- Ajdå... Sa Louis.
- Vadå? Sa Harry.
- Du är ju otrogen mot mig?! Sa Louis som fick alla att skratta. Vi pratade lite mer om Harry och Tea som verkligen var kära i varandra. Sedan gick vi upp för att klä på oss. Jag kunde ju inte gå runt i en Onepiece i London.

Jag drog på mig ett par leggings som inte kom åt såret så hårt. Sedan tog jag på mig en tunika och mina converse. Sedan fick jag låna tjocktröjan av Liam igen men jag tackade nej. Känner mig som en fattiglapp om jag ska låna alt. Idag skulle jag mormor och Tea shoppa ändå. Runt 11:00 gick vi ner till lobbyn med killarna för att säga hejdå. De såg så bra ut Zayn hade en skjorta och chinos, Liam hade en långarmad grå tröja,Niall en T-shirt med tryck på och en fin tjocktröja över,Louis en randig t-shirt som vanligt och Harry hade en stickad kofta över en svart t-shirt. Alla passade otroligt bra i chinos och alla hade stil det hade jag alltid tyckt. De kramade oss och Harry och Tea kysstes ett tag. Jag fick en puss på kinden av Niall och blev helt fnissig och röd i ansiktet.
Vi önskade dom lycka till och vinkade av dom vid bilen.
Sedan mötte vi upp mormor och Bonzo vid ett köpcenter en bit bort till höger. Vi fikade och köpte lite saker. Jag köpte lite smink och en ny väska. En jacka och en rolig t-shirt och sedan köpte vi presenter till killarna så att de aldrig skulle glömma oss. Sist hyrde vi filmer och köpte tillbehör så vi kunde laga Tacos. Mormor sa att hon kunde köra oss hela vägen hem imorgon hon skulle ändå hälsa på en vän ikväll. Vi sa hejdå och började gå mot hotellet. Vi var så nöjda med att vi hade hyrt bra filmer Toy story, Lejon kungen (vi hade hört på twitter att Niall aldrig hade sett den) House of wax och Grown ups.
Vi packade upp alla grejer plötsligt ringde min telefon.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Där var det kapitelet ja, spännande? Nästa kapitel kommer senast på onsdag tror jag.
Tack igen sisters! xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

40 besökare

Hallo!
Tänkte bara säga att jag kanske gör novellen ikväll eller imorgon får se.
Men ni kommenterar ju så bra! Så jag tänkte om ni vill ha
med något speciellt eller mer av någon skriv då det här under!
Ni är bäst!

theonedirectiondream.blogg.se

Vill ni ha en annan novell att läsa medans ni väntar på nästa kapitel? Kolla då in den här novellbloggen av Clara en av mina 1Dfamily sisters! klicka HÄR eller på bilden. Själv ska jag börja läsa den ikväll har stora förväntningar xx.

Bonzo - Kapitel 9

När vi kom fram till skogens slut fanns det en bergspets precis vid vattnet och en liten strand brevid. Lite längre in fanns ett hus. Det var ett väldigt litet ställe men mysigt nog för att bada och ha kul vid. När alla hoppat ur bilen gick jag ur, Niall höll upp dörren för mig och jag snuddade vid hans hand han höll kvar sin hand vid min. Vi stod så ett tag, samtidigt som Tea kom med förslag på vad vi skulle göra först. Jag bara kände hur värmen spred sig i kroppen, kände han samma sak?
- Hjälp mig att plocka ut filtarna från bakluckan. Sa Louis plötsligt, och Niall drog undan sin hand och stängde bil dörren efter sig.
- Javisst. Sa han och hjälpte Louis att konka ut alla grejer som vi skulle sitta på. Vi bestämde oss för att vi skulle lägga upp alla filtar i sanden och spela boll där. Jag och Tea la upp all mat och filtarna. Killarna hade redan börjat lira lite boll och då vill man ju inte störa. Tea och Harry hade tagit sig hit på en moped för att båda är för unga för att köra bil. Men Harry hade Moped kort. De hade köpt kött att grilla och lite baguetter, och massor av läsk och chips. Tea satte sig medans jag gick för att hämta kassen med maten i.

Jag hukade mig ner för att nå den bakom trädet jag valde den krångliga vägen som vanligt. Plötsligt hörde jag att någon var bakom mig jag vände mig långsamt om och med en lättnad såg jag Niall.
- Åh gud du skrämde mig! Sa jag och höll handen på hjärtat.
- Gjorde jag, förlåt det var inte meningen... Sa han och tittade sorgset ner i marken.
- Du.. Sa han medans jag krånglade med att få upp kassen som kändes som 1 ton.
- Jag är hemskt ledsen för igår. Sa han och kollade plötsligt på mig med en chockad blick.
- Va vadå? Det gör inget. Sa jag och såg på honom när han plötsligt slängde sig på mig för att ta kassen ur mina händer.
- Låt mig hjälpa dig. Sa han och började bära den ner för backen.
- Tack. Sa jag och log.
- Kommer ni vi är hungriga? Skrek plötsligt Louis nere vid stranden.
- Vi kommer vi kommer... Sa Niall och himlade med ögonen.
- Men du det gör inget du drack och hade kul det är huvudsaken. Sa jag och log.
- Jag drack men hade inte speciellt kul. Sa han och såg otroligt ledsen ut i sina klarblå ögon.
- Men nu ska vi ha kul! Sa jag och hoppade ner för backen som ett litet barn.

Vi la upp allt och killarna anföll chips påsarna direkt som väntat. Men Tea var snabbt där och tog dom från dom.
- Maten först killar! Sa hon medan hon tog emot alla påsar.
Zayn och Harry bad alla hämta ved så jag gick mot bergsklippan och letade medans alla andra gick upp mot huset. Jag letade och hittade några stycken men när jag skulle kliva ner från berget ramlade jag på en lös sten som sedan gjorde så att jag rispa upp ett stort kött sår på benet. Jag skrek högt när jag ramlade och springande kom Niall och Liam.
- Oj shit, vad har hänt! Sa dom när jag låg på marken med ett blodigt ben och rivsår i ansiktet från grenarna jag tidigare plockat.
- Mitt ben.. Sa jag och höll tillbaka tårarna som ville forsa ut ur mina ögon.
- Jag kan bära dig kan du komma upp? Sa Niall som nog stod bakom mig.
- Jag kan nog ta mig upp. Sa jag och fick lite hjälp ändå. Det kändes som om benet skulle gå av när jag stod upp.
- Aj aj aj... Sa jag och hoppade på ett ben mot Niall och tog stöd.
- Kan du hoppa på ett ben emellan oss eller vill du att Niall ska bära dig? Sa Liam.
- Jag väger så...
- Säg ingenting om din vikt jag har burit Louis. Sa Niall som fick mig att skratta.
- Okej då. Sa jag och han tog upp mig i sina armar som en prinsessa.
- Tar du grenarna. Sa han till Liam medan han började gå mot stranden igen.
Han satte ner mig på en filt och sprang till vattnet och tog av sig sin T-shirt.

- Vad gör du? Skrek jag.
- Du måste ju ha något kring såret. Ta av dig dina byxor. Sa han och gick emot mig igen.
- Hur går det? Sa Liam som nu kommit fram med alla grenarna, han var inte utmattad alls.
- Bra men hon måste ta av sig byxorna bara. Sa Niall.
- Men då får ni titta bort. Sa jag argt.
- Visst visst. Killarna vände ryggen till och jag tog av mig till min bikiniunderdel.
- Så. Sa jag och la filten över mina ben.
- Få se på såret. Sa Niall och satte sig på knä vid mig. Liam satte sig också ner.
Jag drog bort filten lite så han kom åt det.
- Kan du lägga dig på mage? Sa Liam.
- Visst. Jag la mig på mage och då tryckte han tröjan mot mitt ben det sved som jag vet inte vad. Jag ville skrika men ändå inte för nu kom alla tillbaka.
- Vad har hänt? Sa Harry och kom springande med resten av gänget nerför backen.
- Mia ramlade på klippan. Sa Liam.
- Åh nej hur är det?! Skrek Tea som nu var framme vid mig och satte sig brevid mitt huvud. Hon stänkte lite sand på mig i farten men jag brydde mig inte.
- Jag är okej. Sa jag och vågade inte kolla på såret för att sedan ångra mig.
-Men gud vilket sår!? Skrek Louis som nu stod runt mig precis som alla andra.
När såret var rent fick jag linda in Nialls tröja runt det och sätta en hårsnodd runt så den skulle sitta kvar.
Vi satte igång elden och började grilla när vi ätit var klockan runt 19. Vi bestämde oss för att bada och åka hem runt 21:00.

Medans alla badade satte jag mig en bit bort för att kolla på utsikten. Jag svettades så jag tog av mig till bikinitoppen och hade Liams tjocktröja runt mig. Jag satte mig så jag hade fötterna i vattnet och satte på min iphone för att lyssna på musik. Jag satte på min och mammas låt Good life och började grina. Jag saknade henne så.
- Hur är det? Sa en röst bakom mig.
- Åh nej inget.... Sa jag och torkade av mina blöta kinder och tog ut en lur ur örat.
Niall satte sig brevid mig och kollade ut över solnedgången. Han förstod att jag grät. Men han var bra på det sättet han frågade inte för mycket.
- Jag saknar bara mamma och Bonzo och mormor. Sa jag och kollade ner i marken.
- Jag med. Fast min familj då. Har ni kvar Bonzo? Sa han och försökte byta ämne.
- Nej mormor har honom nu mamma är ju aldrig hemma, hon jobbar alltid.
- Synd han var super snäll! Sa han och log.
- Ja världens bästa hund. Sa jag och  tänkte på honom. Nu kom tårarna igen.
- Har du ont? Sa han chockat.
- Nej inte lika mycket som förut. Tack förresten för att du hjälpte mig. Sa jag och kollade på honom. Förns nu märkte jag att han var helt blöt och satt där i badbrallor.
- Fryser du inte? Sa jag och kollade på hans kropp som nu hade gåshud.
- Kom vi hämtar en filt. Sa jag och drog upp honom ur sanden.
- Varför badar inte du? Sa han samtidigt som vi gick tillbaka till elden.
- Äsch! Gillar inte vatten så värst mycket.
- Zayn kan inte simma och han badar. Sa han och blinkade åt mig.
- Haha ja ja. Sa jag och gick till vattnet och doppade tårna. "Nöjd nu?"
- Nja. Sa han och plötsligt lyfte han upp mig och höll mig över vattnet.
- Nej nej nej Niall sluta! Skrek jag och började skratta. Han släppte ner mig och vi båda började skratta och tittade på varandra. Plötsligt ropade alla på oss och det började regna. Alla tog alla grejer och sprang mot bilen. Liam och Zayn lyfte in moppen i bakluckan och alla hoppade in i den stora bilen som hade 8 platser. Vi satte på oss alla kläder och sedan bar vi oss av. Liam fick nu sitta fram med Louis. Harry och Tea bakom och jag Niall och Zayn längstbak. Vi åkte inte lika länge den här gången och det var kolsvart ute. Vi tog bilder i bilen och sjöng till killarnas nya låt Another world! Tillsut somnade jag på Nialls axel och Zayn på min. När bilen bromsade till vaknade jag av att Niall viskade "Vi är framme" i mitt öra.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Vad vill ni ha mer av? Gulliga små kommentarer ni ger mig tack! xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Biltur - Kapitel 8

Detta har hänt:
- Hur är det? Frågade Zayn.
- Va? Sa jag chockat.
- Ja mellan dig och Niall är ni tillsammans? I sånna fall var han ett svin mot dig igår kväll. Sa han och vi började gå in i hissen.
- Nej jag vet inte tror inte vi är tillsammans. Vet faktiskt inte hur han känner eller hur jag känner. Sa jag och kände hur tårarna började komma. Jag höll tillbaka dom så mycket jag kunde men några lyckades ta sig nerför min kind.
- Lugn jag tror det ordnar sig. Sa Liam och kramade mig. Zayn och Louis ville också kramas och det gjorde dom nu stod vi där och kramade varandra i en hiss. Haha måste sett sjukt ut.
- Tack så mycket, ni är verkligen underbara. Sa jag och lyckades ta mig ut ur kramen innan jag tappade andan.
- Äsch! Sa Louis.
- Det är Niall med. Sa Zayn.
- Jag vet. Sa jag och vi började gå ut ur hissen.
Jag böt om till ett par jeans och en t-shirt för att sedan ha Liams tjock tröja över den. Den här stod det inte "Just a little sleepy" på utan det var en t-shirt med The beatles på, en av mina favoriter. När jag sedan bytt om stod Tea och Harry utanför dörren och väntade. Typiskt Tea hon har alltid så brottom tänkte jag och sprang för att hämta min väska och mobilen. Jag hann precis ut genom dörren innan Tea stängde den och kollade så att den var låst ordentligt.
- Har du med dig allt nu? Sa hon till mig.
- Ja. Usch hon började låta som min mamma tänkte jag. Hon vände sig sedan till Harry och frågade samma sak och han svarade:
- Ja men det ända jag måste få med nu är dig. Sa han och tog tag i hennes hand och började gå.

Vi gick till killarnas hotellrum för att hämta dom. Jag knackade på dörren och hörde någon skrika "jag kommer" sedan öppnade Niall dörren med tröjan halvt dragen över sitt huvud. Han försökte dra på sig den så snabbt han kunde, men jag hann se hans vältränade mage tillräckligt länge för att fastna med blicken.
- Hej. Sa han och vände sig om lite snett mot mig.
- He...hej. Sa jag och gick efter Tea och Harry som redan gått in i rummet. Det såg ut som ett bombnedslag där inne. Och mamma säger att mitt rum e stökigt det här var mitt rum gånger 20. Det första Tea gjorde var självklart att klaga.
- Vad har ni gjort här inne? Sa hon chockat.
- Vadå? Sa killarna lika chockat tillbaka.
- När städade ni sist? La jag till.
- Haha men Mia, vi kom ju hit för två dagar sen. Sa Niall medans han bäddade sin säng lite slarvigt.
- Men ändå, vårat rum ser ut som ett rum i alla fall. Sa Tea och såg sig omkring.
- Äsch. Jag har sett värre! Sa jag och kollade på killarna som log.
- Precis tack Mia. Vi är trots allt killar. Sa Zayn och log.
- Okej okej. Ska vi ge oss av någon gång eller? Sa Tea lite små stressat.
- Javisst jag ska bara byta tröja. Sa Harry som sedan tog emot en tröja som Liam kastade till honom.
- Tack. Sa han innan han drog av sig sin tröja och böt till den andra i ett ögonblick. Jag tittade snabbt bort innan jag fastnade med blicken som jag såg att Tea redan hade gjort.
- Vad är det med er tjejer, har ni aldrig sett vältränade men? Sa Louis och skrattade till.
- Haha eller hur vad är det med er? Sa Niall.
- Faktiskt så har jag aldrig det. Sa jag bestämt och korsade armarna.
- Jasså du då? Sa Harry och tittade på Tea.
- Jag såg ju dig nyss. Sa hon och såg fortfarande lite borta ut. Harry började skratta och kysste hennes panna.
- Är alla klara? Eller ska vi bara stå här och prata om vältränade killar? Sa Tea och började gå ut genom dörren.
- Men vi är men. Sa Harry bestämt.
- Okej visst. Sa hon och log.

- Gå före ni vi kommer. Skrek jag till dom innan jag satte mig på det ända stället som inte hade några kläder eller väskor på. Killarna ökade lite och plockade ihop en väska med ombytte och en kamera i, sedan gick vi ut i korridoren.
- Har ni med er.... Jag hejdade mig och kom på att jag lät som deras mamma.
- Allt? Sa Louis efter han kollat så att dörren var låst.
- Haha ja. Sa jag och kollade ner i golvet.
- Ja det har vi, kom så går vi. Sa han och satte en arm runt mina axlar och runt Nialls.
- Nu blir det lov! Sa han och alla började skratta.
När vi kom ner till lobyn stod ett gäng tjejer och väntade på killarna. Jag stod vid sidan om när de tog bilder och skrev autografer till tjejerna. Jag förstod hur stort det här var för dom ungefär så stort var det för mig för en två dagar sedan. Nu var vi mer som kompisar än fans till killarna.
När de var klara ringde vi och kollade var Tea och Harry höll hus. De hade tydligen redan åkt och handlat så de bad oss åka direkt till sjön.

Vi gick till baksidan där det stod en stor svart bil och väntade.
- Jag kör! Skrek Louis och sprang som ett barn till förardörren.
- Du är ju den enda med körkort. Sa Zayn och skrattade.
- Jag sitter fram då! Sa han sedan och sprang ikapp Niall som besviket gick till baksätet istället.
- Jag vill inte sitta i mitten. Skrek jag.
- Men flicka lilla du har smalast ben så du har inget val. Sa Liam och klappade mitt huvud. Jag förstod att det var sant så jag satte mig i mitten i alla fall. Resan dit var rätt så lång runt 1 timme och 30 minuter sa Liam innan vi gav oss iväg. Zayn satte på "I'm sexy and I know it" och alla sjöng med. Jag visste inte om Niall var sur på mig men han verkade i alla fall ha sjukt kul.
- Så Mia vad gör du på din fritid? Sa Liam och alla väntade på mitt svar.
- Jag dansar och spelar gitarr, men jag gillar också att spela fotboll. Sa jag.
- Jaha ja. Sportig. Sa Louis som om det var ett test.
- Ja hon har alltid gillat fotboll, eller? Sa Niall plötsligt.
- Ja det vet du. Sa jag och log han log tillbaka.
- Bra för vi har en fotboll i bakluckan. Sa Louis och började digga till låten som nu spelades på radion.
Vi satt och pratade om allt och inget hela vägen och sjöng med till olika låtar. Niall verkade vara glad igen och jag kunde ju inte vara arg på en så snäll och trevlig kille. Plötsligt ringde min telefon det var Tea.
- Kommer ni snart? Sa hon utan att säga hej.
- Jag ska kolla, Är vi framme snart? Frågade jag killarna.
- Japp vi ska bara svänga vänster här framme. Sa Liam samtidigt som han pekade vart.
- Vi kommer strax vi svängde precis av. Sa jag.
- Okej bra hejdå ses! Sa hon och la på.
När vi kom fram till skogens slut fanns det en bergspets precis vid vattnet och en liten strand brevid. Lite längre in fanns ett hus. Det var ett väldigt litet ställe men mysigt nog för att bada och ha kul vid. När alla hoppat ur bilen gick jag ur, Niall höll upp dörren för mig och jag snuddade vid hans hand han höll kvar sin hand vid min. Vi stod så ett tag, samtidigt som Tea kom med förslag på vad vi skulle göra först. Jag bara kände hur värmen spred sig i kroppen, kände han samma sak?

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Rätt så snabbt och kort kapitel men jag ville ge er ett till innan helgen.xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Just a little sleepy - Kapitel 7

- Haha ja men Danielle slog till Zayn då! Ni var då inte lika hårdhänta. Sa Louis och skrattade.
- Nej nu ska vi fortsätta skrämma folk. Sa Louis och vinkade glatt hejdå till oss båda.
Nu gick vi båda mot Harry och Tea som stod och skratta och dansade under discokulan. Vi dansade och hade kul hela den kvällen. Jag fick träffa Liams flickvän Danielle som var en helt underbar person vi dansade med henne och hade det så trevligt. Killarna uppträde på scenen och Harry hoppade ner och sjöng sitt solo "Baby you light up my world like nobody else..." För Tea i publiken och tog upp henne på scenen. Sedan kom Niall och Liam och hämtade mig och Danielle. Vi stod och dansade på scenen med killarna och dom var nog lika glada som oss. Det var min livs bästa kväll. Och Niall släppte nästan aldrig greppet om min hand den kvällen.

Jag reste mig irriterat upp av att några låg och fnissade i sängen brevid. Jag reste mig upp och stönade argt jag kollade på sängen och där låg Harry och kittlade Tea. Jag plockade upp min nessesär och klampade med arga steg till badrummet. Jag hörde hur Harry sa något med "Vad är det med henne?" och Tea viskade något sedan började han kittla henne igen. Jag tog upp min mobil och ringde mamma. Inget svar det var upptaget jag hade försökt ringa henne igår kväll också men fick inget svar då heller. Jag ville att hon skulle komma och hämta mig. Plötsligt blinkade skärmen till jag hade fått ett sms av mamma jag öppnade det och det stod:
"Hej gumman! Jag hoppas du har haft en underbar kväll igår. Jag kan tyvärr inte svara eller ringa dig för jag är på konferans i Dublin just nu. Men mormor har lovat att hämta dig vid hamnen på tisdag. Ha det bra puss och kram mamma." Jag slängde snabbt ner mobilen i golvet och skrek högt utan att tänka på att Harry och Tea var utanför.
Jag satte mig snabbt ner och plockade upp alla delar och la dom i en hög brevid mig. Nu kom tårarna, jag grät inte för att jag inte kunde komma hem utan för att jag skulle få stanna här med de små tutturduvorna och en viss person som förstörde hela min kväll igår. Jag orkar bara inte.

- Mia hur är det? Sa Tea som nu stod utanför tryckt mot dörren.
- Va nej jag bara tappade mobilen.
- Okej men vi går ner och äter frukost ska du med?
- Nej gå i förväg ni jag vill gärna duscha innan. Nu fick jag igång mobilen och såg att klockan var rätt mycket så jag duschade snabbt och fixade mig. När jag gick mot hissen hörde jag hur några kom bakom mig i korridoren så jag gick snabbare för att slippa stå i hissen tillsammans med någon. När jag klickat på ettan kommer några springande och skriker "Håll upp dörren!!" Jag hade inget annat val än att göra som dom sa. Det var precis dom jag trodde det skulle vara. Liam,Louis,Zayn och sist Niall. En efter en kom dom in springande.
- Tack... Oj det e ju du Mia hej! Sa Liam han var alltid så trevlig.
- Japp hej. Sa jag och försökte dölja min ilska som jag igentligen hade mot Niall.
- Hej. Sa alla utom Niall som ställde sig med ryggen imot mig. Jag brydde mig faktiskt inte.
- Vart ska ni? Ska ni till ettan? Frågade jag snabbt för att undvika en steltystnad.
- Japp vi ska äta frukost du då? Sa Liam alla andra var nog rätt så morgon trötta.
- Jag med. Sa jag och nickade sedan blev det knäpptyst. Man kunde nästan känna på pinsamheten i hissen. Alla visste varför Niall var sur på mig och varför jag hade all rätt att vara sur på honom. Igår kväll eller ja natt hade varit för mycket för Niall han hade druckit eftersom han nu är 18 så var det ju inget som kunde hindra honom. När han fått i sig tillräckligt många glas sprang runt och flörta med varenda tjej i salen. Jag brydde mig inte till en början men sedan blev jag riktigt arg och klappade till honom. Jag kunde inte hjälpa det det bara kom. Jag lämnade sedan festen och gick till mitt rum. Han kom efter och vi grälade där om allt det förflutna och det som nyss hade hänt. Tillslut smällde han dörren efter sig och jag fick sova. Vid 6 tiden kom Harry och Tea in och hade det kul. Skrattade kysstes och kramades så som nya kära par gör. Jag blev så avundsjuk så jag gick ut en sväng sedan gick jag och la mig igen.


Vi lämnade hissen lika tysta och satte oss där Harry och Tea satt och tävlade om vem som kunde dricka upp sin juice först.
- JAAA! Skrek tea glatt när hon sugit i sig hela juicen. "Jag vann!"
- Godmorgon Tea, Men Harry förlorade du nyss mot en tjej? Sa Louis och klappade honom på ryggen.
- Godmorgon. Ja men hon vinner ändå bara en kyss. Sa han och lutade sig över bordet och kysste Tea som stor flinade. Usch jag ville inte kolla så jag kollade mot Nialls håll som också kollade på något annat. Det kanske var lika svårt för honom. Vi satte oss runt bordet jag hamnade brevid Liam och Louis dom mest pratglada i gruppen tänkte jag vilken tur då slipper jag prata. Förns nu märkte jag att alla var vardagsklädda jag satt där i mjukisbyxor och sovtröja jag kollade mig om kring och såg att ingen såg ut som jag. Jag korsade armarna för att täcka min t-shirt där det stod "JUST A LITTLE SLEEPY" på och började rodna.
- Fryser du? Sa Liam förvånat.
- Näe...jag..
- Här du kan få låna min tjocktröja. Övbröt han mig och räckte mig den.
- Tack. Vad som hellst för att slippa se ut som en luffare tänkte jag och drog snabbt på mig den.
- Så hur mår alla idag? Frågade Tea.
- Bra killarna är lite trötta bara. Sa Louis och log mot mig. "Du då Tea hur mår du?" Sedan viskade han lite diskret i mitt öra:
- Just a little sleepy?
- Haha jätte kul. Sa jag och gjorde en ful min.
- Haha nej men den e fin. Vi borde alla se ut sådär igentligen. Du är den enda som är modig nog för att visa ditt riktiga jag. Sa han och blinkade till mig.
- Fast Zayn är ju faktiskt född snygg så han e ju naturlig just nu. La Liam till och fick en smäll av Zayn på skallen.
- Okej haha, det är sant men alla är naturligt vackra. Sa jag och log. Det är sjukt hur dom här killarna kan göra en så glad när man borde sitta och gråta på rummet igentligen.

- Vad händer idag då? Sa Tea och log mot Harry som inte kunde sluta glo på henne.
- Ingenting vi är lediga idag. Sa han och höll kvar blicken.
- Jaha! Vad kul ska vi inte hitta på något super roligt då? Typ bio eller någon sport eller bad eller något? Sa Tea glatt till allihopa. Var det något Tea var bra på var det att hitta på saker.
- Det kan vi väl. Sa Zayn och kollade på alla runt om bordet som nickade tillbaka.
- Som vadå? Sa Niall som inte hade sagt något under hela måltiden utan bara ätit som en häst.
- Typ...fotboll! Sa Louis och log.
- Ja vi kan åka till en strand och bada och spela fotboll! Sa Tea och log.
- Bada vet jag inte men jag vet en strand i utkanten av London men det är bara en liten sjö. Sa Liam.
- Allt med vatten går bra. Invände jag.
- Då säger vi så. Sa Tea och reste sig snabbt upp.
- Vart ska du? Sa Harry chockat.
- Men hallå ska vi hinna med allt får vi ta och åka och handla matsäck nu sedan ge oss av. Sa hon och drog upp honom från stolen.
- Hahah Harry du är hennes bitch nu gör som hon säger. Sa Louis.
- Det gäller alla kom nu. Sa Tea och började gå mot hissen med Harry dragandes i släp.

Vi satt kvar ett tag i tystnad men tillslut sa jag:
- Det är bäst vi går, ni vill inte veta hur arg hon kan bli. Sa jag och började ta av mig koftan. Plötsligt hejdade Liam mig genom att ta tag i min arm.
- Du kan ha på dig den idag. Sa han och log.
- Okej. Sa jag och började gå mot hissen med killarna. Harry,Niall och Tea hade redan tagit hissen upp så vi fick vänta ett tag.
- Hur är det? Frågade Zayn.
- Va? Sa jag chockat.
- Ja mellan dig och Niall är ni tillsammans? I sånna fall var han ett svin mot dig igår kväll. Sa han och vi började gå in i hissen.
- Nej jag vet inte tror inte vi är tillsammans. Vet faktiskt inte hur han känner eller hur jag känner. Sa jag och kände hur tårarna började komma. Jag höll tillbaka dom så mycket jag kunde men några lyckades ta sig nerför min kind.
- Lugn jag tror det ordnar sig. Sa Liam och kramade mig. Zayn och Louis ville också kramas och det gjorde dom nu stod vi där och kramade varandra i en hiss. Haha måste sett sjukt ut.
- Tack så mycket, ni är verkligen underbara. Sa jag och lyckades ta mig ut ur kramen innan jag tappade andan.
- Äsch! Sa Louis.
- Det är Niall med. Sa Zayn.
- Jag vet. Sa jag och vi började gå ut ur hissen.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Lite mer av killarna nu eller vad tycker ni? BTW har ni sett Gotta Be You videon? Helt underbar.

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

En knuff i rätt riktning - Kapitel 6

- Då måste du vara Mia. Sa Louis och kramade mig. Sedan Liam han viskade något i mitt öra som lät som "du behöver inte vara rädd vi bits inte". Jag log lite och kramade nästa och nästa fick kommentarer som "wow du ser bra ut" eller hon är så så...fit" haha det kändes så knasigt. När nervositeten plötligt hade släppt kom jag fram till Niall jag kollade in i hans ögon och vi fick ögonkontakt. Jag tror han såg att det var jag så jag tittade snabbt ner.
- Ska du inte krama henne Niall? Sa Harry och knuffade fram honom närmre mig. Jag kunde känna hans andetag jag ville bara kyssa honom. Men hur skulle det se ut och hur skulle han reagera. Jag kramade honom snabbt och kände värmen i kroppen även fast vi bara kramades i högst 20 sekunder. Efter det kollade han i mina ögon och sa:
- Det är du!


Lyssna på låten när ni läser (Om ni vill):Ur Nialls perspektiv:
Hon hade låtit håret växa ut och det hade blivit lockigare men jag såg tydligt på hennes klara honungsfärgade ögon att det var hon det var Mia. Jag drog henne emot mig och kysste henne hon gjorde inget motstånd hon bara kramade om mig hårdare. Vi stod där ett tag och bara njöt av att vi funnit varandra. Tillslut märkte jag att vi hade publik killarna visste ju inget om Mia och inte Mias vän heller för den delen. Plötsligt putta hon undan mig och såg på mig med tårar i ögonen.
- Vad e det? Sa jag chockat.
- Du har ju ändå inte tid för mig varför ska vi bli kära igen då? Skrek Mia och sprang där ifrån. Tea glodde chockat på mig och sprang snabbt efter. Killarna stod kvar med munnarna öppna och bara stirrade.
- Vad var det som nyss hände? Sa Harry och kliade sig på huvudet.
- Det är något jag aldrig har berättat för er jag hade en tjej i Irland innan jag sökte till X-factor. Vi var tillsammans sjukt länge och har varit vänner sedan dagis.
- Var det hon? Sa Liam och pekade dit Mia hade sprungit tidigare.
- Ja och jag tror jag fortfarande har känslor för henne! Sa jag och oroligt medans jag gick fram och tillbaka.
- Men vad gör du här då spring efter henne?! Skrek Zayn och gav mig en knuff i rätt riktning. Han hade rätt jag började långsamt springa mot det håll hon hade sprungit åt.

Ur Mias perpektiv:
Jag sprang mot toaletterna och satte mig i ett bås och bara lät tårarna rinna. Varför skulle allt bli så krångligt? Varför kysste han mig? Nu ville jag bara hem det funkade ändå inte. Jag grävde i kanten av klänningen där fickorna brukar sitta jag hade ingen såklart jag hade lämnat mobilen i väskan där ute. Plötsligt hörde jag en knackning på dörren jag hoppade till och tröck mig närmre väggen. Som att jag skulle gömma mig.
- Du jag är ledsen Mia det var inte meningen att vara en sån diva när jag skulle ge mig av. Sa Niall man hörde hans oro i rösten.
- Du är inne på tjejernas toa. Fräste jag tillbaka.
- Faktiskt inte det är både tjej och kill toalett här. Sa han och fick mig att börja skratta lite.
- Kan vi inte gå ut och ha kul ikväll så snackar vi om våra känslor imorgon? Vill att du ska få en underbar kväll här i London. Sa han och stack upp huvudet över båsets dörr. Så lång var han inte så han måste ha klättrat upp på något konstigt sätt, typiskt Niall som en liten apa.
- Okej. Sa jag och log lite snett. Jag öppnade dörren där stod han och räckte ut sin hand mot mig jag tog tag i den och han log. Jag torkade bort tårarna med armen och han kollade konstigt på mig. Han hämtade papper blötte det.
- Här. Sa han och räckte det till mig.
- Tack, jag måste se ut som ett fån. Sa jag när jag gick mot speglarna.
- Nej då. Sa han och log.
När jag kom fram till speglarna såg jag hur mascaran runnit till kindbenen och jag såg gul ut i ansiktet.

Jag torkade snabbt bort det och sedan gick vi ut till festen som hade startat det var inte så mycket folk än. Men dom spelade Michael Jacksons låt Thriller på högsta volym.
- Jag tror nog att Harry gillar din vän. Sa Niall och pekade mot dansgolvet där Tea och Harry stod och skojdansade med varandra. Hon såg så glad ut fast det var väl klart att hon var glad hon står och dansar med världens snyggaste kille enligt henne själv. Plötsligt kolla dom mot vårat håll och började vinka åt oss att vi skulle vara med dom. Men plötsligt hoppade både jag och Niall till när vi hörde två mörka "Buuu" bakom oss jag skrek och vände mig om där stod två killar med masker och gapskrattade.

- Louis,Zayn? Sa Niall och tog sig på sitt hjärta och höll hårdare om min hand.
- Hahaha ni blev nog räddast här inne idag! Sa Louis och slog Niall på axeln.
- Har ni skrämt Danielle och Liam än då? Sa Niall och pekade mot några i ett hörn som stod och dansade nära varandra.
- Haha ja men Danielle slog till Zayn då! Ni var då inte lika hårdhänta. Sa Louis och skrattade.
- Nej nu ska vi fortsätta skrämma folk. Sa Louis och vinkade glatt hejdå till oss båda.
Nu gick vi båda mot Harry och Tea som stod och skratta och dansade under discokulan. Vi dansade och hade kul hela den kvällen. Jag fick träffa Liams flickvän Danielle som var en helt underbar person vi dansade med henne och hade det så trevligt. Killarna uppträde på scenen och Harry hoppade ner och sjöng sitt solo "Baby you light up my world like nobody else..." För Tea i publiken och tog upp henne på scenen. Sedan kom Niall och Liam och hämtade mig och Danielle. Vi stod och dansade på scenen med killarna och dom var nog lika glada som oss. Det var min livs bästa kväll. Och Niall släppte nästan aldrig greppet om min hand den kvällen.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Kort kapitel men haha! Ni är så gulliga så!

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

LedigtIdag får jag ledigt va?
Skriver imorgon i promess!
Ni är så underbara så xx

Alla tjejer är unika - Kapitel 5

Jag tittade upp och såg Harry sedan Liam och sist Niall jag kollade snabbt ner igen och blev röd i hela ansiktet.
- Låt mig hjälpa dig. Sa Niall och satte sig på knä och började plocka upp kexen. Jag lät bli att få ögonkontakt med honom och lät min lugg falla framför ansiktet.
- Det är lugnt ingen äter dom där kexen ändå. Sa Louis och skrattade.
- Jag gör! Sa Niall och försökte få mig att kolla på honom.
- Haha men du äter ju allt Niall. Sa Zayn och klappade Nialls skalle. Alla brast ut i skratt plötsligt hade allt blivit upplockat och vi reste oss upp.
- Tack! Sa jag och tittade ner med ett osäkert leende.
Ur Nialls perspektiv:

När vi var klara med photoshooten åkte vi till signingen och pratade med våra gråtande men så underbara fans. De hade köat i timmar utanför butiken vi kände igen nästan hälften av dom var så lugna jämnfört med hur dom var i andra länder. Det var så skönt med lugna fans dom var nästan som våra vänner nu för tiden. När vi signat alla skivor och tagit oss ut till bilen genom havet av tjejer som väntade på baksidan. Så bar vi oss iväg till ett hotell för att byta kläder och förvirrade fansen lite genom att byta bil som vi sedan åkte med till lokalen där festen skulle hålla till.

- Hur tror ni tjejerna ser ut? Sa Harry glatt.
- Vilka tjejer? Sa Zayn.
- Tjejerna som vann träffen dummer. Sa Louis och slog Zayn lite lätt i huvudet.
- Jaha dom ursäkta mig men jag gick upp tidigt imorse! Sa Zayn och slog tillbaka.
- Vet inte alla tjejer är unika. Sa jag och tittade ut genom fönstret.
- Det har du rätt i Niall. Sa Liam och smsade vidare med någon (jag antog att det var Danielle).
- Vad e det med dig Niall? Du har varit så off dom senaste dagarna. E du inte taggad det blir ju fest?
Sa Harry förvånat.
- Jo jag e bara sjukt trött. Sa jag och log lite smått.

När vi kommit fram fick Paul gå ut först och kolla så att kusten var klar. Det var den. När vi steg ur bilen skulle vi gå på en lång röd matta till ingången. Plötsligt skriker någon lite längre upp på gatan:
- DET ÄR ONE DIRECTION!!!!!
Plötsligt kom en hel flock med skrikande tjejer imot oss vi sprang allt vi kunde till ingången och stängde dörren efter oss. Alla stod och andades hastigt ett tag innan vi gick in i salen. Den var fint utsmyckad med pumpor hängande i taket och svarta och vita tyger på väggarna. Mitt i taket hängde en stor discokula precis sån man alltid velat ha när man var liten på sina födelsedagsfester. Lite längre bort stod en tjej med långt rött platt hår som hade en svart spetsklänning. Hon såg så vacker ut. Plötsligt stannade hon upp när dörren öppnades igen och Paul och Louis kom in.
- Hej killar ni kan inte bara lämna mig sådär dom är som vargar där ute! Sa Louis och andades ut.
- Förlåt men vi räddade oss själva. Sa Harry.
- Genom att stänga dörren för mig? Sa Louis och log lite irreterat men vi visste alla att han skojade.

Plötsligt hörde jag en smäll jag vände mig mot tjejens håll och plötsligt satt hon på marken med en bricka i knät.
- Hon måste ha ramlat. Sa jag högt och började snabbt gå imot henne.
- Va? Vem? Sa killarna och gick efter.
Vi ställde oss framför henne och väntade på att hon skulle titta upp, vilket hon gjorde och blev helt röd i ansiktet.
Vi satte oss alla ner och hjälpte henne att städa upp och försökte skoja till det genom att säga att det ändå inte var gott. Varför kollade hon inte upp!? Kolla upp nu då tänkte jag. Hennes lugg var ivägen för ansiktet så jag kunde inte se henne. När vi städat upp allt reste vi oss upp.
- Tack. Sa hon och log men kollade inte upp.
- Äsch! Det e vi som ska tacka dig vi får aldrig hjälpa någon nu förtiden. Sa Liam.
- Ja aldrig några tanter att hjälpa över gatan. Sa Louis och såg ledsen ut.
- Haha! Nu skrattade tjejen och tittade upp.

Ur Mias perspektiv:

- OMG!!!! DET ÄR NI!!! Skrek en röst bakom mig jag kände igen den kan det vara. Jag vände mig om och såg Tea komma springande.
- Ja det är vi! Sa Louis och kollade runt sig.
När Tea kommit fram där vi stod visste hon inte vad hon skulle göra så hon började hoppa. Hon drog i mig och ville att jag också skulle hoppa. Jag visste att Tea skulle freaka ur men inte såhär. När hon märkte att jag inte hoppade med henne stanna hon upp och bara glodde.
- Höm det här är min vän Tea. Sa jag och pekade på henne och skrattade.
- Jaha det är ni som vann tävlingen, jag trodde ni bara var snygga servitriser som jobbade här. Sa Niall.
- Ja jag med tyckte ni betedde er konstigt. Sa Harry och skrattade.
- Då måste du vara Mia. Sa Louis och kramade mig. Sedan Liam han viskade något i mitt öra som lät som "du behöver inte vara rädd vi bits inte". Jag log lite och kramade nästa och nästa fick kommentarer som "wow du ser bra ut" eller hon är så så...fit" haha det kändes så knasigt. När nervositeten plötligt hade släppt kom jag fram till Niall jag kollade in i hans ögon och vi fick ögonkontakt. Jag tror han såg att det var jag så jag tittade snabbt ner.
- Ska du inte krama henne Niall? Sa Harry och knuffade fram honom närmre mig. Jag kunde känna hans andetag jag ville bara kyssa honom. Men hur skulle det se ut och hur skulle han reagera. Jag kramade honom snabbt och kände värmen i kroppen även fast vi bara kramades i högst 20 sekunder. Efter det kollade han i mina ögon och sa:
- Det är du!

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Har varit på bio idag så hade inte riktigt tid men här får ni ett snabbt kapitel.
Blir så glad av era kommentarer tack xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Design

Nu är designen klar!
Tack vare gulliga Amanda som erbjöd sig ett stort tack till henne!
Ta och kolla in hennes blogg nu!

Diva - Kapitel 4

Detta har hänt:

Helt plötsligt hoppade jag till i duschen någon bankade på dörren.
- Vad? Skrek jag.
- Niall, vi andra vill också duscha eller jag, Liam och Harry i alla fall Zayn vill bara kolla sig i spegeln!
- Oj förlåt glömde bort tiden. Sa jag och klev ur duchen och började klä på mig och blåsa håret tog också lite parfym. När jag kom ut ur badrummet stod alla där och spelade arga.
- Vet du hur länge du varit där inne? Frågade Liam och lät som en mamma.
- Nej...
- En halvtimme! Sa Harry och viftade med armarna och såg chockad ut.
- Va? Förlåt.
Nu brast alla ut i skratt.
- Vi bara skoja med dig Nailler. Sa Louis och ruffsade mitt hår.
Efter det fixade sig alla och sen bar vi oss av till photoshoten.- Vakna Mia vakna vi har försovit oss! Mia kom igen nu?!
- Va? Jag reste mig långsamt upp ur sängen och gnuggade mig i ögonen. Tea sprang runt i rummet och letade kläder.
- Vad gör du? Frågade jag chockat.
- Packar vad ser det ut som? Vi ska åka om 2 timmar vi hinner inte shoppa idag, du måste hem och packa! Sa hon och drog upp mig ur sängen. Jag gick in på toan och drog snabbt på mig gårdagens kläder och sprang sedan ner för trappan. När jag stressat försökte få på mig skorna kom Tea ner och började påminna mig om allt jag skulle ha med mig så som: smink,sovkläder,klänning och högklackade skor (till festen) och massor av annat.
- Jaja jag vet Tea jag kan faktiskt ta hand om mig själv. Sa jag innan jag kramade henne och vi sa hejdå. När jag gått ut på gårdsplanen hörde jag Tea skrika "Glöm nu inte att vi ska träffa One direction" sedan stängdes dörren. Jag virade sjalen runt huvudet tog upp min mobil och ringde mamma. Jag berättade att vi skulle träffa One direction och hon verkade otroligt glad över det. Vi pratade hela vägen hem på bussen.

När jag kom hem hade hon redan packat mina grejer och lagt fram en fin svart klänning som jag skulle få låna av henne.
- Hej! Sa hon och stack ut sitt huvud i dörrkarmen till köket.
- Hej mamma! Sa jag och började skratta.
- Gud vad kul att du ska få träffa dom du e ju som besatt av dom. Och det ska bli kul att träffa Niall igen efter alla dessa år va? Juste det hade jag inte tänkt på hur skulle det här gå skulle han känna igen mig? Vad skulle jag säga. Vad skulle han säga hur skulle han reagera på att hans förra ex är ett fan av hans band. Tänk om han inte ville träffa mig. Jag stod i köket och stirrade rakt ut i luften vad skulle jag säga nu tänkte jag.
- Hallå hur är det Mia? Frågade mamma och började vifta med händerna framför mig.
- Oj, nej det är bara bra jag har inte riktigt fattat det än bara.
- Åh jag förstår du vet jag var ett stort fan av The Beatles i din ålder tyckte dom varså snygga. Men nu när man ser på dom usch...jag förstår inte vad jag såg hos dom!
- Hahaha men mamma det är inte utseendet som räknas det är insidan!
Vi satt och pratade om killar och packade lite fler saker. Sedan åt vi fiskpinnar med potatis och pratade ännu mer. Mitt i allt avbröt mamma mig och kollade på klockan.
- Men oj se på klockan vad tiden går fort när man har roligt vart ska du och Tea mötas? Sa hon chockat.
- Vi skulle ta oss till hamnen själva.
- Struntprat jag kör er. Sa mamma och log.

Jag kollade snabbt på mobilen innan vi lämnade hallen. Tre missade samtal från Tea jag ringde snabbt upp henne hon lät lite arg men när jag förklarat förstod hon. Jag hade aldrig pratat sådär länge med mamma och framförallt inte om Niall. Det var bara hon som visste om mig och Niall och Nialls familj förståss. Jag hade aldrig sagt något till Tea för jag trodde aldrig hon skulle behöva veta om det. Jag hade bara berättat att han gått i min klass sedan dagis. Det var skönt att prata ut med mamma hon jobbade så ofta så hon hade nästan aldrig tid. När vi fått in den stora väskan i bilen bar vi av. Jag satte på min och mammas favoit (Good life - One Republic) och vi satt och sjöng med hela vägen fram till busshållplatsen där Tea stod och väntade. Hon hoppade snabbt in och satte sig mamma hjälpte henne med väskan och sen åkte vi till hamnen. Mamma släppte av oss och följde oss ända fram till båten där hon kramade om mig en lång stund.
- Ha en underbar helg nu gumman och hör av dig så ofta du kan. Sa hon och kysste min panna.
- Det ska jag. Sa jag och klappade henne på ryggen jag var längre än henne nu jag kunde nästan lyfta henne. Jag tog mig ur hennes grepp till slut då kramade hon istället om Tea och önskade henne en trevlig helg.
- Detsamma. Sa Tea och log.
När vi klivit på båten tog vi platser långt fram så vi kunde ställa oss på deck och låta vinden blåsa i våra långa hår. Vi tog en massor av bilder innan det blev mörkt sedan åt vi våran matsäck och tillslut somnade Tea på min axel. Klockan var runt 22:00 och jag lyssnade på min ipod och läste One directions bok Dare to dream. De var ju så underbara jag började tänka ut saker jag skulle säga till dom när jag kom fram. Tillslut somnade jag också.
Klockan 12:00 nästa dag var vi framme vi steg av och tog bussen till tågstationen där vi sen tog ett tog till London. Det tog runt två tre timmar innan vi var framme i storstaden London vi mötte upp en man som visade oss till hotellet. Man kunde se att det var ett dyrt hotell utanför fanns en röd matta som ledde till dörren och inne i Entrén hängde en stor kristall lampa i taket. Vi fick nycklarna till vårat rum och mannen sa att vi skulle vara på festen runt 17:00 så vi hade bara två timmar på oss. Jag duschade av mig och torkade sedan håret för att kunna platta det. Tea gjorde samma sak fast hon lockade det hon har alltid velat ha mitt hår det är rött,lockigt och hyfsat långt. Själv tycker jag att jag liknar en clown när jag är ofixad. Jag har alltid velat ha Teas hår det är mörbrunt och spikrakt och når ner till höften. När vi fixat oss satte vi på oss våra högklackade skor och började öva på att gå i dom. När vi övat så vi såg snygga ut när vi gick satte vi på oss klänningarna och gav oss iväg.

När vi kom ner till Entrén stod mannen där igen.
- Oj ni är tidiga. Utbrast han.
- Jaha vad bra. Sa jag och skrattade.
- Ni ser super fina ut! Som riktiga divor. Sa han och försökte låta som en tjej.
- Haha super! Sa Tea och började också skratta.
- Juste jag har inte sagt vem jag är! Jag heter Joe jag är One directions stylist och har stylat festen. Sa han plötsligt ringde hans mobil han svarade och gick iväg för att prata. Han såg orolig ut men avslutade med:
- Jag fixar det Vi ses snart!
Han kom tillbaka och såg glatt på oss.
- Vill två tjejer kanske hjälpa mig?
- Med vadå? Sa Tea förvånat.
- Festen vi behöver hämta ut tilltugget och ställa ut det på borden, dom som är där hinner inte.
Vi kollade på varandra och nickade.
- Klart vi kan hjälpa till! Sa jag och log.
- Tack så mycket. Kom med mig.

Vi gick ut genom snurrdörrarna till Entrén och där stod en stor vit Hummer. Vi hoppade in i den och drog iväg till fest lokalen som var dubbelt så stor som hela mitt hus.
- WOW! Sa Tea och sträckte ut sina armar och tittade upp i det höga taket.
- Haha stort va? Sa Joe.
- Skojar du? Det här är enormt. Sa Tea.
Han visade oss till lastilen på baksidan som hade alla varor. Vi packade upp allt och fick lov att ta av oss klack skorna. Jag bar en bricka med Kaviar kex och något annat på jag gick långsamt för att inte tappa den plötsligt hörde jag skrik från framsidan. Jag stannade upp med korsade ben och stirrade mot dörren som öppnades dom som klev in var inga andra än One direction. Jag fick panik och lyfte knappt på benet plötsligt låg jag på marken med kaviar kex över hela golvet. Jag började snabbt soppa upp golvet med händerna. Då några stod framför mig. Jag tittade upp och såg Harry sedan Liam och sist Niall jag kollade snabbt ner igen och blev röd i hela ansiktet.
- Låt mig hjälpa dig. Sa Niall och satte sig på knä och började plocka upp kexen. Jag lät bli att få ögonkontakt med honom och lät min lugg falla framför ansiktet.
- Det är lugnt ingen äter dom där kexen ändå. Sa Louis och skrattade.
- Jag gör! Sa Niall och försökte få mig att kolla på honom.
- Haha men du äter ju allt Niall. Sa Zayn och klappade Nialls skalle. Alla brast ut i skratt plötsligt hade allt blivit upplockat och vi reste oss upp.
- Tack! Sa jag och tittade ner med ett osäkert leende.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Här får ni ett till kapitel ni är så duktiga och snälla hoppas ni gillar det!
Blir så glad av era kommentarer tack xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Ett till kapitel redan ikväll?

rayahin om Ur Nialls perspektiv - Kapitel 3:
jag älskar den här så spännande! kan inte vänta pleaaaaseeee skriv bara en till jag vill veta vad som händer när han ser mia :O asgrym!!! :D


Svar: Haha åh tack vad gullig du e! Jag kanske skriver en senare ikväll får se om många kommenterar så kanske :)

Ur Nialls perspektiv - Kapitel 3

Det här har hänt:

- VI SKA TRÄFFA ONE DIRECTION! Skrek vi till varandra.
Vi loggade in på twitter och skrev till våra följare saker som "vad ska du göra på lördag?" bara för att få svara "Jag ska på halloween fest med One direction!". Folk trodde inte på oss det var ändå förståeligt vi trodde inte riktigt heller på det. Jag ringde min mamma och sa att jag skulle sova över hos Tea orkade inte berätta vad som hade hänt. Den natten kunde ingen av oss sova så vi satt och chatta med "Directioners" i timmar istället och satt inne på tumblr. Vi bestämde oss för att vi imorgon skulle shoppa lite nya saker som vi kunde ha med oss när vi åker imorgon. Tillslut somnade vi båda vid 2 tiden. Jag drömde om killarna det tror jag att Tea också gjorde.
Jag minns fortfarande hennes ledsna ansikte då jag sa dom hårda orden "vi kan inte träffas mer".
Vi var hemma hos henne och vi hade precis kollat klart på "Grown ups" jag minns hur hon älskade den filmen. Hon hade suttit och skrattat hela filmen och frågat varför jag inte skrattade. Jag sa att jag var trött då kysste hon mig på kinden och jag log generat. När filmen var slut sa jag att jag skulle hem hon frågade varför jag sa att jag var trött.
"Du är alltid trött nu förtiden" Sa hon argt och vi började gräla. Hon frågade varför jag aldrig hörde av mig längre. Jag tog tag i hennes armar som hon hade börjat slå mig med och kramade om henne. Hon grät i min famn.
- Jag måste berätta något. Sa jag och höll kvar henne hårt.
- Vadå? Sa hon snyftande.
- Vi kan inte träffas mer, bandet och jag ska på turné med X-factor vi måste ta en paus annars blir det bara jobbigt... Jag är så ledsen.
- NEJ! Skrek hon. Lämna mig inte Niall jag älskar dig.
- Tyvärr jag lovar att höra av mig. Jag kysste hennes panna och lämnade hennes rum. Jag hörde hur hon grät bakom min rygg men jag kunde inget annat en att lämna henne ifred.

Tidigt nästa morgon skulle jag ge mig iväg till London för att starta turné tränandet. Jag hade redan packat väskan så jag åt frukost med familjen och gick sedan ut på gården för att säga hejdå till alla på gården. Jag fick många kramar men ingen kändes som Mias. Mamma slängde sig över mig och storgrät hon viskade i mitt öra "Jag älskar dig min son". När bussen anlänt la jag in väskan först.
- Niall! Hörde jag någon skrika bakom mig, jag vände mig om och såg Mia. Hon slängde sig över mig och kysste mig. Vi stod där i säkert 2 minuter innan vi märkte att folk börjat glo.
- Lycka till och hör av dig så ofta du kan, jag borde ha stöttat dig igår förlåt mig.. Sa hon och gav mig en lapp.
- Kommer du Niall? Det var Harry som ropade från bussen.
- Hejdå jag kommer sakna dig. Sa jag och gick mot bussen.
- Vem är det? Din tjej? Sa Harry och log.
- Äsh sluta Harry bara för du inte har någon. Sa Zayn och log mot mig.
- Vad snackar du om jag har ju Louis? Alla brast ut i skratt och bussen startade.
- Vi är på väg! Skrek Harry.
- Vart skulle vi annars vara? Sa Louis och skojade.
Jag hörde hur killarna började prata om vad dom skulle göra på scenen. Och sedan snackade dom om tjejer jag ocrkade inte höra på så jag tryckte mig mot fönstret och satte på musik i mina lurar när jag tog ut ipoden från fickan såg jag lappen jag öppna den och det stod:
"Glöm mig nu inte Niall ;)"
Set var nu nästan två år sedan det där hände. Nu har jag rest runt med bandet spelat in låtar och bara haft ett underbart liv med mina "bröder". Har inte kunnat skriva till Mia på flera månader har försökt på twitter men folk lägger sig bara i.

Nu står jag i duchen med huvudet hängande och bara låter vattnet rinna. Det är tidigt på morgonen runt 4:20 jag och killarna ska till någon photoshot och sedan ska vi på signering i Manchester sedan ska vi ta bilen till ett hotell i London. Tidigt nästa dag ska vi möta upp några tjejer från Irland en tjej vid namn Te..a Tea och den andra Mia. Mia ifrån Irland var det här något skämt, jag orkade inte påminnas om henne det kunde ju knappast vara hon. Helt plötsligt hoppade jag till i duschen någon bankade på dörren.
- Vad? Skrek jag.
- Niall, vi andra vill också duscha eller jag, Liam och Harry i alla fall Zayn vill bara kolla sig i spegeln!
- Oj förlåt glömde bort tiden. Sa jag och klev ur duchen och började klä på mig och blåsa håret tog också lite parfym. När jag kom ut ur badrummet stod alla där och spelade arga.
- Vet du hur länge du varit där inne? Frågade Liam och lät som en mamma.
- Nej...
- En halvtimme! Sa Harry och viftade med armarna och såg chockad ut.
- Va? Förlåt.
Nu brast alla ut i skratt.
- Vi bara skoja med dig Nailler. Sa Louis och ruffsade mitt hår.
Efter det fixade sig alla och sen bar vi oss av till photoshoten.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Vet inte om jag har tid att skriva en till idag måste plugga och skriva en annan historia men jag kan ju försöka!
Blir så glad av era kommentarer tack xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Nytt kapitel imorgon

Anonym:
skriv en till idag snälla asgrym novell!
Svar: Åh tack nej hinner tyvärr inte men skriver imorgon jag lovar! Skriv gärna ditt fina namn.

Ps. Gilla gärna bloggen på facebook HÄR så ni håller koll på när nästa kapitel kommer.

Fangirling - Kapitel 2

Det här har hänt...
När jag lutade mig för att plinga på dörren så öppnades dörren av sig självt. Jag hoppade till lite.
- Hej! Skrek Tea och kramade mig. Gladare nu?
- Hej haha ja du skrämde mig verkligen. Sa jag och tog ut lurarna ur öronen.
- Kom in jag måste visa dig nyheten ju! Sa hon och log.
Jag klev in och tog av mig skorna. Hon tog min hand och drog upp mig till hennes rum.
- Blunda! Sa hon.
- Va?
- BLUNDA!
Jag gjorde som hon sa och hon förde mig till hennes säng.
Jag hörde hur hon rotade i någon låda med papper.
- Nu kan du öppna ögonen! Sa hon och drog upp mig ur sängen. "Här" sa hon och räckte mig ett brev.
- Vad är det här? Frågade jag.
- Läs det. Sa hon ivrigt och kunde inte stå still.
- Okej...
"HALLOWEEN PARTY" stod det med stora bokstäver på framsidan. Baksidan var igentejpad alltså hade Tea redan läst det men jag låtsades inte om det. Jag hade precis börjat läsa när Tea skrek:
- Läs högt, det blir mycket roligare!
- " Hej Tea och Mia...."
- Det är vi det är vi! Skrek Tea och hoppade.
- "Ni är härmed inbjudna till One directions Halloween träff med efterfest. Ni skickade in den bästa bilden och därför har ni vunnit en träff med killarna.Ni kan väl ringa det här numret: 08993256 så fort ni fått det här så kan vi bestämma vilken tid ni ska vara där osv. 1DHQ x"

Efter jag läst det kunde jag inte tro det , drömde jag? Jag satte mig på hennes säng och stirrade rakt ut i luften. Vi hade anmält oss till tävlingen och klätt ut oss till killarna ja men jag trodde aldrig vi skulle vinna.
- Hallå Mia? Sa Tea och såg rädd ut.
- Men hur? Sa jag och såg helt borta ut.
- Vadå hur våra dräkter ägde ju! Sa hon och skrattade.
Jag hoppade upp och kramade henne vi hoppade runt och skrek "fangirling" på hög nivå. Vi slog på "What makes you beautiful" på högsta volym och sjöng med. Klockan var ju bara runt 11 men som tur var så var ingen hemma hos Tea.
Vi stod och hoppa och skrek i säkert en halvtimme. Tillslut satte vi oss på golvet och började snacka om vem som skulle ringa dom.
- Du kan prata. Sa jag till Tea hon har alltid varit pratglad så varför inte.

Vi slog nummret slog på högtalaren och väntade....
- Hej! Sa en bekant röst.
- Hej! Sa vi i kör och tittade på varandra.
- Jaha haha ni måste vara Mia och Tea va? Sa rösten.
- Japp, det är vi. Sa Tea stolt.
- Killarna är på signering just nu så ni får bara prata med mig tyvärr.
- Och du e?
- Paul. Sa han.
Vi pratade med Paul vi ville bara skrika högt vi älskar dig Paul men det skulle bara kännas fel nu när vi ska träffa honom och allt.
- Okej hej Paul, När är festen och vart och vilken tid?
- Haha hej tjejer, festen är i en stor lokal i London från 17:00 till sent på kvällen. Ni bor ju i Irland så vi ska fixa biljetter till en båt och så tåg därifrån vi tar hand om allt tjejer. Hur gamla är ni förresten?
- Okej 16 år.
- Bra det är åldersgräns inga under 16 får komma in tur för er tjejer! Då ses vi på lördag biljetterna kommer med posten imorgon ni åker på fredag. Ha en fortsatt trevlig dag nu pojkarna hälsar! Sa Paul trevligt.
- Okej hälsa tillbaka och förresten Tack! Sa vi i kör innan vi la på och började hoppa runt i rummet igen.

- VI SKA TRÄFFA ONE DIRECTION! Skrek vi till varandra.
Vi loggade in på twitter och skrev till våra följare saker som "vad ska du göra på lördag?" bara för att få svara "Jag ska på halloween fest med One direction!". Folk trodde inte på oss det var ändå förståeligt vi trodde inte riktigt heller på det. Jag ringde min mamma och sa att jag skulle sova över hos Tea orkade inte berätta vad som hade hänt. Den natten kunde ingen av oss sova så vi satt och chatta med "Directioners" i timmar istället och satt inne på tumblr. Vi bestämde oss för att vi imorgon skulle shoppa lite nya saker som vi kunde ha med oss när vi åker imorgon. Tillslut somnade vi båda vid 2 tiden. Jag drömde om killarna det tror jag att Tea också gjorde.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer att hända?
Ni fick två kapitel idag för ni var så duktiga på att kommentera det e så mycket roligare då!

Den roliga nyheten - Kapitel 1

Vi sprang i skogen med min hund Bonzo vi skrattade medan Bonzo sprang runt i ringar och ville ha pinnen han höll i kom han istället springande till mig och kysste mig och höll om mig ett tag. Eller ja tills Bonzo bet tag i hans hand han skrek chockat och kastade iväg pinnen. Jag brast ut i skratt han såg på mig och började också att skratta.
- Varför skrattar du? Frågade jag.
- Ditt skratt e ju bara så fint. Sa han och log.
Jag började rodna, han tog min hand och höll den hela vägen hem till mig.
Nu var det nästan två år sedan han var tvungen att lämna mig. Han sökte till X-factor och kom med jag peppade honom hela vägen och klarade av det i början. Men nu är One direction kända över hela världen och därför har jag fått glömma min bästa vän sedan dagis och hela lågstadiet och framför allt min pojkvän Niall Horan.

Jag vaknade av att min Iphone vibrerade på nattduksbordet.
Jag reste mig frustrerat upp och kollade på skärmen det var Tea.
- Ja? Sa jag och märkte inte hur otrevlig jag var.
- Hej Mia jag har roliga nyheter kan vi träffas hos mig om en timma? Sa hon och lät otroligt glad.
- Okej måste bara vakna först.
- Men snälla Mia klockan är 10 upp och hoppa!
- Okej... Ses!
- Ses. Sa hon och la på luren först.

Jag sprang ner och lagade pannkakor som jag snabbt pulade i mig. Sprang sedan till badrummet och gjorde mig i ordning. Först då märkte jag att någon stod i dörren bakom mig jag vände mig om och såg mamma invirad i en morgon rock med ett fågelbo på huvudet och tofflor på fötterna.
-Vart ska du? Sa hon samtidigt som hon gnuggade sig i ögonen och gäspade.
- Till Tea hon har något viktigt att berätta.
- Så här tidigt? Hon såg undrande på mig medans jag satte på mig skorna i hallen.
- Kolla på klockan mamma. Sa jag smällde igen dörren och sprang ner för porttrapporna.

Nu hade jag tio minuter på mig att gå till Tea. Jag gick snabbt var så nyfiken på vad hon ville berätta.
Bussen kom precis när jag var frammme jag satte mig längstfram och satte på min ipod och gick in på min lista med bara One direction låtar "Gotta be you" fick det bli. Jag tittade ut genom fönstret och såg nu att det regnade jag som inte hade någon jacka tänkte jag. Jag klev av bussen virade min sjal runt huvudet och började gå hon bodde inte så långt ifrån busshållplatsen så jag gick i normal takt.
När jag lutade mig för att plinga på dörren så öppnades dörren av sig självt. Jag hoppade till lite.
- Hej! Skrek Tea och kramade mig. Gladare nu?
- Hej haha ja du skrämde mig verkligen. Sa jag och tog ut lurarna ur öronen.
- Kom in jag måste visa dig nyheten ju! Sa hon och log.
Jag klev in och tog av mig skorna. Hon tog min hand och drog upp mig till hennes rum.
- Blunda! Sa hon.
- Va?
- BLUNDA!
Jag gjorde som hon sa och hon förde mig till hennes säng.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer att hända? Nästa kapitel kommer ikväll eller imorgonbitti :)

Välkommen till min nya novell blogg!

 

Här ska jag skriva noveller om inga mindre än det underbara bandet One direction.

Ni får gärna kommentera och ge mig tips och kommma med idéer osv.

Hoppas ni ska gilla den!


Ps. Ska fixa designen och det senare...


RSS 2.0