NYEGott nytt år alla fina läsare! Jag vill tacka till alla som gillar sidan och skriver kommentarer som får en att nästan vilja gråta :') Men också till alla som besöker bloggen varje dag! Hoppas ni får ett underbart år och har haft ett. Jag vann tävlingen på tumblr.com så tack till alla fina själar där ute som röstade. 2012 here we come! Poss poss haha ♥

BTW skriver nästa kapitel imorgon idag blir det feeest! ♥

sexy1direction.tumblr.com

Snälla snälla snälla gå in och rösta på min blogg "1dupallniall" HÄR är ni super söta! Tack på förhand! xx

Domino - Kapitel 29

- Det här, sa Lisa irriterat och pekade mot dörren.
- Åh, sa Tea och kollade skyldigt ner i golvet.
- Nu kommer de aldrig ge sig iväg utan en glimt av killarna, sa Lisa ännu mer irriterad. Sedan började hon tala med någon i telefonen. Jag gick och drog ner pesiernerna så att tjejerna inte kunde se in men då började de banka som vilda djur på rutorna. När Lisa pratat klart i telefonen bad hon oss gå mot scenen för att se på killarna. Vi gjorde som hon sa och gick för att möta upp killarna. Vi sa inte ett ord där vi gick, vi var nog båda besvikna på vad vi gjort.
- Här titta, sa Tea och räckte mig hennes Iphone. Jag tog osäkert emot den och läste på skärmen det stod....Mia Stuart i sök rutan på google. Jag kollade chockat upp mot Tea och pekade på mig själv.
- Kolla på sökresultaten. Jag gjorde som hon sa och läste på länkarna "One directions toy girl Mia Stuart?" även fast jag blev riktigt tagen av den länken så läste jag vidare, "Danielle or Mia? VOTE!" jag kollade på rösterna och såg att jag hade fått 10% och Danielle 90%. Jag fortsatte läsa men plötsligt röck Tea mobilen ur händerna på mig.
- Vad gör du? Sa jag chockat och märkte inte förns då av tårarna som rann ner för mina kinder.
- Åh fan, sa jag och sprang mot närmaste dörr och öppnade den. Jag frös till och stängde sedan snabbt dörren.
- Förlåt, skrek jag sedan och hörde hur Niall som var på andra sidan dörren skrek "Haha det gör inget" som svar. Generat gick jag mot en spegel och torkade bort sminket som runnit ner för kinden och vände mig och andades ut.
- Du det står samma saker om mig, sa Tea och försökte trösta mig.
- Äsch så är det vi får bara leva med det, sa jag och klämde fram ett leende på läpparna. Hon gick fram och kramade om mig och jag hörde hur hon höll tillbaka sina tårar.
- Vet du va, sa jag och kollade in i hennes ögon.
- När dom vet vem vi dejtar kommer det inte vara såhär längre, sa jag och log. Hon log tillbaka plötsligt ploppade Harrys huvud upp mellan våra armar.
- Vad gör ni då? Frågade han.
- Inget pratar bara, sa Tea och släppte greppet om mina armar. Jag gick och satte mig på en stol och kollade på mina händer. Dom var alltid så torra och ovårdade jag hatade att måla naglarna. Plötsligt kom Niall och satte sig framför mig. Jag sträckte på ryggen men lyfte inte blicken.
- Vad är det, frågade han och tog tag i mina händer.
- Jag...äsch inget, sa jag och kollade in i hans ögon dom såg seriöst på mig och släppte inte blicken.
- Jag ser att det är något, sa han och kom närmre. Plötsligt såg jag hur Lisa kom genom korridoren med sina höga klackskor och såg irriterat på mig.
- Hon har säkert nånting att säga, sa jag och kollade på Lisa som nu stod vid oss.

- Era tjejer hade hit några fans till dörren när dom var ute och gick, sa hon och pekade på dörren som någon eller några stod bankade på.
- Var det det här du menade, sa Niall förvånat.
- Ja typ, sa jag generat och kollade ner i golvet.
- Du fick min tjej på dåligt humör va, ge dig iväg! Sa Niall plötsligt med en sträng röst och stod nu framför Lisa och pekade åt den riktning hon skulle gå.
- Vem bryr sig om dom där fansen dom vet ju inte att vi är här bara att dom är här eller hur, sa han och pekade på mig och Tea.
- Ja juste, sa Lisa generat och började gå iväg.
- Oj, sa Louis och jag i mun på varandra.
- Vadå, sa Niall och gick för att krama om mig.
- Me.. jag hann inte säga klart min mening innan han kysste mig på munnen. Jag förde min hand genom hans mjuka hår som alltid luktade melon. Vi stod så där ett tag och bara kysste varandra. När han tyckte att det var nog drog han undan mitt huvud och kysste mig på näsan och log.
- Men du hur mycket vet fansen om mig igentligen, frågade jag lite snabbt innan han hann ge sig av mot scenen.
- Jag har också tänkt på det, men de tror att du dejtar alla. Sa han.
- Åh, men när kan vi gå ut med det. Får se nästa vecka tror jag. Sa han och gick mot scenen resten av killarna följde efter utom Liam.
- Du Mia, sa han och tog mig på axeln. Jag vände mig om men han bad mig sitta kvar där jag satt, och gick och satte sig på stolen brevid.
- Det är svårt till en början, det var det för Danielle med, började han.
- Ja jag har tänkt på det, sa jag.
- Ja men det är bara gå igenom stormen för snart är den över eller hur? Sa han och log.
- Ja men...
- Inga men du klarar det här, sa han och klappade mig på huvudet, jag började små fnissa.
- Du påminner om hur min pappa brukade vara, sa jag och log.
- Haha jasså, ja jag e som pappan i bandet. Sa han och log brett.
- Nej nu måste jag gå genrep, sa han och reste sig upp från stolen.

Innan han han gå iväg sa jag:
- Liam, han vände sig om och log. Jag gick mot honom och kramade honom och sa "tack". Jag var så kort jämnfört med honom var vid hans bröstkorg.
- Äsch ville bara att du skulle veta, sa han och tog sig ur mitt grepp och började gå. Jag stod kvar och log plötsligt Tea kom springande.
- Vad är det, sa jag chockat när hon stannade till.
- Showen börjar om en timma! Skrek hon.
- Ja precis, sa jag och kollade på klockan.
- Nej nej nej, jag menar att jag måste äta nu kom, sa hon och drog med mig tillbaka till logen.
När vi var framme slängde hon sig över all mat och proppade i sig den. Jag satte mig ner och åt min macka i lugn och ro och fnissade åt Tea som ut som ett vilt djur.
- Varför tar du det inte lugnt? Frågade jag chockat.
- Ingen tid för det om jag får håll nu så får jag det inte på scenen, sa hon och log stolt över sin idé.
- Okej, sa jag och tog en bit av min macka.
- Men du får jag fråga en sak, sa han plötsligt med en seriös ton och satte sig ner.
- Visst, sa jag.
- Ehm, lite konstig fråga men har velat vetat så länge nu, Hur långt har du och Niall gått? Sa hon och log brett men osäkert.
- Menar du, jaha så. Sa jag chockat.
- Ja du vet sängen eller inte, sa hon och log.
- Vi har inte haft sex, sa jag och började skratta.
- Har ni inte? Sa Tea chockat.
- Nej haha, Varför så chockad? Frågade jag osäkert.
- Nej men jag och Harry har liksom..
- Ni har haft sex! Skrek jag ut chockat.
- Shh Mia, sa hon och slängde sig över mig.
- Men det är ju.. ni.. har åh gud, sa jag fortfarande chockat.
- Men asså bara en gång, sa hon och försökte lugna ner mig.
- När!?
- Veckan efter din mammas begravning, sa hon osäkert.
- Åh men aja det är ditt val, bara det kändes som ett bra val så, sa jag och log.
- Bra det var super! Sa hon.
- Okej jag vill inte höra, sa jag och höll för öronen. Hon började skratta och satte sig brevid mig och slog på tv:n som hängde i taket. Det var nyheter om något president val inget att se så hon böt till Vänner istället. Jag försökte konsentrera mig på avsnittet men kunde inte sluta tänka på Teas min när jag sagt att jag och Niall inte hade haft sex. Var det dåligt av oss? Var vi efter eller något? Dom tankarna flög runt i mitt huvud.

När vi tittat på tv:n ett tag öppnades plötsligt dörren.
- Tjejer nu börjar konserten kommer ni? Det var Gemma som frågade.
- Ja vi kommer, sa vi och stängde av efter oss.
Hon gick med oss hela vägen till scenen där killarna stod redo för att gå ut. Niall gick fram till mig och kysste mig på munnen.
- Lycka till nu, sa jag och log. Jag fixade också till hans frilla som hade ruffsat till sig lite.
- Kan jag gå nu, frågade han  och skrattade åt mig.
- Javisst, sa jag och kysste honom på kinden. Sedan sprang dom ut på scenen och möttes av flera tusentals tjej skrik. Jaglutade mig lite ut för att se hur mycket folk det var och såg att det var fullsatt.
- Kom ni ska få sitta så ni ser killarna, sa Paul och tog oss till en balkong över publikhavet. Där satt vi hela konserten och såg på våra duktiga pojkar och log som fån. Tea skrek till och med när Harry gjorde sina små dans moves när de sjöng "One thing" när det var en låt kvar till "I want" fick vi går till scenen igen och göra oss redo. När vi stod och såg på killarna som rörde sig på scenen och var glada kröp en konstig känsla sig fram i min kropp.
- Jag är nervös, är du också det? Frågade jag Tea osäkert.
- Ja såklart men tänk bara på Niall där ute så blir nog allt bra, sa hon och kramade mig lite snabbt. Nu hördes en smäll och ljuset blinkade till, låten var slut. Jag började skaka och hoppade där jag stod.
- Nu kör vi, sa Tea och puttade till min axel.
- Ja, sa jag osäkert och tryckte mina händer mot magen. Nu kom Harry och Niall springande och hämtade oss.
- Hur är det, sa Niall och tog min hand.
- Vet inte, sa jag och andades ut. Plötsligt puttade Niall in mig bakom scenen igen och tryckte mig närmre honom.

- Du klarar det här, sa han och kysste mig snabbt. Jag log och vi sprang ut på scenen för att hinna till låten start. Han förde mig mot en stol brevid Tea och jag satte mig. Sedan började dom sjunga han såg på mig och jag kunde inte hjälpa det jag började gråta. Jag vände mig mot Tea som nu stod och dansade med Harry han snurrade henne och sjöng i micken samtidigt. Jag log och plötsligt tog Niall min hand och jag reste mig upp. Han log mot mig sedan vände han sig mot publiken och höll upp våra händer i luften plötsligt började alla i publiken skrika och aplådera. Jag började skratta hade nog aldrig varit så glad tidigare, de var inte arga.
- Vi tar en till låt vad sägs som "Domino" med Jessie J? Sa Liam när låten tog slut. Alla i publiken skrek av glädje och Louis vinkade till teknikerna att sätta på bakgrunden, efter ett tag dånade låten i högtalarna och killarna sjöng.
- Du kan låten eller hur? Viskade Niall i mitt öra.
- Ja självklart min favorit, Hur visste du? sa jag glatt.
- Kollade din Iphone, Sjung med mig. Sa han och höll micken mellan våra huvuden. Jag log och sjöng med
"Rock my world into the sunlight Make this dream the best I've ever known Dirty dancing in the moonlight Take me down like I'm a domino..." Efter ett tag märkte jag att ingen annan sjöng med och såg mig omkring alla stod nu och tittade på mig. I det här tillfället hade jag lust att springa av scenen men gjorde istället något jag aldrig någonsin trott jag skulle göra.
- Kom igen nu grabbar sjung med! Sa jag och började dansa runt på scenen, killarna log och började sjunga med. När konserten var slut tackade killarna och vi ställde oss i mitten av scenen och bugade åt alla underbara fans som stod och skrek av glädje. Sedan sprang vi ut till korridoren för att killarna skulle ta bilen snabbt till ett hotell innan någon av fansen hinner se dom. Vi hoppade snabbt in i den väl igenkända hummern på baksidan och bar oss iväg.
- Du Mia, sa Louis plötsligt.
- Ja, sa jag.
- När hade du tänkt berätta för oss att du kan sjunga, sa han chockat.
- Äsch det kan jag väl inte, sa jag generat.
- Joho shit du lät precis som Jessie J där ute! Sa Liam.
- Ja, sa Zayn.
- Haha sluta, sa jag osäkert.
- Gillar du att sjunga? Frågade plötsligt Niall som fortfarande höll mig handen.
- Ja jag älskar att jamma runt liksom det och att dansa får mig att glömma alla problem. Sa jag.
- Du sjunger super fint i alla fall, sa han och kramade om mig och kysste min panna. Jag log och sa sedan:
- Tack! Ni är så underbara, jag har stått på scen med One direction. Den började skratta och vi började prata om hur det var vilken känsla man hade på scenen. Plötsligt log Harry mot sin mobil han och Tea hade suttit och hånglat hela vägen till hotellet.
- Vad är det, sa Tea nästan lite avundsjuk på mobilen.
- Mia kolla din twitter, sa han och log. Jag tog fram min mobil och kollade snabbt in på twitter. Såg att jag hade fåt över 500 tweets med mitt namn och över 1000 nya followers bara idag.
- Vad är det här? Sa jag chockat.
- Vadå får jag se, sa Niall och tog mobilen från mig.
- Oj worldwide trend med ditt namn i #MiathenewJessieJ, läste han högt.
- Va ,sa jag chockat och drog tillbaka mobilen. Han hade rätt jag var worldwide trend och typ känd nu, jag log och kollade chockat på de andra som log tillbaka.
- Hur gick det här till på typ 10 minuter, sa jag chockat.
- Välkommen till våran värld, sa Louis och log.
- Haha ja, sa jag och kysste Niall.
- Jag då, sa Tea.
- Du har fler followers ser jag, sa Harry och kramade henne.
- Yeeey, sa hon glatt och kysste honom. Utan att fråga föjde vi med killarna upp på hotellet och fortsatte våran underbara och roliga kväll där.
Rock my world into the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino


Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Ja här fick ni det haha vad tycker ni?xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Sminkös - Kapitel 28

- Ja jag vill ha ett kort med dig också, vad heter du? Sa flickan.
- Mia jaha kom hit då, sa jag och satte mig på huk. När vi tagit kort ville tjejerna ha en sista kram innan de skulle åka hem.
- Du är så snäll Mia är du och Niall kära? Sa den yngsta flickan.
Jag skrattade till och kollade på Niall.
- Vem är inte kär i Niall? Sa jag och de höll med sedan gick dem. Han tog min hand och kysste min kind när vi gick mot bilen som nu hade fått vänta ett tag.
- Du är så fin med barn, sa jag och log.
- Du med, sa han och öppnade dörren åt mig sedan hoppade vi in i bilen.


Sätt på låten om du vill:


När jag kom in i bilen såg jag att vi inte var ensamma. Där satt Louis,Liam,Zayn,Harry och Tea.
- Hej, sa jag chockat.
- Hej hej, sa de allihopa och log som fån. Harry höjde sedan radion där de spelade "The naked and the famous - Young Blood" och trummade med händerna till musikens takt. När de alla hade suttit tysta ett tag hörde jag hur Tea som satt på andra sidan vid fönstret vi mitt säte höll på att gräva i någon påse. Jag la märke till att hon hade på sig en fin klänning, sedan kollade jag på resten av killarna de hade också fin kläder på sig.
- Här fånga, sa hon plötsligt och kastade något svart på mig, jag fångade och såg att det var en klänning.
- Vart ska vi? Frågade jag chockat.
- Du och Niall ska byta om på toan vid den här macken, sa hon och föste ut mig genom dörren.
- Här har du skor också, sa hon och gav dom till Zayn som sedan gav dom till mig. Vi gick tillsammans mot toaletterna och delade sedan på oss jag gick in på damernas och låste efter mig. Var det något jag hatade var det att byta om på almäna tolaetter, det luktade illa och golvet var alltid skitigt. Jag ställde mig på toalocket så jag inte skulle trampa i något. Jag drog så snabbt jag kunde på mig klänningen, det var en tajt lång armad klänning med en lång uringning på ryggen. Jag satte snabbt på mig skorna för att kunna kolla mig i spegeln. Jag stod där länge och studerade klänningen, den var sjukt snygg men jag kunde inte undgå att tänka på vad jag skulle ha den till. När jag fixat till håret lite som jag tidigare haft i en vanlig hästsvans gick jag ut mot bilen igen. När jag gick mot bilen såg jag hur killarnas blickar fastnade vid mig, jag skrattade till. Niall stod och gapade som ett fån utan för bilen. När jag kommit fram till honom sträckte jag mig fram och kysste hans kind. Han försökte säga något med det enda som kom fram var "ehhömmhu" jag började skratta och satte mig i bilen brevid Tea den här gången.

- Hej snygging! Sa hon och sträckte fram handen, jag skrattade till gjorde en high five och satte mig sedan ner.
- Du ser otrolig ut, sa Niall som nu satt sig i sätet framför tillsammans med Liam.
- Tack detsamma, mmen kan någon säga vart vi ska? Sa jag panikslaget.
- Jag vet inte, sa Tea.
- Ni då? Sa jag och kollade på killarna som satt framför, ingen av dom svarade.
- Men åh... sa jag irriterat och korsade armarna.
- Det är en överaskning, sa Niall glatt.
- Åh, sa jag skeptiskt.
- Du kommer gilla den det lovar jag, sa han och tog min hand.
- Du kommer älska den, skrek Louis som satt vid ratten och körde.
- Håll koll på vägen, sa Liam.
- Jaja, sa Louis so sedan kollade i bakspegeln och log mot mig.
När vi åkt ett tag så var vi framme, Louis stannade bilen och vi hoppade alla snabbt ut. Vi hade stannat upp bakom stadens stora konsert arena. Jag kollade upp och såg en stor skylt med killarna på, de stod Up all night tour 19 december. Jag kollade överlyckligt på dom och började hoppa.
- Det är idag ju! Skrek jag och fortsatte hoppa. Tea som inte hunnit läst skylten än stod och glodde med en fundersam blick på mig.
- LÄS LÄS LÄS! Skrek jag och sprang och kramade Niall.
- Jag sa ju att du skulle gilla den, sa han och log.
- Jag älskar den, sa jag och kramade om de andra killarna också. Plötsligt hörde jag hur Tea brast ut i ett skrik. Sedan kom hon springande mot Harry som stod redo med armarna utsträckta och log. Hon hoppade upp och klamrade fast benen runt honom. Han började skratta och kysste henne.
- Tack tack tack så mycket, skrek hon och kramade de andra killarna.
- Haha ni vet ju inte änns vad som ska hända, sa Louis och skrattade.
- Juste vad ska vi göra? Sa jag och skattade.
- Vi har våran första konsert idag som ni nog såg, vi tänkte ta upp er på scenen under I want och ni ska få stå backstage hela showen, Sa Niall.
- Ja ja ja! Sa jag och hoppade.
- Haha kom nu, vi måste in innan någon ser oss, sa Liam och vi började gå mot en dörr där det stod "endast scen behöriga" på.

När vi kom in genom dörren gick vi genom en lång korridor med dörrar på varje sida. Vi mötte upp Gemma som vi tidigare träffat hon höll i en mapp och hade en öronsnäcka som hon pratade i telefon i. Hon såg ut att ha fullt upp, men killarna bad oss följa med henne. Vi gjorde som dom sa och gick efter henne där hon pratade för fullt, när hon pratat klart i telefonen vände hon sig hastigt om och sa:
- Nej men hej igen tjejer, förlåt det är mycket just nu. Sa hon och pekade på sin öronsnäcka.
- Hej ja vi förstår det, sa Tea och sträckte fram handen.
- Hej hej, sa jag och skakade hand med Gemma som log.
Vi stannade inte länge utan fortsatte sedan att gå hon tog till en dörr där det inte fanns någon lapp.
- Här ska ni vara, sa hon och öppnade dörren. Rummet var fullt med chips och annat snacks, men också mat som mackor och riskakor. Vi gick in och såg oss omkring med gapande munnar. Längre in i rummet fanns en chocklad fontän och färska jordgubbar.
- Ät inte för mycket bara, sa hon och skrattade.
- Nejrå, sa Tea och log.
- Eran sminkös kommer om några minuter, sa hon och var på väg att gå.
- Sminkös, frågade Tea överlyckligt.
- Ja ni kan ju inte se plastiga ut på scenen, sa hon och skrattade åt Tea som nu hoppade omkring i logen.
När vi väntat ett tag kom två kvinnor in i logen med en varsin stor väska efter sig. De bad oss sätta oss vid sminkborden och tog fram sina produkter. De sminkade oss lätt med skarpa ögon svart ögonskugga och kajal. Jag brukade inte ha så skarpa ögon så jag var lite skeptisk till en början men de sa att vi såg bra ut. När de sminka klart oss bad dom oss gå ut och se oss omkring lite. Vi fick följa med en tjej vid namn Lisa till baksidan hon skulle "göra någonting viktigt" sa hon och vi följde efter.

När vi kom ut tog hon upp ett paket Marlboro lights ur fickan. Hon tog en och tände på den sedan räckte hon oss paketet.
- Vill ni ha, frågade hon med cigaretten i mungipan.
- Nej tack vi röker inte, sa Tea glatt.
- Visst, sa Lisa och stoppade ner paketet i fickan igen.
Efter att vi stått ett tag och bara stirrat på Lisa som såg så otroligt tuff ut när hon rökte kom jag på att jag inte ville lukta rök senare, så jag började gå mot vägen för att ta en sväng.
- Vart ska du? Sa Tea chockat.
- Gå en sväng bara ska ni med?
- Jag stannar här gå ni, sa Lisa otrevligt. Tea gick snabbt efter och vi gick tysta ett tag innan vi började prata om Lisa, hur skum hon var och hur läskigt arg hon såg ut. När vi gått ett tag kom vi fram till framsidan av Arenan där stod det över 500 tjejer och köade till ingången. Vi stannade chockat till och glodde på skaran som låg med sovsäckar och filtar och satt och sjöng på killarnas låtar. Plötsligt såg jag Emma och hennes vänner som satt lite längre fram i kön. Jag vände mig snabbt om och började gå tillbaka. Tea märkte det inte förns jag hade gått ett tag, hon kom springande efter mig och tog tag i mina axlar.
- Vad är det Mia? Sa hon chockat.
- Emma, sa jag chockat.
- Vadå Emma vem? Frågade hon chockat.
- Emma i klassen hon är där, snälla kan vi bara gå, sa jag och höll in tårarna. Hon snurrade på mig och kramade om mig.
- Såja låt inte den där Emma förstöra din dag nu, sa hon tröstande.
- Nej, snyftade jag.
- Där är Nialls flickvän! Skrek plötsligt en röst bakom Teas rygg. Jag kollade chockat för att se vem det var men hann inte innan en hel flock med tjejer kom farande mot oss. Jag tog snabbt tag i Teas hand och vi började springa.
- Hur vet dom vilka vi e? Sa Tea mellan sina andetag i farten.
- Jag berättar det sen! Skrek jag och sprang mot dörren där Lisa fortfarande stod och rökte. Man såg i paniken i hennes blick att det var många som sprang efter oss.
- Öppna dörren snabbt! Skrek jag och hon gjorde som jag sa, vi sprang snabbt upp för trappan och slängde oss in genom dörren och hon stängde snabbt efter oss. Vi landade på golvet och såg genom glasdörren hur flera tjejer stod utanför och skrek.
- Det här är inte bra, sa Lisa nervöst medan hon knappade på sin iphone. Det såg ut som hon skulle ringa någon.
- Vad är inte bra? Frågade Tea stressat.
- Det här, sa Lisa irriterat och pekade mot dörren.
- Åh, sa Tea och kollade skyldigt ner i golvet.
- Nu kommer de aldrig ge sig iväg utan en glimt av killarna, sa Lisa ännu mer irriterad. Sedan började hon tala med någon i telefonen. Jag gick och drog ner pesiernerna så att tjejerna inte kunde se in men då började de banka som vilda djur på rutorna. När Lisa pratat klart i telefonen bad hon oss gå mot scenen för att se på killarna. Vi gjorde som hon sa och gick för att möta upp killarna. Vi sa inte ett ord där vi gick, vi var nog båda besvikna på vad vi gjort.
- Här titta, sa Tea och räckte mig hennes Iphone. Jag tog osäkert emot den och läste på skärmen det stod....


Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Fula bilder och rätt så Kort kapitel.
Haha vilket slut, kommer skriva nästa så fort jag kan! xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Happy Boo bear day and merry christmas!

God ju på er! Min mosters hund på bilden haha xx
Hoppas ni får en underbar dag det är ni värda!

Ånger - Kapitel 27

- Kommer du Liam dom ringer nu! Skrek han.
- Okej jag kommer, sa han lite irriterat för att han störde oss.
- Förlåt jag måste gå nu men det var trevligt att prata med dig Mia. Du är verkligen rätt typ för Niall, sa han och log sedan gick han in. Jag log för mig själv och kände att jag inte frös längre Liam var bra på det sättet han fick en att glömma allt omkring sig och bara prata ut om saker. Jag reste mig upp och gick in i vardagsrummet då jag hörde att killarna pratade i telefonen i Nialls rum. De hade högtalare på så jag spetsade öronen för att höra vad de sa.


Samtalet började med att killarna skrek "hej" så högt de kunde och skrattade sedan. De fick frågor om deras turne som nu väntade men sedan fick dom en fråga som fick mig att få en klump i magen. Frågan löd "Dejtar ni någon eller är ni allihopa singlar?" Jag hoppade till och satte örat nära väggen för att höra killarnas svar.
- Jag har fortfaranade min Danielle! Sa Liam och man hörde att han var lycklig.
- Jag dejtar Ellinor, sa Louis.
- Jag dejtar fortfarande Tea, sa Harry.
- Ni andra då? Sa mannen i telefonen.
- Ehm... jag är singel, sa Zayn osäkert och nu väntade alla på Nialls svar. Jag satte mig på soffräcket för att höra hans svar ännu bättre.
- Jag träffar någon just nu, sa han.
- Dejtar eller? Vad heter hon då? Sa mannen i telefonen.
- Ehm..Mia ja vi dejtar, men har varit goda vänner ett bra tag nu, svarade han.
Jag kände hur jag tappade ballansen och föll mot golvet med en duns. Jag reste mig hastigt upp och fixade till håret som ruffsat till sig ordentligt. Men hann inte ställa mig upp innan jag hörde hur någon kom ut från Nialls rum. Jag kollade hastigt upp med en chockad blick, och han började skratta.
- Oj, vad har hänt här då? Sa han sedan.
- Ehm...inget jag tappade bara något, sa jag och reste mig upp.
- Jaha, vadå? Ska jag hjälpa dig att leta, sa han och började se sig omkring.
- Nej! Skrek jag panikslaget.
- Okej, sa han och kollade chockat på mig.
- Jag hittade den, sa jag och tog upp en lapp som låg på bordet och log glatt. Han kollade med en konstig blick på mig och gick för att sätta sig i soffan.

- Är intevjun klar? Frågade jag och satte mig i soffan.
- Nja snart om... sa han och kollade på sin klocka.
- 30 sekunder! Sa han och hoppade till.
- Jaha okej, sa jag och han slog i lugn och ro på tv:n och då började plötsligt resten av killarna komma in i rummet.
- Klara jag sa ju det! Skrek Louis glatt och klappade händerna åt sig själv. Jag började små fnissa åt hans knäppa små skämt och plötsligt satte sig Niall brevid mig. Han la sin hand på mitt ben och jag kollade in i hans ögon han log och hoppade in i samtalet killarna nu hade. De pratade om att turnen börjar snart men släppte allt när Tea plötsligt kom in i rummet. Hon kollade upp och såg att vi alla satt där och höll om handuken runt kroppen hårdare.
- Oj, sa hon chockat och gömde sig bakom dörrkarmen.
- Vad gör du? Sa Harry lika chockat.
- Jag glömde kläderna i ditt rum Niall.
- I Nialls rum? Sa Harry argt.
- Nej asså jag skulle lämna tillbaka tröjan jag lånade igår, sa Tea och stoppade tanken som flög i Harry på en sekund.
- Jaha låt mig hjälpa dig, sa han och reste sig upp för att "hjälpa" Tea.
- Killar snälla skaffa era egna killar, sa han till killarna som nu satt och stirrade på Tea, men de vände sig snabbt om när Harry sagt till dom och började små fnissa.
- Pinsamt, sa Louis och fortsatte zappa mellan kanalerna.
- Vad händer idag då? Frågade jag nyfiket.
- Inget alls vi åker ikväll för att börja träna inför konserterna, sa Niall.
- Okej, sa jag och tänkte efter vad vi kunde hitta på allihopa. Men då gjorde Niall en konstig gest med huvudet mot killarna och plötsligt sa Liam:
- Vi ska i alla fall iväg och handla julklappar, jag hatade att handla julklappar så jag satt kvar medans dom andra reste sig upp.
- Jag följer inte med, sa jag osäkert.
- Det är lugnt jag stannar, sa Niall och kysste min panna.

Någon timme senare:

Jag låg på golvet i Nialls rum och spelade något konstigt kortspel medans han var och duscha. Killarna och Tea hade åkt till något centrum för att handla. Han hade sagt att vi skulle hitta på något kul efter han hade gjort sig iordning. När jag byggt höga torn av kortleken kom plötsligt Niall in i rummet i bara handuk. Jag kollade snabbt upp och plötsligt föll mitt torn ner i en hög.
- Nej men åh...sa jag irriterat och började plocka ihop korten igen.
- Oj förlåt, sa han och gick för att leta efter kläder att ta på sig från garderoben på andra sidan rummet.
- Jag glömde kläderna jag med, sa han och gjorde någon skum min som fick mig att börja skratta. Han började också skratta och drog på sig kalsonger under sin handuk. Jag kom på mig själv genom att jag fastnat med blicken och plockade snabbt ihop korten och la ner dom i förpackningen. När jag skulle lägga tillbaka spelet på hyllan kände jag hans andetag i min nacke och stannade till. Han drog sin hand från min höft upp till mitt hår. Sedan föste han bort hår från mitt öra och viskade: "Vad vill du göra nu?"
Jag blev helt stel i kroppen och fick upp bilder i huvudet där jag och Niall låg och kysstes hans säng men sa inget utan vände mig bara om och kysste honom. Jag drog mina armar om hans bara överkropp och pressade händerna in i hans hårbotten. Plötsligt lyfte han upp mig och tryckte mig mot byrån. När jag plötsligt tryckte bort hans kropp från mig stannade han till och kollade frågande på mig.
- Inte nu, sa jag och gav honom en ledsen blick.
- Åh, sa han och lyfte ner mig och gick för att ta på sig en tröja. Han såg ledsen ut.
- Förlåt, sa jag och fixade till min tröja som åkt högre upp på magen.
- Äsch man ska inte tvinga någon, sa han och kysste min panna. Jag kände hur ångern spred sig i kroppen när han lämnade rummet.

När vi stod i hallen och klädde på oss ytterkläderna kom jag att tänka på intevjun från morgonen och log.
- Vad är det? Sa han hade lagt märke till leendet som nu var på mina läppar.
- Nej men kom och tänka på din fina intervju imorse, sa jag och fortsatte knyta skorna jag fått låna från Maura.
- Jaha vad var så fint med den? Sa han fundersamt.
- Att du nämde mig, sa jag och log.
- Såklart jag nämner dig gumman. Sa han och tog min hand för att dra upp mig från golvet.
- Aw tack i alla fall det är skönt att veta att du vill nämna en, sa jag. Jag fick inget svar utan en mjuk kyss på läpparna och ett leende innan vi gick ut genom dörren i regnet. Han tog min hand och sa att vi skulle gå en lång bit, jag frågade vart vi skulle men han sa att det skulle bli en överaskning. När vi gått i över 10 minuter började jag förstå vart han tog mig, till Nandos vi åt alltid där på "flickväns fredagen" som han kallade den. Det var den dagen i veckan han ägnade all tid åt mig och ingen annan fick vara med, jag gjorde självklart samma sak mot honom den dagen men den kallades "flickväns fredagen" för att det inte fans någon veckodag på p som i pojkvän. Jag hade rätt längre ner på gatan låg det Nandos världens godaste snabbmats ställe, jag log för mig själv och höll om hans hand hårdare.
- Nandos va? Sa jag och försökte se söt ut medans jag gjorde någon konstig dans runt honom där han gick.
- Japp, hoppas du är hungrig. Sa han glatt.
- Ja jag är super hungrig! Sa jag och log han log tillbaka man såg att han tänkte "jag lyckades göra henne glad jippie". Eller något liknande. När vi steg in i resturangen var det inte så många där. Niall hälsade glatt på personalen som kände honom väl, det är ju ändå hans favorit ställe att äta på.
- Det vanliga eller? Sa en kille från kassan när vi slog oss ner vid ett bord.
- Ja för mig i alla fall, vad vill du ha älskling? Frågade Niall och kollade på mig.
- Ehm jag tar en stek tallrik,fanta och lite taco chips med dip. Sa jag utan att änns kolla i menyn.
- Okej du hörde vad hon sa, sa Niall och började skratta.

Plötsligt kom en annan kille fram och gjorde något konstigt handslag med Niall och sa något i stil med "Hej brorsan hur äre?". Jag började småfnissa när jag såg hur tuff Niall kände sig och låtsades sedan läsa menyn för att inte störa dom.
- Vem är det här då? Sa plötsligt killen och tog på min axel. Jag hoppade till och kollade chockat på honom.
- Jag? Jag är Mia, sa jag förvirrat.
- Åh, sa killen och gjorde någon konstig min mot Niall så att han började skratta.
- Hon är min flickvän Marcos, sa han sedan.
- Jaha trevligt att träffas, sa killen och skakade min hand.
- Jag är Marcos, sa han sedan.
- Mia som sagt, sa jag. Sedan kom den andra killen till bordet med massor av tallrikar i händerna. Han ställde ner allt och plötsligt var bordet fullt av mat.
- Ja du dejtar ingen Paris Hilton i alla fall, sa marcos och kollade ner på min mat. Niall började skratta.
- Det är ju bra, sa Niall och log mot mig.
- Ja super bra, sa Marcos och log. Killen som delat ut maten hälsade också på mig och sa att han heter Milos och att de alla var bröder.
- Jag har aldrig sett er här? Sa jag chockat.
- Nej vi tog över företaget i sommras, sa Milos som nu gått tillbaka till kassan och stod och räknade pengar.
Vi satt och pratade med killarna ett tag och när vi ätit upp allt gjorde vi oss redo för att gå. Jag fick en kram från båda killarna som glatt sa att de skulle bjuda på mat nästa gång jag kom ensam. Niall hade redan mat kort där och fick allt gratis. Jag tackade glatt för maten sedan gick vi.
- Vart ska vi nu? Sa jag och tog hans hand.
- Det får du se, sa han och tog upp sin mobil och smsade någon.
- Säg säg säg! Sa jag otåligt.
- Nej jag kan säga att vi ska hoppa in i den bilen i alla fall, sa han och pekade mot en stor hummer samma hummer som jag hade åkt med efter festen med killarna. När vi gått halvägs över parkeringen hörde vi att någon gick bakom oss. Vi vände oss om och såg två små flickor i 10 eller 9 års åldern.
- Hej, sa vi chockat och såg sedan blocken och kameran de höll i händerna.
- Du får säga, viskade den ena flickan.
- Nej du, sa den andra och puttade fram den brunhåriga korta flickan som bar en One direction tröja.
- Vill ni ha autograf? Frågade Niall och böjde sig fram.
- Ja, sa tjejerna man såg att de var nervösa de kunde knappt stå still. De räckte fram sina block och han frågade vad deras namn var. Han såg så söt ut där han satt på knä i regnet.
När han skrivit klart reste han sig upp och tog min hand.
- Vill ni inte ha en bild och en kram? Frågade jag och blinkade åt tjejerna som börjat gå.
- Jo juste tack, skrek tjejerna och kom tillbaka springande.
- Jag kan fota, sa jag och tog kameran från den lite äldre tjejen. Niall lyfte upp båda två och jag fotade sedan ville dom ha en bild där de pussade honom på en varsin kind. De var så söta de stod och små fnissade när de kysste hans kinder. Plötsligt kom deras mamma gående.
- Mamma mamma titta det är Niall, sa tjejerna och pekade på Niall som de nu stod brevid.
- Oj hej, sa mamman trevligt. Vi hälsade tillbaka och jag lämnade tillbaka kameran.
- Vänta, sa en av tjejerna.
- Vadå, sa Niall chockat.
- Nej inte du du, sa flickan och pekade på mig.
- Jag? Sa jag och pekade frågande på mig själv.
- Ja jag vill ha ett kort med dig också, vad heter du? Sa flickan.
- Mia jaha kom hit då, sa jag och satte mig på huk. När vi tagit kort ville tjejerna ha en sista kram innan de skulle åka hem.
- Du är så snäll Mia är du och Niall kära? Sa den yngsta flickan.
Jag skrattade till och kollade på Niall.
- Vem är inte kär i Niall? Sa jag och de höll med sedan gick dem. Han tog min hand och kysste min kind när vi gick mot bilen som nu hade fått vänta ett tag.
- Du är så fin med barn, sa jag och log.
- Du med, sa han och öppnade dörren åt mig sedan hoppade vi in i bilen.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

God jul och happy Boo Bear day imorgon ju ha en underbar dag alla läsare. xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

FÖRLÅT..

alla kära läsare för att jag är så off men är sjuk just nu ska försöka göra kapitlet så fort jag kan men nu mår jag allt för dåligt. Men det kommer många kapitel när det blir lov! ♥

Frukost - Kapitel 26

- Alltid asså, sa han och kliade sig på armen.
- Haha vadå? Sa Louis och slängde sig på Zayns ben.
- Aj, Lou, sa han och tog på sitt ben.
- Jag vet att du älskar mig, sa Louis och skrattade.
- Mmm, sa Zayn och kollade mot trappen där man nu hörde steg. Vi vände oss alla om för att se vem som kom ner för trappan.Det var Greg, vi började alla små fnissa när han smällde igen badrumsdörren med en duns. Han hade gett oss en arg blick innan han gått till badrummet. Fast jag förstod honom vi sjöng och spelade gitarr såhär tidigt på morgonen då får man bli arg.
- Äsch ska vi äta frukost? Sa Harry som nu börjat piggna till.
- Jovisst kom, sa Niall och gick ut till köket då vi andra följde efter. Han gick runt och öppnade oika skåp och bad Louis ta ner flingorna från hyllan han inte nådde upp till.
- Vad vill ni ha då? Sa han plötsligt när han ställt fram lite olika flingpaket på bänken.
- Ja du verkar ju ha flingor så det går nog i, sa Liam och Harry gjorde tummen upp mot Niall som började skratta.
- Okej varsågoda och sitt då, sa Niall och gjorde en gest mot bordet. Harry sprang snabbt och tog stolen vid fönster mitt emot Tea, just då märkte jag att han gick runt med ett täcke runt midjan.
- Säg att du har kallsonger där under? Sa jag chockat, man hade ju hört rykterna om att han gillar att sova naken. Alla brast ut i skratt och jag stod där som ett fån så jag satte mig diskret ner på den enda lediga stolen brevid Louis.
- Såklart jag har, sa han och fortsatte att skratta.
- Men man har ju hört en del om dig och att du gillar att sova naken, sa jag chockat.
- Men inte hemma hos folk, sa han och höll sig på magen och skrattade ännu mer.
- Men i X-factor huset gick det visst bra, sa jag och skrattade.
- Haha det var bara på skoj, sa han och skrattet lugnade ner sig.
- Åh okej, sa jag och skämdes lite.
Vi tog alla lite flingor jag tog Froot loops med mjölk gillar inte fil och ett glas juice. Efter några minuters tystnad ställde Tea en fråga som fick alla att börja tänka.

- Går det konstiga rykten om er ofta? Alltså som inte är sanna, frågade hon och satte sig redo för svar.
- Nja, alltså ofta om att vi dejtar folk som vi inte alls känner, eller bara är vänner med. Sånt är tråkigt, sa Niall som stod vid mixern och mixade en varsin smoothie till oss alla. Han delade ut dom snabbt och vi tackade, de var rosa och smakade jordgubb riktigt gott faktiskt.
- Ja ofta går det rykten om att jag och Danielle har gjort slut också, fortsatte Liam och rörde om i sin flingskål.
- Ja man borde inte tro på allt man läser är lätt att säga nu, sa Harry.
- Ja precis men jag trodde på precis lika mycket innan jag sökte till X-factor, la Louis till.
- Är det något som verkligen har sårat er? Sa Tea, jag tyckte hon började bli lite jobbig men det verkade inte killarna tycka de var vana med frågor.
- Nja ibland kan de skriva att Harrys mamma sagt något fast hon inte gjort det, sa Niall och Harry nickade och höll med.
- Men det värsta är nog "haters" på twitter och andra hemsidor, sa Harry.
- Ja de kan skriva riktigt hemska saker som hot, att vi borde dö och att vi är bögar sånt känns obehagligt, sa Zayn.
- Förstår det, sa Tea och kollade ner i sin kopp med kaffe. Det blev tyst en långstund sedan kollade hastigt Harry på klockan.
- Klockan är halv elva de ringer snart, sa han sedan.
- Vilka? Sa jag chockat.
- Radio131 de ska intevjua oss via telefon, sa Liam.
- Jaha, sa jag medan alla killarna reste sig upp och gick mot badrummet där Greg fortfarande var kvar.
- Vad gör du Greg? Sa Niall och bankade på dörren.
- Badar, skrek han argt tillbaka.
- Okej, vi kollar mammas badrum då, sa han och sprang upp för trappen. Jag, Tea och Harry stannade kvar på nedervåningen.

De satte sig i soffan och började prata "gullesnack" så som "du är så söt, nej du är sötare, nej men du är sötast". Så jag bestämde mig för att gå ut en sväng, så jag gick för att leta upp en tjocktröja i Nialls rum. Jag letade i hans gamla garderob och hittade en mörkgrön med något gult tryck på vid magen. Jag klängde snabbt på mig den och ett par mjukisbyxor som jag kom på att jag behövde, man kunde ju inte gå ut i bara trosor. Jag gick sedan snabbt ut på baksidans varenda och satte mig på en av de igen frostade stolarna och kollade ut på ängen som låg bakom deras hus. Jag minns hur jag och Niall ofta sprang och lekte där när våra familjer hade piknik där tillsammans när vi var yngre. Allt var så lätt på den tiden Niall var en nära vän och på senare tid min pojkvän, vi hade alltid tid för varandra. Men nu var han kändis och jag var inte den enda som älskade honom utan flera hundratusentals skrikande fans också. Men jag påminde mig själv med meningen " Så länge han är lycklig är jag det" och log för mig själv. Plötsligt öppnades dörren bakom mig med ett knak, sag vände mig om där stod Liam. Han vinkade och log brett.

- Vad gör du här ute i kylan själv? Frågade han sedan.
- Tänker... sa jag när han sa kylan kom jag på att jag frös och kramade om mina armar runt min mage.
- Vad tänker du på? Sa han och satte sig brevid mig och såg ut över ängen precis som jag.
- Minnen med Niall och mamma, sa jag och log lite snett.
- Åh, hur länge kände du och Niall varandra igentligen? Frågade han för att inte nämna min mamma.
- Hela livet antar jag, först lärde ju mamma och hans mamma känna varandra sedan gick vi i samma klass sedan dagis. Sa jag och log när jag tänkte på våran relation.
- Vad kul, han har berättat om dig lite att ni var bästisar och så men adrig om att ni var tillsammans. Sa han sedan.
- Haha ja men vi var väl bara tillsammans för att vara tillsammans då antar jag, sa jag och log. Plötsligt skrek Louis på Liam från vardagsrummet:
- Kommer du Liam dom ringer nu! Skrek han.
- Okej jag kommer, sa han lite irriterat för att han störde oss.
- Förlåt jag måste gå nu men det var trevligt att prata med dig Mia. Du är verkligen rätt typ för Niall, sa han och log sedan gick han in. Jag log för mig själv och kände att jag inte frös längre Liam var bra på det sättet han fick en att glömma allt omkring sig och bara prata ut om saker. Jag reste mig upp och gick in i vardagsrummet då jag hörde att killarna pratade i telefonen i Nialls rum. De hade högtalare på så jag spetsade öronen för att höra vad de sa.


Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Ni är så söta nästan 50 som gillar bloggen på facebook nu och era kommentarer älskar er helt enkelt haha! :') xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

svar

fortsätt, om du ska börja en ny måste du ju avsluta denna innan det fattar du väl själv ?
Svar: Haha ja men alltså att nästa skulle vara avslutningen var frågan :)

Vill ni ha ett avslut eller...

fortsättning på i nästan kapitel?
Alltså i avslut menar jag att jag avslutar den novellen helt och börjar med en ny eller fortsätter SVARA! xx

Tillräckligt många har svarat att jag skulle fortsätta ett tag till javisst! Fortsätter några kapitel till. Tack för svaren xx

Älskling - Kapitel 25

- Haha hon är väl snygg men Mia är snyggare, sa han och log mot mig. Jag log tillbaka och vi fortsatte kvällen med att titta på X-factor. Sedan kom killarna på att de skulle sova över så vi började bädda upp i vardagsrummet. Plötsligt kom mormor och dom andra hem. Mormor bad mig klä på mig för att vi skulle åka hem.
- Ska du inte sova här? Sa Niall chockat.
- Kan kolla, sa jag och sprang för att fråga mormor som stod i hallen och väntade.
Mias perspektiv:

- Klä på dig nu Mia klockan är mycket. Sa mormor och vinkade när jag kom utspringande i hallen.
- Snälla snälla snälla mormor får jag sova över? Sa jag och försökte mig på att göra en valpblick och se lite söt ut.
- Men ska du lämna mig? Sa hon chockat.
- Ja eh... sa jag osäkert, hade jag kanske sårat henne.
- Nej jag bara skoja, sa hon och brast ut i skratt. Hon hade nog druckit lite för mycket på den där festen för hon stod inte änns rakt.
- Klart du får sova här men på ett villkor, sa hon och höll upp pekfingret med en varnande blick i ögonen.
- Vadå? Sa jag chockat.
- Får jag tala med Niall,sa hon. Jag insåg snabbt vad hon hade sagt och sprang för att hämta Niall i vardagsrummet, där han nu låg på en av sängarna och skrattade åt Louis som stod och dansade med Zayn på en av dom andra sängarna.
- Niall kan du komma lite snabbt? Frågade jag och allas huvuden vändes plötsligt av nyfikenhet. Han hoppade snabbt upp ur sängen och gick osäkert fram till mig.
- Vad är det? Sa han och såg på mig med osäker blick.
- Mormor vill tala med dig, sa jag och tog hans hand. Han gick efter utan att fråga något mer, man hörde hur de andra skratta och sa något som "Nu är han körd" eller liknande. Jag log för mig själv samtidigt som vi stannade framför mormor som hade satt sig ner på en pall.
- Niall, om Mia ska sova här så får ni båda hålla händerna borta från varandra jag vill inte att Mia ska bli en ung mamma. Sa hon och Niall började osäkert att fnissa.
- Nejrå vi ska inte röra varandra, sa han och log.

När mormor hade berättat klart om hur det var "när hon var ung" gav hon sig äntligen av med Nialls mamma som fick skjutsa henne. Maura hade inte druckit någon alkohol den kvällen så hon erbjöd sig. Klockan var runt tolv och ala hade blivit trötta och gått och lagt sig. Zayn och Harry låg i samma säng och hade redan somnat. De andra låg och pratade med varandra i en av dom större sängarna.
- Nej men där kommer du ju pojk, vad hände? Sa Louis till Niall.
Nialls perpektiv:

- Äsch, Mias mormor babblade om att man får se men inte röra henne osv, sa jag och kliade mig i håret.
Alla brast ut i skratt men tystnade snabbt när de såg att Zayn stönade till och vände på sig i sängen.
- Sover dom? viskade jag.
- Japp de somnade för någon halv timme sedan, sa Liam.
- Vi borde också sova, sa Mia och gick iväg.
- Vart ska du? Frågade jag chockat när jag såg att hon var påväg in till mitt gamla rum.
- Jag måste låna något att sova i, sa hon och log innan hon klev in i rummet. Hon gick runt och stirrade på väggarna som var fulla med affirser av Michael Bubble och rappare som 50 cent.
- Vad fint, sa hon och fnissade.
- Retas inte nu, vi är alla fan av någon ellet något, sa jag och gick mot min gamla byrå för att hitta en tröja som hon kunde låna. Jag hittade en grön tröja med något konstigt tryck på, lyfte upp den och såg att den var för liten för mig.
- Pröva den här, sa jag och kastade tröjan på henne. Hon var inte beredd hon gick runt och kollade på hyllor och skrek till när tröjan kom flygande.
- Okej, sa hon sedan chockat. Och började dra ner sin klänning när hon dragit ner klänningen halvägs sa hon plötsligt:
- Kolla inte, och skrattade.
- Oj förlåt, sa jag chockat och vände mig om och började leta efter en annan tröja.
- Den sitter för tajt, sa hon efter ett tag och kastade tillbaka tröjan på mig. Den landade på mitt huvud. Jag hittade istället en helt vit tröja och vände mig försigtigt om. Där stod hon i bara bh och trosor med hjärtan på och rotade bland mina cd-skivor.
- Den här då, frågade jag försiktigt och väntade på ett svar. Hon vände sig snabbt om och viftade med armarna.
- Kasta, sa hon och log. Hon drog snabbt på sig tröjan och log, "den passar" sa hon sedan.

Hon gick sedan fram till mig, kysste mig och tog armarna om min nacke. Jag kände hur jag ville ha mer och sträckte runt mina armar om hennes rygg. Sedan drog jag armarna ner mot hennes höft och pressade hennes kropp närmre min. Plötsligt stretade hon emot och slutade kyssa mig.
- Se inte röra, sa hon och skrattade.
- Juste fan, sa jag och kollade irriterat bort. Hon skrattade till åt min plötsliga irritation och kramade om mig.
- Såja det kommer fler tillfällen älskling, viskade hon i mit öra.
Jag skrattade till och sedan lämnade hon rummet. Jag stod kvar och glodde en lång stund hon hade precis kallat mig älskling jag kände hur en känsla spred sig i kroppen, jag ville bara hoppa omkring av glädje. Men istället stod jag bara där och stirrade rakt ut i luften. Plötsligt kollade Mias huvud fram bakom dörren.
- Kommer du inte? Sa hon ckockat.
- Jo, eh jag glömde bara en sak, sa jag och började gå mot dörren.
- Vadå för något? Sa hon fundersamt.
- Eeeh, min mobil men nu har jag den, sa jag och grävde i fickan och visade upp min mobil för henne.
- Okej, sa hon och kollade på mig med en konstig blick.
När vi kom tillbaka till vardagsrummet hade alla somnat, vi la oss i en av sofforna och viskade för alla sängar var upptagna. Efter ett tag somnade Mia på min arm och jag låg och iaktog alla i rummet. Harry och Zayn låg och snarkade, Tea låg i en egen säng och sov som en princessa helt stilla. Liam och Louis sov i samma säng de låg inte som Harry och zayn gjorde brevid varandra utan skavfötters och med varsin kudde. Harry och Zayn delade på en eller jag Zayn hade ju tagit Harrys så han låg på halva Zayns. När jag kollat klart på alla kom plötsligt någon in genom ytterdörren. Personen var väldigt tyst och smög sig fram genom hallen. Det var mamma, jag lyfte lite på huvudet så hon skulle se att jag var vaken. Hon kollade in i rummet och iaktog alla när hon såg mitt huvud vinkade hon glatt och skickade en slängkyss.
- Godnatt gubben, viskade hon och gick sedan upp för trappan. Jag låg och lysnade på hennes fotsteg ett tag innan jag somnade helt.

Jag vaknade av att Mia reste sig upp och täcket följde med, hon gick för att hämta fjärrkontrollen och sätta på tv:n. När hon vände sig om såg hon att jag hade vaknat och log.
- Godmorgon trötter, sa hon medans jag reste mig upp och gäspade.
- Godmorgon älskling, sa jag och stäckte mig för att kyssa henne men hon backade.
- Morgon andedräckt, sa hon och pekade på sin mun. Jag skrattade till och sa sedan:
- Juste smart där.
- Sover alla andra? Sa jag sedan och såg mig omkring i rummet.
- Japp, sa han och satte på tv:n. Inte långt efter dånade "What makes you beautiful" i högtalarna och vi båda hoppade till.

Mias perspektiv:
Jag tryckte snabbt på sänk knappanen och ljudet av Liams röst försvann långsamt.
- Aaah vad händer? Sa en trött mörk röst från en av sängarna. Jag kollade osäkert dit och blev helt röd i ansiktet.
- Förlåt,sa jag och kollade på Liam så tittade upp från sin kudde. Han såg helt slut ut och var helt ruffsig i håret.
Han reste sig upp och råkade sparka till Louis som låg vid hans fötter.
- Aj, sa Louis och reste sig upp.
- Ja det där var ju en riktigt bra väckar klocka, sa Liam och log. Vilken tur han blev inte arg tänkte jag och kollade sedan på Louis.
- Hur mycket är klockan? Sa han och gnuggade sig i ögonen.
- Runt 10 tror jag, sa jag och klickade för säkerhetskull in på textv. 10:10 stod det jag hade nästan rätt tänkte jag.
- Kom vi väcker dom, sa plötsligt Louis efter att ha vaknat tillräckligt mycket för att orka prata.
- Ja har du en gitarr? Sa Liam glatt.
- A tror det finns en i städskrubben, sa Niall och pekade mot den stängda dörren ute i hallen. Liam reste sig snabbt upp utan att ta med sig täcket. Han hade bara kallsonger på sig och när jag såg hans vältränade kropp kunde jag inte kontrollera mig utan följde honom med blicken när han sprang mot städskrubben. Efter mindre eän en sekund var han tillbaka med en gitarr runt nacken.
- Nu kör vi, sa han glatt och gick mot Zayn och Harrys säng. Niall och Louis gick också dit de såg roade ut redan nu.
- Vad ska ni göra? Sa jag chockat.
- Sjunga en sång kom, sa Liam och vinkade på mig. Jag gjorde som han sa och gick efter, Liam gav gitarren till Niall som snabbt tog ton.
- Vi sjunger Up all night, sa Liam.
- Okej, 1,2,...3! Skrek Louis och vi startade. Vi började versen med att Liam beatboxade och Niall spelade gitarr det högsta han kunde. Vi sjöng "Katy perry's on replay.." och först vaknade Harry sedan Tea, men Zayn sov som en stock på sina två kuddar.
- Aaah! Skrek Harry som satte sig upp och höll för öronen. Vi började alla skratta åt hans ansiktsutryck som bara ropade "ta mig här ifrån". Sedan kollade vi på Tea som irriterat reste sig upp och skrattade åt Harry.
- Jag som trodde ni kunde sjunga, sa hon och gnuggade sig i ögonen. Efter ett tag satte sig Zayn irriterat upp och kollade argt på oss.
- Alltid asså, sa han och kliade sig på armen.
- Haha vadå? Sa Louis och slängde sig på Zayns ben.
- Aj, Lou, sa han och tog på sitt ben.
- Jag vet att du älskar mig, sa Louis och skrattade.
- Mmm, sa Zayn och kollade mot trappen där man nu hörde steg. Vi vände oss alla om för att se vem som kom ner för trappan.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Lucia i morgon så ingen uppdatering då ni får ha en fin dag själv ska jag lussa hela dagen. Mitt internet dampa idag därför tog det tid , ni äger på att besöka men kommentarerna är inte lika många haha xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

svar

Sandra:
När kommer nästa ? :D

Svar: Jadu tisdag eller måndag får se har Lucia och sådant i veckan så det är rätt så mycket, vill göra ett långt kapitel då :)

X - Kapitel 24

- Okej... sa vi och gjorde oss redo igen, jag gjorde en chockad min plötsligt kysste Niall min kind och jag gapade ännu mer "klick" precis då tog hon kort. Efter gick vi alla fram för att se kortet Zayn såg arg ut och Liam nöp honom i örat. Louis låg glatt och sträckte ut armarna i deras knän. Harry slickade Tea på kinden och Tea såg rädd ut.
- Haha bästa fotot på oss i alla fall! Sa Liam och log.
- Ja haha, sa resten av killarna.
- Ni är alltid fina, sa Tea och kysste Harry som inte var beredd. Niall höll om mig bakifrån och kollade på bilden.
- Haha ja vi är nog  alltid fina. Sa han och skrattade glatt. Jag tog hans hand som han förde igenom mitt hår och kysste den.När vi hade tittat klart på fotot tog Louis kameran och fotade oss andra. Och sig själv han gjorde knäppa miner och riktade kameran mot sig själv. Vi andra kunde inte sluta skratta åt honom. Sedan ropade mormor att det var dags för efterrätt ifrån köket. Vi gick snabbt dit och satte oss runt bordet, det var skålar med glasstårta i på varje plats.
- Åh vad gott! Sa Tea glatt, hon älskade glass. Vi slog oss ner och åt snabbt upp glassen, som smakade super gott.
- Vad ska vi hitta på nu då? Sa Lou glatt.
- Vet inte riktigt... Sa Niall fundersamt.
- Ditt hus dina regler, sa Harry.
- Nja mammas hus hennes regler, sa Niall och kollade på sin mamma och väntade på ett förslag.
- Jag,mormor och Mias mormor ska på pardanskväll på "Greg's bar" så ni får göra vad ni vill. Sa Maura och log.
- Jippie! Skrek Harry och började vifta med armarna.
- Vi kan spela spel, föreslog Liam.
- Vad för spel? Sällskapsspel eller tvspel? Sa Tea.
- Både och vi har ju all tid i världen klockan är bara,han vände sig om och tittade på klockan... sju, sa han och log.
- Okej då börjar vi nu! Skrek Lou och sprang ut till vardagsrummet.

Vi satte på x-boxet och började spela något fotbollsspel, Tea och jag satt vid sidan om och tittade på. Hon gillade inte såna spel, jag gillade dom men var inte bra på dom så jag avstod nog inför killarna. Det slutade med att Zayn vann över Harry som till och med hade fått hjälp av nästan alla killarna. Harry satt chockat och glodde på tv:n som visade bilder på när små animerade gubbar från "manchester united" hoppade omkring och var glada efter att ha vunnit en match.
- Ooooah jag vann, skrek Zayn och slängde sig över killarna som redan låg i en hög på marken och skrek och jublade.
- Vad håller ni på med? Sa Maura som chockat stod och glodde på killarna från dörrkarmen.
- Jag vann, Sa Zayn glatt.
- Äsch.. sa Harry och spelade sur. Plötsligt drog Louis ner honom i högen också.
- Jahapp, vi åker nu. Greg åker till några vänner han med, så ni får vara ifred.
- Okej hejdå mamma! Sa Niall och vinkade glatt, killarna hängde på och plötsligt låg alla och vinkade åt Nialls mamma som började skratta. Mormor kom också in och vinkade hejdå till oss alla.

När de stängde dörren efter sig tog vi fram ett sällskapsspel "Gissa ordet" var det. Niall förklarade glatt spelreglerna sedan satte vi igång, eller ja efter ett par dumma fågor från Louis och Harry satte vi igång. Vi delade in oss i två lag, Harry,Tea och Zayn i samma lag. Jag,Niall,Liam i samma lag, Louis ville vara domare.
- Vi börjar, sa Tea glatt och tog upp ett kort ur kortleken.
"OST" stod det på kortet som hon nu hade i pannan.
- Okej kör, sa Louis som vände på timglaset.
- Ehm...det luktar,sa Harry.
- Gör det? Man kan äta det, sa Zayn.
- Korv? Sa Tea frågande.
- Nej, man kan ha det på mackan,sa Harry.
- Skinka? Gissade Tea igen.
- Nej möss gillar det.
- Ost, skrek Tea och böt snabbt kort nu stod det "KRAM" på kortet.
- Det är något man kan göra,sa Zayn. Harry började låtsas krama luften men då avbröts han av Louis:
- Det där är fusk! Det går över till dom andra.
Då tog jag ett kort från den blå kortleken och satte i min panna.

Ur Nialls perspektiv:
Hon satte kortet i pannan det stod "MAT" innan jag hann öppna munnen sa Liam:
- Niall älskar det!
- Mat? Sa Mia och började skratta.
- Rätt, skrek Louis och hon böt kort där stod det "VÄNSKAP".
- Du och jag har en...,sa Liam och viftade med händerna som visade att hon skulle fortsätta på meningen.
- En en en...relation?
- Ja det men utveckla,sa jag.
- Vän du är min vän, sa hon chockat.
- Nej eller ja men skapa... sa Liam och viftade ännu mer med händerna.
- Vänner..vänskap! skrek hon och Louis nickade.
- Tiden är slut, ni vann. Sa louis och pekade på oss.
- Yeey, skrek Mia och kysste mig.
När vi spelat ett tag bestämde vi oss får att hämta snacks och kolla på X-factor istället.

Jag gick in och hämtade lite chips och poppade popcorn i micron.
- Ska jag ta något? Frågade Mia som nu stod bakom mig.
- Ja du kan ta ut läsk från kylen. Hon gjorde som jag sa och gick tillbaka till vardagsrummet där de andra satt och kollade på Little Mix som nu uppträdde.
- Leigh-Anne är så snygg! Sa Louis och resten av killarna höll inte med och sa de andra tjejernas namn.
- Vem tycker du är snyggast Niall? Frågade Harry.
- Jag kom ju precis, sa jag chockat. De förstod mig och lät mig sitta ett tag innan de frågade samma fråga igen.
- Äsch jag har Mia,sa han och höll om mig.
- Amelia Lily då? Sa killarna chockat.
- Haha hon är väl snygg men Mia är snyggare, sa han och log mot mig. Jag log tillbaka och vi fortsatte kvällen med att titta på X-factor. Sedan kom killarna på att de skulle sova över så vi började bädda upp i vardagsrummet. Plötsligt kom mormor och dom andra hem. Mormor bad mig klä på mig för att vi skulle åka hem.
- Ska du inte sova här? Sa Niall chockat.
- Kan kolla, sa jag och sprang för att fråga mormor som stod i hallen och väntade.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Kort kapitel och lite små sladdigt haha nej men tråkigt, snart kommer det mer händelser jag lovar!
Träffade underbara directioners igår var så sjukt kul! xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

UNICEF

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEFkan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsarav den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Barn-och-notkram
Foto:UNICEF
Notkram-575
UNICEF/Pelle Bergström

Dans - Kapitel 23

- Ah hjälp! Skrek Louis men jag klängde mig kvar.
- Be din tjej hoppa av min rygg Niall! Sa han sedan med en lugnare ton.
- Visst. Sa Niall och drog ner mig och vi landade i soffan. Sedan började alla skratta.
- Vi är verkligen inte normala. Sa Liam bekymrat.
- Normalt är stelt... Sa Zayn.
- Och tråkigt! La jag till och log som ett fån. Sedan kysste Niall mig på kinden log och sa "du är så söt". Jag kände hur ett lyckorus spred sig i kroppen. Jag ville nästan upp och hoppa. Men jag satt istället kvar och sa "jag älskar dig med". Han log och jag såg i hans ögon hur glad han blev av dom tre orden och kysste honom en gång till.
Efter ett tag ropade Nialls mamma att det var dags att äta utifrån köket, alla killar nästan flög upp ur sofforna och sprang mot köket. De hade dukat bordet med en stor vit duk på fans allt från kalkon till bröd och potatis. Och fullt med tända ljus i hela köket.
- Ni får slå er ner vart ni vill, sa Maura och log.
Jag gick mot en stol men plötsligt tog Niall tag i min hand och förde mig till en stol och slog sig ner på den brevid. Jag stirrade på honom tills han kollade på mig och log, jag log tillbaka.
- Vad väntar ni på hugg in! Sa Maura när hon märkte att alla satt och vänta på något. Vi satt och pratade om först killarnas hektiska liv sedan om oss andra och lite om relationerna vi alla hade. Då kom den, frågan om min mamma.
- Juste hur mår din mamma, sa Maura frågande och kollade på mig.
Jag höll på att sätta i halsen när jag fick frågan hostade till och började med ett "Ehm..."
- Hon dog för någon månad sedan i en bilolycka. Hjälpte mormor till.
- Nej men gud förlåt det visste jag inte, sa Maura chockat.
- Det är lugnt, sa mormor och log lite snett men jag såg att hon inte var så glad.

Jag log också lite snett mot Maura som försökte byta ämne:
- Så barn vad ska ni nu hitta på?
- Mamma vi är inga barn... Sa Niall generat.
- Juste, men vi tänkte laga efterätt så ni får hitta på något annat medans. Sa Maura glatt och började duka undan disken från bordet.
- Får inte vi hjälpa till!? Sa Louis och försökte se chockad ut.
- Louis, jag känner dig för bra för att förstå att till och med du inte vill vara med tre tanter och baka i ett kök. Då började alla skratta och reste sig från bordet. Jag gick till badrummet för att lite snabbt få kissa innan vi skulle dricka mer ikväll. När jag var färdig öppnade jag dörren och kom på att jag behövde kolla mig i spegeln och gick snabbt tillbaka utan att stänga dörren. När jag stog och poserade framför spegeln såg jag Niall i spegelbilden och hoppade till med ett skrik.
- Gud vad du skräms, sa jag och vände mig mot honom.
- Äsch, hur är det? Sa han oroligt och gick fram och tog mina händer.
- Bra, vadåra? Sa jag chockat men höll kvar händerna i hans.
- Det där med mamma jag är ledsen, sa han och började gunga händerna fram och tillbaka.
- Äsch, var inte ledsen, sa jag och pussade hans kind.
- Okej, kom nu vi ska dansa. Han tog med mig ut i vardagsrummet där alla var redo för ett "dansbattle".
Sätt på låten:


De letade låtar på tv:n som hade inbyggd spotify.
- Ville du ha din favorit låt eller Mia? Sa Liam som zappade upp och ner med kontrollen på listan.
- Äsch ta någon med drag i bara. Sa jag och ryckte på axlarna.
- Okej....Den här! Sa han glatt och satte på Moves Like jagger och höjde så det blev mer inlevelse som han kallade det. Vi ställde oss där det inte fanns några soffor eller bord ivägen.
- Du börjar,sa jag och pekade på Louis. Han gick glatt in och startade med att göra "Pat the dog,Screw the Lightbulb" och sedan släppte han loss. Vi skrattade alla sedan hoppade Zayn in som stod näst på tur. Han gjorde någon typ av huladans blandat med disco moves, sedan hoppade Liam in och dansade med Zayn dom gjorde någon typ av vals fast snabbare. Sedan hoppade Tea och Harry in och dansade. Eller ja de kramades och gjorde något försök till att dansa tryckare till en pop låt. Efter att tv:n hade bytt till We found Love så hoppa Louis in och började putta på dom. Då var det Nialls tur han dansade lite irlänsk dans och ställde sig sedan framför mig och bugade artigt.
- Får jag lov? Sa han och sträckte fram sin hand mot mig.
- Javisst, sa jag och tog hans hand vi dansade någon typ av par dans och jag kunde inte sluta skratta år hans charmiga miner. Plötsligt snurrade han runt mig och släppte min hand.
- Nu får du köra solo, jag är trött, sa han och ställde sig i den lilla ringen igen.
- Jaha, sa jag och tänkte efter några steg.
- Visa dom dansen du gjort till Moments! Sa Tea och hoppade av iver.
- Nä, sa jag generat och kollade ner i golvet.
- Jo,sa Zayn samtidigt som Liam sprang för att byta låt.
- Men då får alla sitta ner, sa Tea ivrigt och sprang mot sofforna.

Plötsligt satt alla i sofforna och kollade förväntansfullt på mig.
- Redo? Sa Liam som var redo med kontrollen för att trycka på play.
- Ja, men jag har inte gjort klart dansen ännu det är mest balett och bara lite steg hit och dit, sa jag generat.
- Nej kör nu. Sa Niall och Liam tryckte på play. Musiken startade och jag dansade min koregografi kollade ner hela tiden men gjorde rörelserna stora och graciösa så som jag lärt mig. När jag var klar klappade alla händerna och visslade.
- Tack, sa jag och kände hur mitt ansikte blev rödare. Plötsligt hörde jag någon snyfta bakom mig, jag vände mig hastigt om det var mormor. Jag sprang och kramade om henne och började också nästan också gråta.
- Gud vad fin dans, och underbar låt killar, sa hon och torkade bort tårarna från sina kinder.
- Tog insperation från mammas nummer i Svansjön 2001, sa jag och log.
- Jag såg det du är lika duktig som hon var, usch här står jag och bölar, sa hon och gick mot badrummet. Jag vände mig mot de andra som satt och glodde och log.
- Du är så sjukt duktig,skrek Tea och kom för att krama om mig.
- Tack, sa jag och kramade om henne länge.
När vi kramats klart kom Niall fram och kramade om mig och sa "Du är duktigare än Nathalie Portman" och fick mig börja skratta.
- Ja mycket bättre, sa Liam och log mot mig. Zayn nickade och höll med.
- Men inte snyggare... Sa Louis.
- Tyst Lou, sa Harry och höll för hans mun.
- Haha nej men där håller jag med, sa jag och log mot Louis som ryckte bort Harrys hand från munnen.
Plötsligt kom mormor inspringande i rummet med en kamera i handen.
- Jag vill ta kort på er sätt er i soffan, sa hon och ställde sig redo för att fota oss. Vi reste oss chockat upp och gjorde som hon sa. Jag satte mig i Nialls knä, Zayn och Liam satte sig på soffryggen och Louis slängde sig i deras knän. Harry hade Tea i knät på andra sidan av soffan.
- LEEE, sa mormor och knäppte ett kort där vi alla log.
- Var inte så stela gör något oväntat, sa hon när hon kollat på kortet.
- Okej... sa vi och gjorde oss redo igen, jag gjorde en chockad min plötsligt kysste Niall min kind och jag gapade ännu mer "klick" precis då tog hon kort. Efter gick vi alla fram för att se kortet Zayn såg arg ut och Liam nöp honom i örat. Louis låg glatt och sträckte ut armarna i deras knän. Harry slickade Tea på kinden och Tea såg rädd ut.
- Haha bästa fotot på oss i alla fall! Sa Liam och log.
- Ja haha, sa resten av killarna.
- Ni är alltid fina, sa Tea och kysste Harry som inte var beredd. Niall höll om mig bakifrån och kollade på bilden.
- Haha ja vi är nog alltid fina. Sa han och skrattade glatt. Jag tog hans hand som han förde igenom mitt hår och kysste den.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Imorgon ska jag på Idol så inget kapitel då :( xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Ge henne en chans - Kapitel 22

- Kom in. Sa han och gjorde en gest in i hallen. Då hoppade killarna fram från deras gömställe och skrek"NANDOS!" de högsta dom kunde. Niall hoppade till och började sedan skratta och gick fram för att krama sina om "bröder".
- Ni kom! Sa han glatt.
- Ja såklart. Sa killarna, de såg verkligen ut som syskon. När de kramats klart gick vi in för att hälsa på resten av familjen som väntade i köket.
Vi klev in och möttes av Nialls mormor som stack ut sitt huvud från köket.
- Hej! Sa hon glatt och sprang mot mormor som var redo för en kram. När de stod där och kramades kom Nialls bror och mamma ut från köket.
- Hej killar! Sa Nialls Mamma Maura glatt. Hon hälsade på alla killarna och såg sedan att jag var där.
- Oj men Mia är det du?! Sa hon och nästan slängde sig över mig.
- Ja det är jag hej.
- Vad stor du har blivit! Sist jag såg dig var du helt "platt" och så här kort. Sa hon och satte sin hand vid sin höft.
Alla killarna började skratta.
- Vadå platt? Sa Louis fundersamt.
- Du vet precis vad jag menar. Sa Maura och formade vågor med händerna framför min kropp. Då började alla skratta igen. När alla hade hälsat på alla gick vi ut i köket och satte oss vid bordet. Mormor ställde sig och hackade lök tillsammans med Nialls mamma och mormor. De skulle laga någon gryta och kalkonen stod redan i ugnen och värmdes. Jag slog mig ner brevid Louis och märkte att Harry var borta.
- Vart är Harry? Sa jag chockat.
- Haha såg du inte att han gick, han skulle hämta Tea. Sa Lou.
- Jaha nej såg inte det.
- Ung kärlek. Sa Greg och skrattade åt Harry som nu kom gående på trottoaren utanför med Tea i handen. Vi andra började också små skratta åt det Greg just sagt.

- Så är du min brors nya flamma? Sa han sedan och kollade på mig.
- Men sluta Greg. Sa Niall och puttade honom lite lätt.
- Den här flickan är mer än en flamma Greg. Sa Liam och höll om mitt huvud med sin stora arm.
- Hur vet du det? Sa Niall chockat.
- Hahaha nej jag vet faktiskt inte. Sa Liam och släppte greppet om mitt huvud. Jag satte mig till rätta och fixade till håret.
- Nej men jag är Nialls flamma kan vi väl säga. Sa jag och blinkade mot Niall som log tillbaka.
- Ouh Niall har blivit en man. Sa Greg och tog samma grepp om Nialls huvud som Liam hade haft om mitt för ett tag sedan. Alla började skratta och in genom dörrenkarmen klev nu Harry och Tea in.
- Hej. Sa de båda och log. Jag gick fram och kramade Tea och Harry också han ville tydligen också ha en kram.
- Kom och hjälp till nu barn. Sa plötsligt mormor vid spisen.
- Vi är inte barn. Sa Louis.
- Kom nu vuxna då!? Sa mormor och lipade mot Louis som nu satt och garvade. Nialls mamma delade in oss i grupper och vi fick olika uppgifter jag hamnade med Zayn och Louis vi fick uppgift att hacka grönsaker. Vi satte oss vid matbordet och Louis hämtade grönsaker. Zayn tog fram en kniv och skärbräda.
- Fånga! Sa Louis och låstades kasta en tomat mot mig. Jag gömde mig bakom mina armar och duckade. Då började båda skratta åt mig och sedan satte de sig ner vid bordet.

- Tror du jag skulle kasta en tomat på dig? Sa Louis chockat.
- Man vet aldrig. Sa jag och log. Zayn började skratta och sa sedan:
- Men vem vill hacka vad?
- Gurkan! Sa jag nästan lite för högt.
- Okej här. Sa Louis och räckte mig en påse där gurkan fanns.
- Tack. Jag satte mig och började hacka gurkan och hörde Liam,Niall och Harry prata ute i vardagsrummet.
- Gillar du henne då? Sa Liam.
- Ja det gör jag men hon verkar inte vara ute efter någonting. Hon pratar aldrig speciellt mycket med mig när vi är bland folk men annars kan hon slappn av.
- Det är ju svårt om du är känd liksom.
- Ja jag vet....
- Men ge henne en chans. Sa Harry.
- Ja det ska jag. Sa Niall.
Jag log för mig själv och märkte att det sved till i fingret.
- Mia vad gör du! Skrek Zayn plötsligt. Jag kollade på hans blick som föll på mina händer, jag kollade sedan ner och såg att jag skurit upp lillfingret.
- SHIT! Skrek jag. Jag sprang mot diskon men snubblade på Louis stol och slog i huvudet i golvet. Då såg jag att det blödde ännu mer och sedan blev allt svart.

- Mia vakna mia! Jag öppnade långsamt ögonen där satt Tea och Niall framför mig med chockade ansikten.
- Vad hände? Sa jag och såg mig omkring där alla satt.
- Kom Mia. Kolla inte på ditt finger. Det var mormor hon lyfte upp mig bakifrån och förde mig till diskon och skölde av mitt finger.
- Nej vad har jag nu gjort. Mumlade jag, men jag sa det lite för högt för nu brast alla ut i skratt.
- Du skar dig. Sa Zayn.
- Och snubblade på min stol. La Louis till.
- Nej gud. Klant. Sa jag argt till mig själv.
- Såja, nu kan alla gå tillbaka till sina uppgifter. Sa mormor och satte på ett plåster på såret. När de flesta lämnat rummet satte hon mig på en av stolarna.
- Voila! Sa Louis glatt och räckte mig en skål med sallad.
- Haha har ni gjort det? Sa jag glatt.
- Ja, jag hackade rästen av gurkan och tomaten. Sa Zayn glatt.
- Och jag salladshuvudet,paprikan och moroten. Sa Louis och log överlyckligt. Zayn började skratta.
- Vadå morot? Sa jag, det fanns ju ingen morot i salladen.
- Jag åt upp den efter. Sa han och gjorde en oskyldigblick. Vi började alla skratta sedan ställde vi skålen i kylen med plast över. Sedan gick vi till vardagsrummet där de andra satt i olika soffor.
- Åh där är du hur mår du? Sa mormor oroligt.
- Bra. Sa jag och ställde mig brevid soffan, det fanns ingen plats för tre av oss.
- Äsch kom nu tanter vi gör klart allt i köket. Sa Nialls mamma och reste sig upp från soffan. Jag gick mot platsen som var ledig brevid Niall.
- Hej. Sa Niall och satte sig så jag fick plats. Jag slog mig ner och la benen över hans.
- Hej babe. Sa jag och försökte se sexig ut.
- Wow! Sa Niall osäkert och sträckte på ryggen. Nu märkte jag att alla kollade med chockade blickar på oss, jag orkade inte säga något utan tog tag i Nialls ansikte och tryckte hans läppar mot mina. Jag kände hur han blev helt till sig och tröck sig närmre mig. Efter ett tag drog jag mig ur hans grepp och kysste honom mjukt på läpparna. Sedan satte jag mig normalt igen och lutade huvudet mot hans axel.

- Oj! Sa Niall chockat.
- Ja oj! Sa Louis som satt och glodde precis som de andra.
- Vad gulligt! Sa Tea och klappade händerna.
- Sånt gör du aldrig för mig. Sa Harry och försökte se arg ut.
- Och du aldrig för mig gubben. Sa Tea och blinkade. Alla började skratta och kollade sedan på tv:n som nu spelade "we found love" av Rihanna på MTV.
- Ja min favorit låt! Sa jag och började hoppa där jag satt.
- Dansa då. Sa Liam.
- Nej jag kan inte dansa.
- Kan inte dansa vad är det för snack, du har ju dansat i tv och allt. Sa Tea chockat.
- Har du?! Sa killarna nästan i kör och nu var allas blickar på mig.
- Ja typ. Sa jag och började rodna.
- Vad dansar du då? Sa Zayn.
- Street,jazz och balett och vanlig pop. Sa jag.
- Dansa då. Sa Liam och höjde volymen på tv:n.
- Okej vi kör battle efter maten. Sa jag och la mig i Nialls knä.
- När jag är hungrig är jag så trött. Sa jag och lotsades somna. Då kände jag hur Niall började kittla mig på magen. Sedan kom Liam och Harry springandes och hjälpte honom.
- Jag håller fast henne. Sa Niall glatt och killarna började kittla mig ännu mer.
- Hallå! Hallå? Skrek plötsligt Louis. Alla frös till och kollade chockat på Louis som sedan fortsatte sin mening:
- Om ni ska kittla någon ska ni göra det rätt. Låt mig visa. Sa han och började kittla mig under fötterna där jag var som kittligast.
- Jag är skadad! Skrek jag men kunde inte sluta skratta. Tillslut tröttnade dom och jag kastade mig upp på Louis rygg.
- Ah hjälp! Skrek Louis men jag klängde mig kvar.
- Be din tjej hoppa av min rygg Niall! Sa han sedan med en lugnare ton.
- Visst. Sa Niall och drog ner mig och vi landade i soffan. Sedan började alla skratta.
- Vi är verkligen inte normala. Sa Liam bekymrat.
- Normalt är stelt... Sa Zayn.
- Och tråkigt! La jag till och log som ett fån. Sedan kysste Niall mig på kinden log och sa "du är så söt". Jag kände hur ett lyckorus spred sig i kroppen. Jag ville nästan upp och hoppa. Men jag satt istället kvar och sa "jag älskar dig med". Han log och jag såg i hans ögon hur glad han blev av dom tre orden och kysste honom en gång till.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Vet inte riktigt om Nialls mamma verkligen heter Maura men det får vara så just nu.

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Du liknar din mor - Kapitel 21

När jag skulle lägga albumen på skrivbordet sträckte jag mig över Niall som nu låg under mig. När jag skulle lägga mig till rätta igen höll han kvar mitt huvud och pressade sina läppar mot sina. Han kysste mig länge nog för att jag skulle känna rysningarna som spred sig i kroppen. Det var som fjärilar i hela mig, när vi inte kysste längre kunde jag inte sluta le.


Lyssna om ni vill:


Plötsligt fick Niall ett sms det var från den där Gemma igen. Mitt leende förvandlades snabbt till en ledsen min. När han hade skickat smset kollade han upp och log, men när han såg mitt ansiktsutryck fick han en chockad min.
- Vad är det Mia? Han satte sig närmre och klappade min axel.
- Vem är den där Gemma igentligen? Röt jag nästan i ansiktet på honom.
- Oj! Hon är bara en som hjälper bandet. Sa han lite osäkert.
- Hur då? Sa jag desperat.
- Sminkös är hon, hon frågade om vilken tid vi ska mötas på eventet på fredag. Sa han och klappade mitt huvud.
- Har ni dejtat? Jag visste att jag var lite på honom men jag ville ju så gärna veta.
- Nej det har vi verkligen inte, hon är 23 år lite för gammal för min smak. Vart har du hört det här?
- Nej jag var bara orolig.
- Okej, tro inte på allt tidningarna skriver bara. Sa han och kysste mig innan han kollade på mobilen och nästan flög upp ur sängen.
- Klockan är redan halv två! Sa han sedan.
- Oj vad tiden gått snabbt! Sa jag chockat.
- Ja, jag borde gå hem och hjälpa familjen med maten och alllt. Var där vi fyra eller 5. Sa han och började gå ut ur rummet. Jag gick efter och vi gick ner till hallen. Han satte på sig sina supras, man såg lite av hans vältränade mage när han böjde sig ner och T-shirten åkte fram. "Han var så vacker och han var min" jag log när jag tänkte på det. När han reste sig upp och fixade till tröjan som var sne och knögglig gick jag emot honom och kysste honom.
- Ses snart. Sa jag och log.
- Yeah buddy!  Sa han och vi båda började skratta. När han lämnat huset sprang jag direkt till garderoben för att leta upp något fint att ha på sig.

När jag stod och slängde kläder på min säng från garderoben med "festkläder" i kom mormor in i rummet.
- Vad gör du Mia? Sa hon och satte sig på min säng.
- Letar efter något fint att ha på mig ikväll. Sa jag och slängde ännu mer på sängen.
- Då har jag nog en klänning du kommer gilla. Hade den själv på Thanksgiving vid din ålder.
- Är det thanksgiving idag? Sa jag chockat.
- Haha ja gumman. Kom nu. Hon tog min hand och vi gick ner till hennes rum med bara garderober i. Hon öppnade den längst in vid fönstret, den var full med klänningar i alla olika färger. Längst in var en brudklänning och de andra var nog mer fest och hippieklänningar.
- Hmmm... vart är den nu då? Sa hon och letade bland klänningarna.
- Hur ser den..
- Här! Avbröt hon och tog ut en svart kort klänning med glitter på.
- Åh vad fin! Skrek jag nästan och slängde mig över den.
- Tycker du? Sydde den själv har bara använt den en gång.
- Sjukt snygg! Sa jag och höll den runt min mage och hoppade runt.
- Vad väntar du på då sätt på dig den. Sa hon och log, hon såg ut som min mamma gjorde när hon var stolt.
- Tack! Måste bara duscha först. Sa jag och hämtade ombytte att ha under klänningen.

Jag sprang snabbt in och duschade och tvättade håret. Passade också på att raka benen ville ju inte se ut som en barbent apa i klänningen. När jag var klar satte jag på mig allt. Jag gick sedan ut från badrummet som en diva och gjorde en catwalk för mormor som glatt stod och klappade händerna i köket.
- Åh vad fin du är! Sa hon och torkade tårarna som föll ner för kinderna.
- Mormor gråter du? Sa jag chockat.
- Du är så fin du liknar din mor. Sa hon och log.
- Åh, hur tycker du jag ska ha håret? Uppsatt eller utsläppt. Jag ställde mig och visade hur håret kunde se ut.
- Ha utsläppt med den här klämman där bak. Sa hon och tog loss klämman från sitt upsatta hår. Hon snurrade på mig och satte upp håret där bak och förde mig sedan mot spegeln i hallen.
- Sådär ja. Sa hon och log mot min spegelbild.
- Tack mormor. Sa jag och log tillbaka.
- Vad ska du ha på dig då? Sa jag glatt.
- Äsch jeans och en blus antar jag. Jag har inte dom där fina benen längre vet du. Sa hon och pekade på mina ben. När mormor bytt om åt vi en knäckemacka och läste tidningen tillsammans. När klockan var 15:50 gick vi till hallen för att klä på oss. Jag satte på mig mina converse orkade inte vara längre än alla ikväll och ville inte se för snygg ut på en familje träff. När vi gick mot bilen ringde plötsligt min mobil "okänt nummer" men jag svarade ändå.
- Hallå? Sa jag lite oroligt.
- Hej det är Liam, är det du Mia? Sa han glatt.
- Ja det är jag. Vill du något speciellt? Sa jag.
- Ja vi tänkte komma på Nialls familje fest. Men vi minns inte hur man åkte med bild kan du möta oss på flyplatsen? Sa Liam.
- Javisst, jag och mormor kommer med bilen direkt. Sa jag glatt.
- Bra tack Mia vi ses snart då! Sa han och la sedan på.

- Vem var det? Sa mormor medans vi satte oss i bilen.
- Liam han undrade om vi kunde hämta dom på flygplatsen, de ska överraska Niall med att komma på festen.
- Javisst det kan vi. Sa hon och startade bilen och började baka ut från parkeringen.
Vi körde i kanske en kvart innan vi var framme vid flygplatsens parkering. Jag ringde och frågade var killarna var men sedan såg jag en folksamling och antog att dom var där. Plötsligt kom de fyra springande med väskorna på släp mormor hjälpte dom och de kastade sig in i bilen. Sedan gasade vi iväg. När vi kom fram till Nialls kvarter parkerade vi en bit bort så han inte skulle se att vi kom.
- Tack för hjälpen tjejer. Sa Louis glatt när de klev ut ur bilen som igentligen bara hade plats för tre där ba. Men jag hade fått sitta i Liams knä.
- Det var så lite så. Sa mormor glatt och konkade ur värkorna ur bakluckan och gav dom till killarna.
- Vad fin du är förresten Mia. Sa Liam och de andra höll med.
- Tack. Sa jag och rodnade. Vi gick emot radhuset där Niall bodde och mormor plingade på. Killarna gömde sig bakom husknuten och skulle överraska Niall ordentligt. Ut kom Niall och kramade oss båda.
- Kom in. Sa han och gjorde en gest in i hallen. Då hoppade killarna fram från deras gömställe och skrek "NANDOS!" de högsta dom kunde. Niall hoppade till och började sedan skratta och gick fram för att krama sina om "bröder".
- Ni kom! Sa han glatt.
- Ja såklart. Sa killarna, de såg verkligen ut som syskon. När de kramats klart gick vi in för att hälsa på resten av familjen som väntade i köket.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Dans idag så snabbt sådär. Hoppas ni gillade det!

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Besvarade känslor - Kapitel 20


- Okej. Sa han. Han tog av sig sina ytterkläder och jag stod och granskade honom.
- Ska det vara vatten här inne? Sa han plötsligt och pekade mot badrumsdörren.
- Oj shit badkaret! Skrek jag och öppnade dörren och slängde mig över kranen för att stänga av den. När jag vände mig om stod Niall i hallen och skrattade.
- Vad skrattar du åt? Sa jag lite otrevligt.
- Du e fortfarande lika klantig ser jag. Sa han och log. Jag blev röd i ansiktet men kunde inte hålla mig från att också börja skratta.

Han gick för att leta efter en mopp att skura golvet med jag hörde hur han öppnade varenda skåp i köket. Tillslut gick jag och öppnade skåpet i hallen där den fanns.
- Jaha man brukar ha städ sakerna i köket. Sa han och lyfte fram hinken och moppen. Han började artigt skura av golvet i badrummet, jag behövde först byta om. Jag satte på mig en stickad tröja jag hade fått av mormor några dagar innan och ett par tränings shorts. När jag kom tillbaka stod Niall där och kämpade med att få ner vattnet i avloppet. Jag satte mig ner och tog en såndär man har till fönsterputs och började skrapa vattnet mot badkaret.
- Du Mia... Sa Niall plötsligt och tittade ner i golvet.
- Vadå? Sa jag chockat.
- Hur mår du igentligen? Den frågan hade jag fått över tusen gånger efter mammas död, jag visste ofta inte hur jag mådde men nu när Niall var här mådde jag bättre än förut.
- Jag mår bra. Har inte haft någon ungdom i närheten på ett tag så tack för att du kom.
- Bra. Sa han och log.
- Du då hur mår du? Vi fortsatte prata och blev klara på 20 minuter det gick jätte snabbt. När vi var klara gick vi till köket fö att ta något gott att äta. När vi öppnade kylen var den tom eller det fanns bara sylt burkar och ketchup. Då insåg jag att mormor var och handlade och skulle komma med all mat snart. Vi gjorde lite te och satte oss i vardagsrummet.

Det fanns ingen tv bara en eldstad, jag tände eld på den och satte mig i soffan närmast och Niall i den långa i mitten.
- Vart är ditt rum? Sa han och log.
- Upp för trappan till höger.
- Visa mig. Sa han och tog min hand och sprang upp för trappen med mig efter. Han stannade när vi var uppe och såg sig omkring. Sedan pekade han på den enda dörren som var stängd.
- Den? Sa han och log som ett litet barn. Jag nickade, han sprang till dörren och öppnade den. Han gick runt i rummet som nästan var helt vitt utom mina gröna och blå gardiner.
- Fint. Sa han och såg på mig.
- Tack mormor har sytt det mesta.
- Oj! Hon måste vara duktig. Sa han och kom närmre dörren. Jag gick ner för trapporna och satte mig i soffan igen. Vi satt där och bara pratade om ingenting ett tag om hur det var när vi var små, plötsligt kom jag på att mormor hade massor av fotoalbum jag aldrig sett. Jag hoppade upp från soffan och sprang mot bokhyllan och öppnade skåpsdörranra längst ner.
- Vad gör du? Sa Niall som chockat satt kvar på sin plats.
- Du ska få se... S ajag och hämtade tre album från skåpet där det stod 1990-2000 och satte mig brevid Niall så jag nästan satt i hans knä. Men han flyttade inte på sitt ben så jag antog att det var okej. Vi bläddrade ett tag och han tyckte jag var så gullig som bebis. När vi kom fram till bilderna där Niall var med började han skratta.
- Där är ju jag! Sa han.
- Japp där är söta du! Sa jag och log.

Nu kom någon in genom dörren det var mormor. Vi båda rusade mot dörren för att hjälpa henne med kassarna. När hon såg Niall log hon ett leende jag inte sett på ett tag.
- Niall är det du? Kom hit och ge mig en kram. Han gick direkt och kramade om mormor och sa:
- Hej.
- Vad gör du här? Sa hon när de hade kramats klart.
- Men mormor vad är det för fråga haha.
- Man får väl fråga skaer man vill veta? Sa hon virrigt.
- Haha men jag ville hälsa på Mia, vi får vara hemma i några dagar så passade på. Sa han och log mot mig.
- Okej vad trevligt, ska du äta här ikväll då? Sa hon glatt.
- Nej vi ska ha familj middag hemma ikväll, juste ni får komma om ni vill!
- Men vad trevligt vi kommer gärna eller hur Mia. Sa mormor och jag nickade.
- Bra. Sa han och började lyfta en av mormors kassar.
- Tack, men det där behövs verkligen inte. Sa mormor.
- Det behövs för att hålla kroppen i trim. Sa han och blinkade mot mig. Jag höll på att ramla ihop Niall gillade mig lika mycket som jag gillade honom. Jag tog också en kasse och bar den till köksbordet där Niall redan stod och packade upp.
- Är du hungrig eller? Sa jag och skrattade åt honom där han stod och packade upp saker som mammas pojke.
- Haha nej vill bara hjälpa till, men lite hungrig är man ju alltid. Sa han och log.
- Här. Sa jag och kastade en chocklad kaka på honom och höll upp påsen och började backa för att få honom att följa efter.

Det gjorde han, vi gick upp till mitt rum och tog med oss fotoalbumen. Vi la oss på mage på sängen och kollade igenom alla album samtidigt som vi åt upp chocklad kakorna.
- Här vänta måste fota den där bilden haha... Sa han och grävde i fickan efter sin mobil.
- Lägg ut den på twitter också. Sa jag.
- Ja bra idé. Sa han och fortsatte skratta åt bilden på mig och honom där vi stod i hallen hemma hos honom utklädda till rappare. Jag hade en stor fotbollströja som var röd och ett halsband med dollar tecken på. Jag hade också en stor grön keps och tajta svarta byxor. Niall hade lånat sin bror Gregs byxor och hade en likadan tröja som jag. Han hade också en fejk mustache och en skäpp med bling bling på i högra handen och solbrillor på sig.
Han twittrade bilden och skrev "Team Swag" och sedan fortsatte vi att titta klart på albumet. När jag skulle lägga albumen på skrivbordet sträckte jag mig över Niall som nu låg under mig. När jag skulle lägga mig till rätta igen höll han kvar mitt huvud och pressade sina läppar mot sina. Han kysste mig länge nog för att jag skulle känna rysningarna som spred sig i kroppen. Det var som fjärilar i hela mig, när vi inte kysste längre kunde jag inte sluta le.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Nu ska jag iväg så det blev ett kort pöss! xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Veckans kommentator

Jessica är veckans bästa kommentator kolla in hennes blogg vettja! xx

Btw.. fick en kommentar om mer rommantik det ska bli! haha :)

Flytten - Kapitel 19

- Kom Mia. Sa mormor och vinkade åt mig. Jag gick fram och kramade om mamma som försökte säga något men det ända som hördes var "gumman" jag log och sa sedan:  Jag älskar dig mamma. Hon log tillbaka och då kom tårarna jag bakade undan och sprang sedan ut i korridoren och satte mig med knäna uppe vid ansiktet. Jag grät och grät det kändes som om det aldrig skulle ta slut. Plötsligt kom sjuksjöterskan och satte sig brevid mig.
- Hur... mår... hon? Sa jag mellan mina snyftningar.

- Det ser inte bra ut men vi ska operera henne i natt. Jag sa ingenting utan satt bara och tänkte den natten, jag och mormor satt i väntrummet och väntade på beskedet. Jag lyssnade inte änns på musik som jag alltid gjorde annars. Varken mormor eller jag hade lusten att prata om något jag låg i soffan och mormor satt och läste någon tidning om vetenskap i soffan brevid. Plötsligt kom sjuksjöterskan gående och mormor hoppade upp ur soffan för att få höra hur mamma mådde.
- Får jag prata med dig Victoria. Frågade sjuksjöterskan, mormor nickade nervöst och de gick längre bort i korridoren. De stod och pratade ett tag och sedan satte sig mormor ner på knä och brast ut i ett vrål.
- NEJ! Skrek hon och sjuksjöterskan klappade hennes axel. Jag förstod precis, mamma var död. Jag sprang snabbt ut ur väntrummet mot parkeringen och satte mig på trottoaren. Jag frös men orkade inte bry mig utan satt och lät tårarna rinna, jag torkade inte bort dom från ansiktet utan satt bara där med armarna runt magen som om något gjorde ont i den.
En vecka senare:
- Vi kommer alla att sakna henne kära Maria hon var en underbar kvinna. Sa Teas mamma som höll om mig hårt.
Vi stod på parkeringen vid kyrkogården, mammas begravning var precis avslutad och alla skulle nu ge sig av.
När hon var klar med kramadet såg hon in i mina ögon och sa "Du är stark du klarar det här" jag nickade och tackade för att de hade kommit. Jag vinkade snabbt av Tea och hennes familj när de körde iväg i sin gråa Volvo och sedan gick jag tillbaka till kyrkan. Mormor och hennes vännina stod och plockade ihop alla blommor som hade legat på stolarna i salen. Den såg mer ut som ett bröllop än en begravning men mormor tyckte att mamma skulle få ett fint minne av oss alla och hängde blommor överallt. Mormor var helt röd i ansiktet efter att hon gråtit under hela ceremonin, själv hade jag inte gråtit alls. Jag hade redan gråtit hela veckan hade inga tårar kvar.

När de plockat ihop alla saker bar vi oss hem till min och mammas lägenhet för att packa alla mina saker. Jag skulle nu bo hos mormor. Vi hade redan fått hjälp av Tea och hennes mamma i veckan att packa ner allt i lådor så nu var det bara att bära ner till flaket som vi hade hyrt för flytten. Det var inte så mycket grejer så de behövdes ingen lastbil. Tea och hennes mamma hade erbjudit sig att hjälpa till med flytten också men det behövdes inte.
- Var det allt? Sa mormor där hon stod på flaket och tog emot den sista lådan som jag burit ner för trappuppgången.
- Ja.
- Okej gå upp och lås dörren är du snäll sen åker vi.
- Okej. Sa jag och sprang direkt tillbaka till porten och sedan upp för trapporna. Jag gick in och såg att vi glömt ett foto på en av möblerna som skulle vara kvar. Jag gick fram och såg att det var på mig,mamma och en pojke. Jag måste varit runt 8 års åldern. Jag tog snabbt fotot och la det i min jackficka. Jag sa något i stil med "Hejdå kommer sakna dig" lite tyst för mig själv. Jag andades in lukten av mamma som fortfarande fanns kvar i lägenheten innan jag låste efter mig och sprang ner till mormor som satt och vänta i bilen på gården.
- Har vi allt med oss nu? Sa mormor samtidigt som jag hoppade in i bilen och stängde dörren efter mig.
- Nu ja. Sa jag och satte på mig bältet.
- Okej vad hade vi glömt? Sa mormor och skrattade till.
- Det här. Sa jag och grävde upp fotot ur fickan och höll upp det.
- Åh det där har jag tagit. Sa mormor glatt medans hon höll ögonen på vägen.
- Jaså, när? Sa jag nyfiket.
- Hmm..måste varit när du gick i 1an det var sommarlov och vi hade varit och grillat i parken tillsammans.
- Vem är pojken? Avbröt jag.
- Ser du inte det? Sa hon chockat.
- Nej?
- Kolla noga.. Sa hon och blinkade med ena ögat. Jag kollade lite närmre på pojken i det brun blonda nästan röda håret. Han hade en blå stor tröja på sig och gröna byxor som matchade mina på bilden.
- Niall!? Frågade jag chockat.
- Ja haha ni har varit vänner nästan hela era liv ju. Sa hon och log.
- Det vet jag väl, men har aldrig sett bilder på oss tillsammans.

Hela vägen hem studerade jag fotot i mina händer och log för mig själv. Vi packade upp alla saker och bestämde att jag skulle få det "lilla läs rummet" som mormor kallade det. Där fanns bara en gungstol och en stor bokhylla med böcker där tidigare. Hon sa att vi skulle ta ner bokhyllan men jag ville att den skulle stanna vi ställde sängen vid fönstret och mitt tvbord där gungstolen tidigare haft sin plats. När vi var klara lagade mormor mat och sedan gick vi och la oss tidigt runt 21:00 imorgon var det söndag men vi orkade inte se på någon sorglig film eller något sång pogram heller för den delen.

Jag somnade direkt och sov till 8 nästa morgon. Mormor bar sig iväg för att storhandla men jag orkade inte skulle ändå ta ett varmt bad och bara slappa den här dagen. Jag fick låna mormors morgonrock och satte på kranen i badkaret och gick sedan för att hämta kläder att sätta på mig senare. När jag grävde i flyttlådorna efter något plagg att bära plingade det på ytterdörren. Jag satte snabbt på mig pyamas byxorna och drog åt morgonrocken, sedan sprang jag till dörren för att öppna. Där stod Niall.
- He... Han hann inte säga klart sin mening innan jag hade slängt mig över honom och han hade mig i sin famn.
- Du är här! Sa jag överlyckligt.
- Ja det är jag, vi har fått lite ledigt och fick åka hem till våra familjer i några dagar. Plötsligt märkte jag att jag bara hade morgonrock och byxor med nallar på mig och hoppade ner från hans famn.
- Kom in. Sa jag och tog tag i hans hand.
- Okej. Sa han. Han tog av sig sina ytterkläder och jag stod och granskade honom.
- Ska det vara vatten här inne? Sa han plötsligt och pekade mot badrumsdörren.
- Oj shit badkaret! Skrek jag och öppnade dörren och slängde mig över kranen för att stänga av den. När jag vände mig om stod Niall i hallen och skrattade.
- Vad skrattar du åt? Sa jag lite otrevligt.
- Du e fortfarande lika klantig ser jag. Sa han och log. Jag blev röd i ansiktet men kunde inte hålla mig från att också börja skratta.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Skola skola nu är det pluggdaxs! Ge mig något fint att läsa när jag kommer tillbaka. xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Fråga

Stina: kan inte nästa handla om zayn mwihihiih? (a)

Svar: Jovisst får se när jag e klar med denna! Skriver gärna
om Zayn för han syndes ju inte så mycket i denna.

RSS 2.0