Svar på tal

Lollo: Jo ska ge mig på kapitlet idag och tack underbara du! Javisst kan jag ge tips men det mesta bara forsar ut från mitt arma huvud haha!
Kan jag visa skaker som jag har med One direction? Jovisst menar du då skivor och sånt? Har tyvärr inte så mycket fyller år snart och då smäller det önskat mig massor.
Mer Louis ska bli!

Lisa: Nästa kapitel skriver jag lite på nu och imorgon så senast fredag eller imorgon kväll!

Vem är david?

Linnea om Party in L.A - Kapitel 39:
jätte bra, men vem är david? :D
Svar: David är killen från festen i kapitel 34 misstag! :)

Party in L.A - Kapitel 39

- Åh hej, sa en av dom och sträkte fram handen.
- Jag är James, sa han och log.
- Tea, sa jag och pressade mig lite närmre Nialls kropp. De andra hälsade också innan de satte slog ner. De verkade trevliga och hade mycket gemensamt med killarna. De skulle med på efterfesten ikväll, efter ett långt samtal var det dags att börja gå ut och sätta sig. Då gjorde Tea något otroligt pinsamt.


- Vänta! Skrek hon när killarna var på väg ut genom dörren. De hejdade snabbt sig och vände sig sedan om.
- Jag måste få ta bild med er ni är ju så snygga! De stod tysta ett tag innan de brast ut i skratt och radade upp sig brevid varandra.
- Mia kan du fota, sa Tea och sträkte ut kameran till mig. Utan att ge något svar tog jag kameran och tog några kort. Hon stod och fick pussar på kinderna av killarna. När jag var klar gav jag tillaka kameran och vände mig mot Niall. Bakom honom stod en väldigt avundsjuk Harry. Han stod och knappade på sin mobil för att inte visa det men det gick inte så bra. Istället för att krama om Niall vände jag mig och gick mot Harry.
- Du, sa jag och tog honom på axeln. Han tittade chockat upp. Hans stora grå/grönblåa ögon hade fått tårar i sig.
- Jag tror inte hon tänker på det hon gör, sa jag och kollade in i hans ögon.
- Jag vet, men det är inte så lätt och se henne med andra. Sa han och torkade snabbt bort tåren som föll ner för hans kind.
- Kommer du Mia!? Skrek plötsligt Tea som nu stod i dörren och väntade.
- Ja, skrek jag utan att vända mig om. Lycka till nu, sa jag och kramade om Harry. Han höll kvar mig länge nog för att Tea skulle reagera.
- Hallå, sa hon irriterat med korsade armar i dörren. Jag tog mig loss hans grepp och log mot honom, han log tillbaka.
- Lycka till nu killar! Skrek jag till de andra. De sprang och kramade om mig när jag var på väg ut. Jag började skratta även fast jag blev klämd mellan allas armhålor, så kort som jag var. När de kramats klart fick jag äntligen gå. Innan dörren stängdes helt hörde vi Harry skrika:
- LET'S DO THIS POO! Vi började skratta.

Vi hade platser på en balkong för nära och kära. Tyvärr var ju ingen av One directions famlijer där men Big Time Rush hade några där. Vi satte oss brevid någon som såg ut att vara i killarnas ålder.
- Är det ledigt här, frågade Tea artigt innan hon slog sig ner. Tjejen som tidigare bara svarat "Ja" lite diskret vände sig plötsligt om och nästan skrek.
- Är det ni!?
- Va? Sa Tea chockat.
- Ja dejtar ni killarna, sa hon med en överlycklig min.
- Jaha ja, sa Tea.
- Vem är vem? Sa tjejen sedan.
- Vem är du? Sa Tea otrevligt.
- Tea, ja jag är Mia och hon Tea. Sa jag trevligt.
- Åh okej, ja jag är Jessie Carlos kusin. Han i BTR ni vet.
- Ja, vi träffade dem nyss. De var riktigt trevliga.
- Hur länge är ni här då? Sa hon plötsligt.
- Två veckor.
- Vi kan ju mötas upp någon dag? Vill gärna visa er runt.
- Javisst, svarade jag glatt. Tea satt lite små sur och sa något i stil med "visst". Sedan började konserten killarna såg så lyckliga ut. Jag kunde inte sluta skrika och ställa mig upp när killarna pekade mot oss eller log. Efter konserten fick vi Jessies nummer hon sa att vi kunde ringa när vi ville. Sedan gick vi tillbaka till killarnas loge. När vi steg in genom dörren sprang Niall mot mig för att krama om mig. Jag tog emot honom han lyfte upp mig och log.
- Ni var grymma grabbar, sa jag och kysste sedan Niall.
- Tack, sa han och ställde ner mig.
- Nu får ni snabba er och byta om, sa Liam plötsligt.
- Okej, vart? Sa jag och såg mig omkring.
- Vart som helst babe, sa Niall och blinkade med ena ögat.
- Nej men usch, haha. Sa jag och gick mot toaletten.

Efter några minuter var både jag och Tea klara, och vi bar iväg mot Limousinen som väntade utanför. Det var kaos utanför bakdörrarna. Vi fick lov att vänta på Pauls signal innan vi sprang i full fart mot bilen. När vi väl var inne i bilen såg jag att de andra killarna redan var inne. Utanför var fortfarande Liam och Louis som nästan flög in i bilen innan dörren stängdes. De läskiga med en limousin är att de som är utanför inte ser in men vi ser ut. Det stod flera hundratals skrikande tjejer precis utanför bilen och skrek, vissa grät till och med. När vi väl hade kört iväg satt jag fortfarande och tittade ut genom fönstret med en chockat min. Plötsligt kände jag hur en varm hand tog på mitt lår. Jag hoppade till lite lätt och vände mig sedan om. Det var Niall.
- Hur är det gumman, frågade han.
- Äsch det är bra, sa jag och kysste hans kind.
- Jag ser att det är något, sa han samtidigt som han greppade tag i mina axlar och såg in i mina ögon.
- Jo men, när man ser på tjejerna som står och skriker och gråter så tänker man liksom det där kunde varit jag. Sa jag och kollade osäkert bort.
- Men nu är det inte du, du är här med mig. Sa han och log mot mig. Jag log tillbaka innan han kysste mig och drog sina händer genom mitt hår.
- Kom igen nu, sa plötsligt Louis som satt brevid mig.
- Oj förlåt, sa jag och satte mig till rätta igen.
- Men Louis vad du är sur, sa Niall lite små argt.
- Men ni håller ju alltid på, svarade Louis irriterat.
- Jag tror någon är lite trötter, sa Harry och klappade Louis på knät. Louis sa ingenting utan log bara mot Harry.

Några minuter senare var vi framme vid klubben "Party in L.A" killarna hade bokat den och bjudit in "några" kändisar som dom tidigare sagt. När vi steg ut ur bilen var det flera fotografer och en röd matta utanför. Jag vände mig hastigt om för att stiga in i bilen igen men då hade alla redan klivit av. Jag kollade chockat på Niall.
- Vad är det här? Sa jag chockat.
- Pressen, sa han och blinkade. Han tog min hand och vi tog några steg innan började skrika.
- LOUIS TITTA HIT! ONE DIRECTION STÄLL UPP ER HÄR! Jag och Tea ställde oss vid sidan om för att inte synas i bilderna. Plötsligt började blixthavet av kameror lugna ner sig och Niall vände sig mot mig. Han vinkade dit, jag tog några steg upp för trappan innan jag fattade vad han ville. Mitt hjärta började bulta av nervositet, när jag kom fram började folk skrika och ta kort igen. "Vad heter du? Vem är du?" osv. Niall tröck mig mot honom och viskade något i mitt öra. Han sa igentligen inte något men det kittlades så mycket så jag brast ut i skratt precis när någon knäppte ett kort.
- Underbart! Skrek tjejen som tog kortet. Niall tog tag i min hand och vi klev av "scenen" för att ge plats till de andra. Där uppe stod nu Harry och Tea, de var så vackra tillsammans. Men man kunde se att ingen av dom var speciellt glada. Kanske var det avundsjuka som fortfarande fanns kvar inom dom. När alla fotats klart gick vi in genom en dörr som ledde till musiken som man hade hört lite dovt utanför. Innanför dörrarna spelades "sorry for party rocking - LMFAO" på högsta volym. En kvinna kom fram med drinkar till oss alla när vi satt oss på några soffor i VIP rummet.
- Vi dricker inte, sa Tea innan jag hann ta emot en drink. Plötsligt fick jag upp en bild i huvudet efter sist jag hade druckit och en rysning spred sig i kroppen.
- Okej vill ni ha något annat? Sa kvinnan och tog upp ett block ur fickan.
- Ja någon alkoholfri drink går bra, sa Tea och log. När vi fått våra drinkar satt vi bara och minglade med killarna från Big Time Rush som berättade lite om sina liv. De hade tydligen bott i Canada innan de slog igenom, så de hade lika jobbigt med familj och så.
- Äsch kom vi dansar, sa plötsligt Liam och tog tag i min hand. Liam hade inte druckit något men släppte nog mest loss av all på dansgolvet. Plötsligt la jag märke till att Ashley Tisdale stod och dansade en bit bort. Jag stannade till och bara glodde ett tag innan Niall petade på mig.
- Vad är det? Sa han och kollade åt samma håll som jag.
- A...a...
- shley tisdale? La han till. Jag nickade och kände hur jag nästan hoppade innuti mig själv.
- Vill du prata med henne? Sa plötsligt Carlos som dansade brevid oss.
- Nej det är okej, sa jag.
- Äsch kom nu, sa han och tog tag i min hand och förde mig åt hennes håll. När vi kom fram vände hon sig om med ett stort leende på läpparna.
- Hej Ash! Sa Carlos och kramade om henne.
- Hej Carlos, sa hon och log. Plötsligt såg jag att Selena Gomez stod brevid henne. Jag frös till is när jag såg att hon tittade på mig.
- Vem är din vän? Frågade Ashley intresserat Carlos.
- Det här är Mia, Niall Horan's flickvän. Sa han glatt.
- Hej, sa hon och sträckte fram sin hand. Jag tog snabbt tag i den och log som en tönt.
- Jag är Ashley och det här är Selena, sa hon som om jag vorre dum i huvudet.
- Jag vet jag är ett stort fan av er båda, sa jag överlyckligt. Efter att jag skakat hand med Selena blev allt tyst. Det enda som hördes var musiken som dånade i högtalarna.
- Så, Mira? Hur länge ska du vara här? Sa Selena plötsligt.
- Mia, vadå på festen?
- Oj haha, nej här i L.A, sa hon.
- Åh jaha 2 veckor.
- Kul, vi får väl träffas någon dag? Sa hon glatt. "Klart jag vill träffa Selena Gomez!" skrek jag nästan högt inombords men sa istället:
- Javisst.
Plötsligt skrek Selena till av att någon kittlade hennes mage. Hon vände sig om och brast ut i skratt, sedan kysste hon personen. "Kan det vara Justin Bieber" tänkte jag panikslaget. Jag vände mig hastigt om för att gå tillbaka, jag var inte redo för att träffa honom ännu. När jag väl börjat gå hördes Selenas röst bakom min rygg.
- Här är Justin min pojkvän, sa hon. Jag vände mig långsamt om och såg där ett välkänt leende. Han sträckte fram sin hand och log.
- Jag är Justin, sa han.
- Hej,Mia. Sa jag och skakade snabbt om hans hand.
- Din pojkväns band är One direction va? Sa han. Hur visste han? Justin Bieber visste vem jag var?
- Ja, sa jag och log som en galning.
- De är grymma, sa han och log. Jag kunde inte riktigt fatta det, jag stod och prata med Justin Bieber. Plötsligt kände jag hur allt började snurra och plötsligt låg jag på golvet.

- Mia? Mia vakna?
Jag öppnade ögonen. Jag låg i sofforna igen, runt mig satt Tea, Liam, Ashley och Selena.
- Vad hände? Sa jag chockat.
- Du svimmade, sa Liam.
- Åh...
- Ni kan gå nu, vi tar hand om henne. Sa Liam till tjejerna.
- Är det säkert? Sa dom.
- Ja, jag mår bra. Tack, sa jag och log medan dom gick sin väg.
- Åh vad pinsamt! Sa jag när de inte längre syntes till.
- Äsch vem skulle inte svimma framför Justin Bieber? Skojade Tea. Vi brast alla ut i skratt. Jag kunde inte höra Niall's skratt och såg mig omkring för att hitta honom.
- Vart är Niall? Sa jag efter att ha letat en lång stund.
- Hmm, sa Liam och såg sig omkring.
- DÄR! Sa han plötsligt när han hittat honom. Han satt vid baren med resten av killarna. Plötsligt såg jag att en tjej satt i hans knä och skrattade. Mitt ansiktsuttryck sjönk till noll och jag satte mig upp.
- Åh, förlåt mig. Sa Liam osäkert.
- Det är ju inte du som sitter i baren, eller hur? Röt jag nästan mot honom.
- Nej jag vet. Men han vet inte vad han gör han är full. Sa han tröstande.
- Jag vet, jag måste på toa. Sa jag.
När jag gick genom publikhavet så kände jag hur tårar ville fram ur mina ögon. Jag gick snabbare för att hinna innan de tog sig ut. När jag kom fram till toaletterna var det en jätte kö så jag gick mot ytterdörren istället.
Det var kallt ute men det gjorde mig inget. Jag kom ut på baksidan av en resturang brevid och gick och satte mig på en av sopptunnorna. Tårarna forsade nerför mina kinder plötsligt ringde min telefon. Jag tog snabbt upp den och tittade på displayen det var Niall. Jag harklade mig och svarade sedan.
- Hej.
- Hej gömman! Vart är du? Han lät otydlig. Han var definitivt inte nykter.
- På toaletten jag kommer snart, sa jag och la sedan på.
Jag tog fram servetter ur min lilla nessesär och torkade bort mitt smink som kladdats ut över mina kindben.
- Hur är det, sa plötsligt en välbekant röst bakom mig. Jag vände mig snabbt om och såg en man i en luva. Han klev fram ur skuggorna och tog av sig luvan.
- David är det du, sa jag chockat. Han sa inget utan gick bara med ett stort leende emot mig.


Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

NU ÄR JAG TILLBAKA! xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

:'(

Vissa håller inte koll på facebook sidan men jag har varit sjuk i veckan och har mått jätte dåligt det är därför uppdateringen varit på noll! Och det e jag ledsen för...
Inget kapitel denna vecka, och skriv nu inte något dumt som tex: varför skaffa du en novell blogg? Varför uppdaterar du inte lika ofta?
Jag har skola/prov och feber måste få vila :(Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

SKA FÖRSÖKA SKRIVA NÄSTA VECKA!

BTR - Kapitel 38

- Äsch det gör inget. Sa jag och dök sedan under vattnet och började kittla Niall under fötterna. När jag kom upp så var allt som vanligt. Niall log och Louis skvätte vatten på Tea som skrek. Plötsligt kom Liam bakom mig och petade på min axel. Jag vände mig chockat om jag såg då att han höll i en kamera. Han tog snabbt ett kort och visade mig det.
- Fint, sa han och log. Jag tog kameran och vände på den för att kunna ta kort på honom och Zayn. Även fast de var vana med att posera så gjorde de någon "bodybuilder" pose båda två och så sexiga ut i ansiktet. Jag brast ut i skratt när jag såg bilden. Vi filmade också när Harry hoppade eller när Liam dansade. Det var en underbar kväll, jag kunde inte sluta le.


Tidigt nästa morgon bar sig killarna av på en spelning tillsammans med Big Time Rush. Mormor bestämde att vi skulle gå på en utomhus marknad och sedan bada på stranden. Vi packade ner kameror och torra kläder i väskorna. Mormor tog med sig en karta, sedan tog vi hissen ner till lobbyn. Vi åkte med en taxi det tog ungefär 20 minuter att ta sig till marknaden. Den låg på en brygga och hade små stugor som sålde olika saker. Jag och Tea sprang direkt till klädbutiken för att hitta något till våra killar. Det slutade med att vi köpte fem plagg till oss själva och två t-shirts till våra grabbar. När vi handlat klart gick vi ner till stranden för att bada och köpa glass. Mormor satt kvar och vaktade våra saker medan jag och Tea sprang ner till vattnet. Vi badade länge jag älskade vatten och har alltid gjort kunde vara i det i timmar utan att gå upp.
- Ska vi gå och köpa glass, frågade Tea efter ett tag.
- Visst, sa jag. Vi sprang och hämtade pengar hos mormor sedan gick vi mot koisken en bit bort. I kassan stod en kille i våran ålder, han log glatt när vi kom fram.
- Hej, vad får det vara? Sa han.
- Hmm, en Twister till mig. Sa jag och log.
- Jag vill ha Magnum med nötter, sa Tea.
- Var det bra så? Sa han efter att han hämtat glassarna ur frysdisken.
- Nej mormor vill ha en Twister också, sa jag glatt.
- Okej, sa han lite irriterat och gick tillbaka igen.
- Så? Sa han när han kom tillbaka med glassen.
- Ja hur mycket blir det? Sa Tea.
- 5 dollar, sa han medan han knappade in i kassan.
- Åh, sa jag och kollade i plånboken.
- Vadå? Sa Tea chockat som redan stod och åt på sin glass.
- Vi har inte råd, sa jag osäkert.
- Ni kan få en gratis, hur mycket har ni?
- Lite mindre en fem dollar, sa jag osäkert.
- Äsch huset bjuder, sa han och tog sedan emot pengarna.
- Tack.... Jason, sa jag efter att ha kollat på hans namnskylt. Han blinkade med ena ögat mot oss som svar och log sedan.

När vi kom tillbaka till stranden vart mormor glad över glassen och åt upp den nästan direkt. Vi bestämde oss för att ge oss tillbaka till hotellet när klockan var runt ett för att äta. Vi såg till så att vi hade med oss allt och tog sedan en taxi. Plötsligt ringde min mobil.
- Hej, sa jag glatt.
- Hej det är Niall.
- Åh hej hur går det, vi kommer ju ikväll på konserten. Sa jag ännu gladare.
- Bra, svarade han kort.
- Okej, vi har varit på stranden så nu är jag brun. Sa jag efter en lång tystnad.
- Okej vad kul, sa han snabbt.
- Japp, ses vi senare?
- Ja, vi skickar en bil som hämtar er ungefär två timmar innan konsertens start så ni kan hänga backstage.
- Okej puss hejdå, sa jag innan han la på.
- Hejdå.
Han sa inget mer. Jag kollade chockat ut i luften medan mormor och Tea hoppade in i bilen.
- Kommer du Mia, sa Tea fundersamt. Jag reagerade inte utan stod kvar.
- Hallå!? Skrek hon plötsligt. Jag hoppade till och vände mig mot henne.
- Oj förlåt, sa jag och hoppade sedan in i bilen.
- Har det hänt något? Frågade hon medan jag spände fast mitt bälte.
- Nej då, sa jag och log mot henne. Jag vände mig sedan mot fönstret och tittade ut. Jag kände hur tårar ville forsa ut genom mina ögon men höll tillbaka dom genom att bita i min läpp. När vi var framme gick vi direkt till resturangen på hotellet och åt lunch buffe. Jag åt massor av frukt, all frukt de bjöd på faktiskt. Mamma hade alltid sagt att det var bra för kroppen. När vi ätit klart gick vi upp till vårat hotellrum för att vila innan kvällen. Mormor satte sig med ett korsord och Tea med musik i öronen på balkongen för att sola. Jag la mig istället i stora sängen för att sova. Det tog inte långt tid innan alla tankar om Niall kom upp i huvudet och jag somnade.

- Mia, Mia vad är det!? Skrek någon vid min sida.
- Mia vakna, viskade någon annan i mitt öra. Jag öppnade snabbt ögonen och reste mig upp med andan i halsen.  Jag kände mig sedan i ansiktet som var genomblött.
- Vad har ni gjort?! Skrek jag chockat.
- Du måste ha drömt en mardröm, sa mormor och hjälpte mig till badrummet. Jag kollade mig i spegeln och såg hur blöt jag var i ansiktet men också på halsen. Tur att jag inte bar smink tänkte jag när jag torkade av halsen och ansiktet med en handuk.
- Usch du måste drömt något riktigt läskigt, sa mormor som hjälpte till at dutta med ett blött papper i mitt ansikte.
- Jag minns inget, sa jag chockat.
- Du skrek något i stil med "älskar du inte mig, älskar du inte mig!?" Sa Tea som nu kon in i rummet.
- Åh, sa jag och kollade ner i handfatet.
- Vadå åh, sa Tea chockat.
- Niall, sa jag och kände hur en tår rann ner för min kind. Mormor kysste min panna och lämnade sedan rummet. Tea ställde sig brevid mig och kramade om mig.
- Du måste inte berätta, sa hon. Jag skakade på huvudet och tog mig loss ur hennes grepp för att hämta ett papper.
- Låt oss göra dig sjukt snygg till ikväll så han skärper sig, sa hon och satte i plattången i väggutaget. Vi fixade oss otroligt länge och jag satte på mig shorts och en blus med ett fint halsband till. Vi pratade också med Harry som sa att det skulle bli efterfest efter för bara oss och några till som är med på konserten. Så vi tog med oss klänningar i våra väskor. När vi gjort oss klara kom mormor in i badrummet.
- Oj gud så vackra tjejer! Låt mig ta ett kort på er, sa hon och plockade fram kameran från Teas väska. När hon fotat oss klart gick vi ner till bilen som nu stod och väntade utanför hotellets ingång. Mormor vinkade glatt av oss när vi åkte iväg. Det gick snabbt och vi var framme på en kvart. Vi fick gå in genom en bakdörr och igenom en korridor. Vi fick ett halsband med kortbevis på som visade att vi var en av dom innan vi fick gå vidare. En kvinna visade oss till en röd dörr.
- Här inne är dom, sa hon och gick sedan. Jag knackade osäkert på.
- Äsch, sa Tea och öppnade dörren.
- Tea de kan vara nakna, viskade jag men han inte innan dörren stod vidöppen. Där stod killarna Liam i bara kallsonger och dansade till Niall som satt med en gitarr i knät. Louis stod brevid och beatboxade. Zayn och Harry satt vid ett sminkbord och blev sminkade av två tjejer.
- Hej! Skrek Louis. Liam vände sig om och såg genant på oss.
- Tea! Skrek Harry glatt. Tea sprang dit och satte sig brevid honom. Niall la ifrån sig sin gitarr och gick emot mig.
- Hej, sa jag osäkert. Han stäckte armarna runt mig och gav mig en varm kram. Jag log och greppade hans rygg med mina armar.
- Förlåt, viskade han i mitt öra.
- Det gör inget, du har så mycket nu jag förstår dig, sa jag och log. Han log mot mig och kysste sedan min kind.
Vi satte oss sedan i soffan och kollade på Liam som nu hade på sig kläder och stod och visade dansen de skulle dansa med Big Time Rush.
- Vart är Big Time Rush då, sa plötsligt Tea.
- De kommer strax, vi tänkte repa lite här inne innan. Svarade Niall och la sedan sin arm runt mig.

Plötsligt öppnades dörren och in kom Big Time Rush. Jag kände inte till dom så väl men Teas reaktion var nog rätt så väntad. Hon hoppade upp ur Harrys knä och började skrika. Killarna kollade chockat på henne och sa sedan:
- Hej, med livrädda blickar.
- Ni är är är, sa Tea.
- Tyst Tea, sa Harry och drog henne mot sitt knä igen.
- Haha det är lugnt, sa en av dom och log. De gick och satte sig i sofforna framför oss och la sedan märke till mig.
- Åh hej, sa en av dom och sträkte fram handen.
- Jag är James, sa han och log.
- Tea, sa jag och pressade mig lite närmre Nialls kropp. De andra hälsade också innan de satte slog ner. De verkade trevliga och hade mycket gemensamt med killarna. De skulle med på efterfesten ikväll, efter ett lågnt samtal var det dags att börja gå ut och sätta sig. Då gjorde Tea något otroligt pinsamt.


Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Förlåt för att det tog sån tid igen skola+one direction fan ingen bra kombination! Hoppas ni gillade det BTR=Big time rush haha xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

LA - Kapitel 37

Det var från Niall, det stod:
Ja jag grät, nu tänker du varför? Vi träffas ju imorgon igen? Men jag grät för att mitt band står närmre mig än vad du gör ibland. Vilket är jobbigt att veta att jag ska lämna dig, eller du mig. Vill liksom vara med dig hela tiden. Men det bästa är att du försöker så otroligt mycket, tack för att du gör det Mia. Tack för att du står ut!
Älskar dig kram Niall  <3
"Imorgon träffar jag min älskling i L.A mamma, precis som du." viskade jag för mig själv och kollade upp i taket. Mamma såg och hörde mig det visste jag. Jag somnade med ett leende på läpparna den kvällen.

Om ni undrar så är Tea alla bilder i mitten och Mia alla längst ner.

"Vakna Mia, upp och hoppa..."
Jag reste mig irriterat upp och såg mig omkring. Vid fönstret stod Mormor och drog upp persiernerna, vid mina fötter satt Tea och log stort.
- Klä på dig nu! Skrek hon glatt.
- Okej okej, sa jag och gick till stolen där jag dagen innan hängt upp mina rese kläder. Jag drog snabbt på mig Nialls tjocktröja och ett par mjukisbyxor. Kort där efter gick vi till hallen för att ge oss iväg. Vi hjälpte mormor att packa in väskorna i bilen. När vi tillslut satt oss i bilen frågade hon.
- Har vi med oss allt?
- Ja kör nu, sa jag lite irriterat. Sedan bar vi oss väg. Vi skulle först förbi mormors vännina för att lämna av Bonzo. Hon skulle passa honom i de kommande 2 veckorna. Mormor gick av för att säga hejdå. Hon var noga med att han hade all mat och sitt godis i väskan innan hon räkte över den till Angie som glatt tog emot allt i dörren. Efter ett långt farväl stängdes dörren och mormor gick tillbaka till bilen. Hon startade snabbt bilen och vi började köra i tystnad.
- Varför så tysta! We are on our way to L.A bitches! Skrek hon plötsligt. Jag och Tea brast ut i skratt medan mormor satt och diggade till musiken på radion. Det tog inte så långt tid att åka till flygplatsen när vi var framme checkade vi in, letade upp våran flight och satte oss vid stolarna. Mormor köpte en tidning till sig själv, jag och Tea hade ingen lust att läsa om varken oss eller killarna så här tidigt. Klockan var runt 6 och flyget bar av vid 7:30 så vi skulle få sitta ett tag. Jag bestämde mig för att smsa Niall, vågade inte ringa honom efter det han skrev igår vet jag inte hur han skulle reagera. Han svarade ovanligt segt.
- Hej, sa jag.
- Mia hej, sa han osäkert.
- Vi sitter på flygplatsen och jag ville bara säga en sak, sa jag glatt.
- Vadå? Sa han chockat.
- Jag älskar dig.
- Jag älskar dig också det vet du, sa han, han lät glad.
- Vad gör du då? Sa jag glatt.
- Vi ska till någon show och sjunga, vi sitter i bilen nu. Ni då?
- Flygplatsen flyget går om en timma typ.
- Jaha snart träffas vi, men du Harry undrar om Tea är där? Sa han plötsligt.
- Ja hon sitter brevid mig, sa jag och såg hur Tea reste sig glatt.
- Okej han vill prata med henne, sa Niall.
- Åh okej, sa jag och räckte mobilen till henne. Hon tog emot den och började hoppa glatt. Hon började med att skrika "HEJ ÄLSKLING" och sedan orkade jag inte höra mer. Jag la mig på sätena med luvan över huvudet och försökte sova istället.

Inte långt efter väckte mormor mig och sa att vi behövde gå på flyget nu. Jag reste mig irriterat upp och såg på Tea som fortfarande stod och pratade i telefonen. Jag hade lust att skrika "vet du hur länge du har pratat eller?!" men istället gick jag fram och petade henne på axeln.
- Vi ska gå på fluget nu, hälsa från mig. Sa jag och log. Hon förstod precis och sa hejdå innan hon la på och gav min mobil till mig.
- Oj förlåt, glömde bort tiden! Sa hon sedan och kollade på klockan.
- Det gör inget, vi ska ju till LA! Skrek jag och tog armarna runt henne. Flygplanet var stort med mörkblåa säten och tv i taken. Jag fick fönsterplatsen Tea gillade inte att se utsidan när hon flög. Mormor satt bakom oss med en man brevid sig. När vi bar iväg var Tea väldigt spänd och rädd, jag tog tag i hennes hand och höll den tills vi kommit upp helt i luften. På tv:n visade dom Madagaskar 2, jag och Tea hade tv:n nära oss så vi såg perfekt. Efter ett tag kände jag hur något tryckte mot min axel. Det var Tea, hon hade somnat på min axel. Jag la dit en kudde så hon inte skulle få ont och fortsatte sedan att kolla på filmen. När filmen var slut kollade jag ut genom fönstret samtidigt som jag lyssnade på musik. Jag tänkte på hur små vi verkligen var medan jag såg på åkrarna som spred sig över jorden. Plötsligt petade någon mig på axeln. Jag hoppade till och vände mig sedan om, det var mormor.
- Ska du inte sova? Viskade hon.
- Jo men tänkte vänta till efter maten, viskade jag till svar.
- Jaha smart, sa hon och satte sig sedan ner igen.

Någon timme senare dukade de fram maten det var någon fisk med potatis. Inte super gott men det gick i. Efter maten somnade jag precis som jag sagt. Jag vaknade efter några timmar av att mormor petade på mitt huvud.
- Vi ska strax landa, sa hon. Jag reste mig långsamt upp och kollade ut genom fönstret. Vi närmade oss marken och jag sate snabbt på mig min tjocktröja igen. Efter ett tag lös "sätt på dig bältet" lampan ovan för oss.
- Möter killarna oss vid flygplatsen? Frågade jag Tea nervöst.
- Nej, eller de skulle försöka ta sig dit. Sa hon och log.
- Jaha, sa jag besviket och tittade sedan ut genom fönstret igen. Plötsligt kände man hur planet långsamt sjönk ner mot marken. Tea tog tag i min hand och kollade med en livrädd blick in i sätet framför. När vi landat väntade vi med att ta av oss bältena. Tea var fortfarande rädd och höll min hand.
- Hur mår du? Sa jag chockat.
- Bra tror jag, sa hon och släppte snabbt taget om min hand.
- Okej kom så går vi, sa jag och reste mig upp. Det tog tid innan vi kom av planet men tillslut kunde vi gå till rullbanden för att hämta upp våra väskor. När vi gick i gången såg vi fem killar med hoodies och luvor längre ner i korridoren.
- Är det? Sa Tea plötsligt. Då vinkade killarna glatt och gick emot oss. Vi började springa och slängde oss över dom. De skrattade till och förns då såg vi vem som var vem. Jag kysste Niall som hade på sig en lila hoodie och kramade sedan om honom hårt.
- Ni kom! Skrek Tea och kysste sedan Harry.
- Klart vi gjorde, sa Niall chockat.
- Var är mormor? Sa Louis plötsligt.
- Min står där borta, sa jag och pekade mormor som skulle få tag i våra väskor vid rullbandet.
- Somone needs help! Skrek Louis och sprang mot henne Zayn följde skrattande efter.
- Ursäkta mig! Skrek Louis till alla som stod ivägen och hoppade upp på rullbandet.
- Den här? Frågade han och pekade på olika väskor. Medan mormor stod och skrattade. Efter många olika så pekade han på rätt. Han tog den och hoppade sedan ner från rullbandet.
- Jag kan ta den där, sa mormor som redan stod med min och Teas väskor brevid sig. Louis isisterade och drog väskan emot oss. Jag och Niall gick för att hämta min. Samma sak gjorde Harry och Tea. Tillslut stod mormor bara kvar med en ryggsäck och en handväska.
- Ni är underbara, sa hon och kramade om Louis. Han log och la sin arm över hennes axel när vi gick ut mot deras bil. Vi hoppade snabbt in i bilen. I framsätet satt Paul redo att starta bilen.
- Hej Paul! Sa jag glatt. Han vinkade glatt tillbaka och frågade hur vi mådde sedan började han prata med mormor som satt i framsätet. Jag satt brevid Niall och Zayn. De pratade om alla fans de plötsligt hade fått här och vad de tyckte om värmen.
- Vart har ni erat hotell då? Sa de glatt.
- Vi valde ett två kvarter bort från erat, sa Tea överlyckligt.
- Jaha men säg till när ni vilat klart så kan vi gå ner och bada vid våran pool. Sa Harry.
- Ja! Skrek Tea. Alla kollade konstigt på henne och brast sedan ut i skratt.
- Haha du verkar glad över att vara här, sa Harry och kysste hennes kind.
- Klart jag är, flygresan var ju det värta jag upplevt!
- Nu är du trygg, sa Harry och kysste henne.
- Åh cheesy! Sa Louis och täckte för sina ögon. Vi började alla små fnissa sedan stannade bilen. Vi klev alla snabbt av och gick mot hotellet. Vi tog farväl och sa att de skulle knacka på när de var redo runt 16:00 det där med tidzonerna förvirrade mig. Vi somnade snabbt medan mormor fixade med kläderna.När vi vaknade var det 20 minuter kvar till killarna skulle komma förbi. Mormor hade lagt upp badkläder och shorts på sängkanten. Jag log för mig själv innan jag plockade upp dom och kollade sedan ut på ballkongen där hon satt och stickade.
- Tack mormor! Skrek jag samtidigt som jag gick mot badrummet.
- Det är inget att tacka för, sa hon och log.
Jag drog snabbt på mig bikinin och shortsen. Kollade snabbt så att benen såg okej ut, hårfria asså. Jag satte upp håret i en slarvig toffs och gick sedan för att kolla mobilen. Jag mötte en stressad Tea som sprang och letade efter sina badkläder.
- Tea, sa jag lugnt.
- Vadå!? Skrek hon förbannat.
- De ligger på sängen, sa jag och pekade på kläderna.
- Jaha ehm, sa hon och plockade upp dom och sprang mot badrummet. Min bikini var blå upptill och rosa trosor,jag hade köpt den innan resan föll för den direkt. När jag stod och kollade mig i spegeln knackade det på dörren. Jag hoppade till och gick sedan mot dörren. Jag kollade genom kikhålet där ute stod killarna, jag letade snabbt efter en tröja för att täcka mina bröst. Men då knackade dom igen, jag gick nervöst och öppnade dörren utan att jag bar en tröja.
- Hej, sa jag och log.
- Wow, sa Niall och tittade på mig upp ifrån och ner.
- Ehm, kom in. Sa jag och korsade armarna över min mage.
- Vart är Tea? Sa Harry som letade igenom rummet.
- I badrummet hon byter bara om lite snabbt, sa jag och log. Jag packade ner två handukar i min badväska och en kamera.

Efter ett tag klev Tea ut ur badrummet. Hon hade en silvrig bikini, hon hade alltid älskat glitter och silver så det förvånade mig inte.
- Oj är ni här, sa hon och kollade sedan på klockan.
- Tea, sa Harry och gick fram och kramade henne.
- Hazza, sa hon retsamt.
- Haha se Hazza Tea gillar det namnet. Sa han glatt.
- Gör du, sa Harry chockat.
- Klart jag gör, det är sexigt viskade hon i hans öra. Han log sådär busigt som han alltid gjorde.
- Kom nu går vi, sa jag för att bryta tystnaden. Jag tog tag i Nialls hand och la den runt mig.
- Hejdå, skrek mormor från ballkongen. Vi svarade alla i kör och sedan gick vi.
- Du ser otroligt bra ut i bikini Mia, sa Niall och såg på mina ben.
- Haha sluta, sa jag och slog honom lite löst i magen.
- Jo du, visst ser Mia bra ut i bikini? Frågade Niall de andra.
- Det gör hon ju alltid Niall, sa Louis och blinkade mot mig. Jag skrattade till och sedan började de prata om något annat. När vi kom fram till deras hotell stod massor av fotografer utanför.
- Åh nej, sa Harry.
- Vad gör vi nu, frågade Tea osäkert.
- Vi kör det vanliga, sa Zayn glatt.
- På tre? Frågade Liam.
- På tre, sa Zayn.
- 1,2,3 SPRING! Skrek Louis och sedan sprang vi in till hotellet.

På vägen in fick jag höra frågor som "dejtar ni?" "ska ni gifta er?" jag skrattade lite åt tankarna som plötsligt landade i mitt huvud.
- Dumma fotografer, sa Tea argt.
- De förstörde min sko, sa hon och pekade på hennes sko som var full av jord.
- Vart sprang du, frågade Liam chockat.
- Där Harry sprang, sa hon och tittade irriterat på Harry.
- Äsch vi ska ju ändå bada, sa Harry och kysste hennes kind. När vi kom fram till poolen var det inga där. Killarna slängde av sig sina tröjor och kastade dom på en av solstolarna. De hade alla vältränade magar. Både jag och Tea frös till is och fastnade med blickarna.
- Kommer ni eller, sa Niall medan Louis och Zayn hoppade i med ett plask.
- Ehm, ja de ja, sa jag och drog av mig mina shorts. Jag gick mot Niall som tog min hand och log.
- Hoppar du så hoppar jag, sa han och log.
- Wow det var djupt! Sa Zayn. De började alla skratta. Jag hoppade och precis som Niall sagt hoppade han också. När vi kom upp ur vattnet skrattade han åt mig.
Jag såg mig chockat omkring och frågade sedan:
- Vad skrattar du åt? Han svarade inte utan tog bara tag i mitt huvud och kom närmre mig. Han log och sedan kysste han mig länge. Längre än vanligt. Tillslut skvätte Louis vatten på oss.
- Skaffa er ett rum för sådant! Sa han retsamt. Jag simmade mot honom och la mig på hans rygg. Jag skvätte vatten med ena armen och höll mig fast med den andra. Plötsligt tog han tag i mina ben, jag skrek. Han reste sig upp och alla började skratta.
- Nej nej, Louis snälla nej! Skrek jag men det var försent han lutade sig bakåt och vi föll båda två i vattnet.
Jag kom upp ur vattnet med en kraftig hosta.
- Hur gick det? Sa Niall chockat.
- Bra, sa jag och log.
- Louis var lite försiktig nästa gång, sa Niall plötsligt.
- Jag skojade bara, sa han chockat.
- Det är inte alltid så kul, sa Niall seriöst. Plötsligt blev det en stel stämning.
- Äsch det gör inget. Sa jag och dök sedan under vattnet och började kittla Niall under fötterna. När jag kom upp så var allt som vanligt. Niall log och Louis skvätte vatten på Tea som skrek. Plötsligt kom Liam bakom mig och petade på min axel. Jag vände mig chockat om jag såg då att han höll i en kamera. Han tog snabbt ett kort och visade mig det.
- Fint, sa han och log. Jag tog kameran och vände på den för att kunna ta kort på honom och Zayn. Även fast de var vana med att posera så gjorde de någon "bodybuilder" pose båda två och så sexiga ut i ansiktet. Jag brast ut i skratt när jag såg bilden. Vi filmade också när Harry hoppade eller när Liam dansade. Det var en underbar kväll, jag kunde inte sluta le.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Förlåt för att det tog sån tid, plugg och fest är ingen bra kombination but I hope you like this chapter! Mwah! xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Länkbyte med Sandra

Har faktiskt inte hunnit läsa den en men den verkar otroligt bra! Kolla bara på desigen otroligt fin, den är antagligen mest om Niall in och checka det ska jag.
http://niallstory.blogg.se/

Btw: ska ge mig på lite av kapitlet nu har prov imorgon också men ska försöka hope you'll understand.

RSS 2.0