Nästa kapitel?

Har skrivit lite på det idag finns smakprov på Facebook sidan! Hade tänkt mig att bli klar imorgon på Harrys födelsedag och allt. Kram xx


Svar

Bella om Resor hit, resor dit - Kapitel 36:
jätte braaa!!!!! super (Y) men när du skrev "mitt band står närmare mig än va du gör" menar du att boyysen står närmare honom än va hon gör? :)
Svar: Tack så mycket, ja sorry läste det också konstigt men menade självklart bandet One direction :)

Resor hit, resor dit - Kapitel 36

Vid parkeringen bestämde vi oss för att ha sovkväll hemma hos mig. Vi lovade att plugga tidigt imorgon. Vi började kvällen med att kolla på en film med mormor i vardagsrummet. Vi valde The notebook och ångrade oss inte, sån otrolig film. Men den fick oss att längta efter pojkarna så vi ringde upp dom vid tolv och skypade med dom resten av natten. När det var dags att sova viskade Tea "godnatt Mia" från sin sovplats på golvet.
- Godnatt, jag är glad att jag har dig Tea. Viskade jag tillbaka.
- Och jag att jag har dig, sa hon innan hon somnade som en stock. Den natten drömde jag inte något komplicerat bara om mig och Tea. Och våran underbara vänskap.Några veckor senare innan sommarlovet:

Nu hade jag och Tea jobbat upp våra betyg i skolan, men vi hade inte träffat killarna på sjukt länge. Snart skulle de turnera i USA och stanna där till början av sommaren. Vi hade bestämt oss för att överaska dom och åka dit. Jag hade kvar massor av pengar från mammas död som jag fått. Hon hade ju älskat om jag åkte till ställen där hon träffat pappa. Vi hade dock inte tagit upp det med våra föräldrar eller jag med mormor. När vi låg på golvet i mitt rum och pluggade samtidigt som vi sökte på billiga flyg till L.A kom mormor in. Hon gick för att vattna mina blommor i fönstret. Jag kollade snabbt på Tea som nickade tillbaka. Jag reste mig hastigt upp och ställde mig redo för att fråga.
- Mormor, började jag.
- Vadå gumman, sa hon samtidigt som hon vattnade.
- Ehm, får jag fråga en sak.
- Javisst, sa hon osäkert.
- Jag och Tea har kollat på resor till sommaren, började jag.
- Åh vad kul, vart då? Sa hon glatt.
- USA, sa jag osäkert.
- Oj, jaha. Jag vet riktigt inte om det är så bra att åka dit själv. Sa hon samtidigt som hon funderade.
- Mamma gjorde ju det, sa jag glatt.
- Det är sant, men Jason kunde ju landet utantill.
- Snälla, vi är med killarna och deras vakter hela tiden. De har turne där och vi vill överaska dom. Sa jag och gjorde en gullig min.
- Okej då, men jag följer med! Sa hon.
- Okej då, sa jag lite besviket. Det skulle ju bli våran första resa utan vuxen. Men jaja vi får ju åka i alla fall.
Hon slog sig ner vid oss och letade resor. Efter flera timmars letande hittade vi en tillräckligt billig 2500 kr var. Vi ringde först Teas föräldrar där det krävdes att mormor pratade med dom. Vi skulle vara borta i två veckor, varken jag eller Tea hade rest så långt. Plötsligt la mormor på med en trevlig mening "Ja det ska vi, detsamma hejdå". Vi kollade på henne och väntade på svar.
- Du får åka, sa hon och log. Vi reste oss snabbt upp och började hoppa och skrika. Mormor satt kvar på sängen och skrattade åt oss.
- Vi ska åka till UUUUSAAA! Skrek vi och log som fån.
- När vill ni åka då? Frågade mormor glatt.
- Om tre veckor dagen efter skolan slutat, sa vi direkt. Det hade vi redan planerat. Deras konsert skulle då vara dagen efter vi kom till L.A. Mormor knappade ett tag på laptopen innan hon stängde den och log.
- Bokat, sa hon och blinkade med ena ögat.
- Tack mormor, skrek jag och slängde mig över henne. Tea kom också och kramade om henne.
- De betyder ju så mycket för er, klart jag hjälper er. Sa hon och klappade våra huvuden.

3 veckor senare:

- Över 10 par trosor?
- Japp det ligger här i, sa jag till Tea som stod med ett papper i handen och checkade av att allt fanns.
- Jeans shorts?
- Check, sa jag och vände mig mot mormor som just klev in i rummet.
- Dags att ta examen i skolan tjejer, sa hon glatt och satte fast sitt örhänge i örat. Tea och jag gjorde ifrån oss något konstigt pip ljud av förväntan sedan kramade vi varandra.
- Nu kör vi, sa Tea och lyfte upp sin näve i luften som om vi skulle slåss med någon. Det var varmt ute jag hade högklackat och en rosa klänning. Tea hade högklackat och en turkos klänning. När vi kom fram till skolan var den full av förväntans fulla elever och stolta föräldrar. Tea gick direkt för att hälsa på sin familj medans jag gick mot scenen. Jag skulle uppträda med Sean han skulle rappa och jag sjunga. Vi valde låten Wild Ones med Flo Rida, de som hade hört tyckte det lät bra. Men min nervositet spred sig ändå som ett virus i kroppen.
- Tja Mia, här borta. Sa Sean som nu fixade med mickarna.
- Hej Sean, sa jag och gick för att hjälpa till. Vi fick hjälp av musik läraren Mrs. Percy som skulle spela gitarr. Jag hörde hur fler och fler kom in i salen bakom scendraperierna.
- Det är dags, ställ upp er nu. Sa Mrs. Percy och klappade oss på ryggen. Vi ställde oss i mitten av scenen och ridåerna gick upp. Där ute satt flera människor som riktade blickarna på mig som var redo med micken vid munnen.
Sedan startade musiken..
Jag började sjunga och allt blev tyst. När min fras var klar började alla skrika och Sean började rappa. Uppträdandet slutade med att alla elverna stod upp och dansade och skrek. Medans föräldrarna satt kvar och klappade händerna. Jag kunde inte sluta le, tidigare den här terminen hade alla tyckt att jag var en töntig tjej som dejtade en kändis för att bli populär. Nu stod de upp och skrek som bara den. Det var nog dels för att det här var slutet inge mer skola, eller jo i gymnasiet men inge mer vanlig skola. Vi var redo att släppas fria göra som vi vill. Några kanske skulle bli doktorer andra lärare, ingen visste vart vi var på väg men det kändes otroligt sjönt när musiken slutade och hela skolgården julade av glädje.
- Sommarlov! Skrek Sean i sin mick för att avsluta det hela. Folk skrek ännu mer, när jag skulle gå av scenen såg jag en bil på parkeringen. Jag kände igen den så mycket men kunde inte koppla vems det var. Jag möttes av Tea som kramade om mig.
- Gud vad ni var bra! Skrek hon.
- Tack, sa jag och log. Jag fick en kram av Teas lillebror och mormor också innan jag greppades tag i armen av Tea.
- Kom jag måste visa något, hon drog mig mot parkeringen. Jag vände mig hastigt om mot mormor som bara stod kvar med ett stolt leende på läpparna. Jag vände mig snabbt om och tog mig loss ur Teas grepp. Jag sprang mot bilen och knackade på rutan, dörren öppnades och jag hoppade snabbt in. Efter mig kom Tea.

Där satt precis dom jag trott de var.
- Niall! Skrek jag och slängde mig över honom i sätet. Alla i bilen brast ut i ett "aw". När vi gosat klart vände jag mig till resten av killarna.
- Hej Mia, sa dom och log. Zayn såg sömnig ut de måste ha tagit ett tidigt flyg.
- Hej, vad gör ni här?! Sa jag överaskat.
- Ville hälsa på, sa Niall och kysste min kind.
- Men vi åker till LA ikväll, sa jag glatt.
- Va!? Skrek killarna.
- Japp vi ville överaska e vi kommer på konserten i övermorgon, sa jag och log.
- Åh vad kul! Skrek Harry och kramade om Tea.
- Kan man få en kram? Frågade Liam.
- Ja juste! Sa jag och kramade sedan resten av killarna.
- Du var grym Mia! Skrek plötsligt Louis och pussade mig på kinden. Jag satte mig chockat ner brevid Niall och alla började skratta.
- Han har rätt, du var jättebra. Sa Liam och log. De andra nickade och höll med.
- Tack, sa jag och började rodna.
- Bäst i världen, viskade Niall i mitt öra. Det kittlade till och jag började skratta.
- När går erat flyg då? Sa Tea.
- Vid tre, sa Harry som hade henne i knät.
- Vi åker tidigt imorgonbitti, sa jag och log.
- Då möts vi där, sa han glatt tillbaka.
Den dagen behövde vi inte packa mer så vi åkte till Nandos med killarna och sedan till flygplatsen. De bad oss ringa dom när vi kom fram så vi kunde mötas där. När vi stod vid taxfreen redo för att lämna killarna ställde sig Niall framför mig.
- Jag har sknat dig Mia, sa han och drog sin hand genom mitt hår. Jag tog tag i hans hand och höll den i min.
- Och jag har saknat dig, sa jag och såg nu hur en tår föll ner från hans öga.
- Gråter du, sa jag beskymrat.
- Va nej, sa han och torkade snabbt bort den han tittade sedan bort.
- Snart är vi i LA tillsammans, sa jag och log.
- Ja, sa han och log samtidigt som fler tårar föll ner från hans kind. Jag torkade bort dom och kysste honom på näsan.
- Cheer up! Sa jag och han började skratta. Jag satte mina armar runt hans nacke och hans armar runt min. Vi bara stod där och viskade fina ord till varandra samtidigt som vi såg in i varandras ögon.
- Niall vi måste gå nu, ropade Paul från andra sidan av spärrarna.
- Okej, sa Niall utan att släppa blicken från mig. Han kysste mig en sista gång sedan gick han till Paul. Jag vinkade glatt, han vinkade en gång sedan vände han sig om och gick mot killarna. De kramade om honom innan de fortsatte ner i korridoren. De var så söta jag tog snabbt ett kort på dom innan jag gick mot Tea som satt på en soffa och tittade ut genom fönstret.
- Kom vi åker hem nu, sa jag och tog hennes hand. Hon gick med mig och grät ut på min axel.
- Vi träffar dom imorgon igen, sa jag tröstande. Vi ringde upp mormor som kom och hämtade oss. Tea ville sova hemma sista natten och sa att hon skulle komma förbi vid 3 imorgon så vi åke i tid. När jag skulle sova kollade jag igenom min mobil och såg att jag fått ett sms. Det var från Niall, det stod:

Ja jag grät, nu tänker du varför? Vi träffas ju imorgon igen? Men jag grät för att mitt band står närmre mig än vad du gör ibland. Vilket är jobbigt att veta att jag ska lämna dig, eller du mig. Vill liksom vara med dig hela tiden. Men det bästa är att du försöker så otroligt mycket, tack för att du gör det Mia. Tack för att du står ut!
Älskar dig kram Niall  <3
"Imorgon träffar jag min älskling i L.A mamma, precis som du." viskade jag för mig själv och kollade upp i taket. Mamma såg och hörde mig det visste jag. Jag somnade med ett leende på läpparna den kvällen.
Rock my world into the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino


Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Ni är för underbara så ni fick 3 kapitel denna vecka!
Nu blir det plugg! xx
Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Drömmar - Kapitel 35

- Men jag visste inte, sa jag och tittade ut genom fönstret.
- Vart är Tea då? Är hon kvar!? Skrek hon chockat.
- Nej hon lämnade tidigt, sa jag. Jag tänkte på det hon sagt. Jag skulle gjort som hon sagt struntat i att stanna kvar. När vi kom hem gick jag och la mig. Klockan var runt 1 och jag somnade som en stock.
Jag drömde om Niall den natten inte som dom vanliga drömmarna med hans otroliga skratt och sång. Utan den här gången var det en dröm om en sorgsen Niall.


Musik? :

Jag gick efter Niall på en stig i ett vitt rum. Det var helt tomt i rummet utom en dörr framför oss. Jag greppade tag i hans vänstra arm för att känna mig tryggare. Plötsligt låg ett brev mitt på golvet, han böjde sig fram för att ta upp det. När han läst klart det förändrades hans tidigare glada ansikte till en arg min. Han kollade upp och sökte min blick.
- Vad är det här!? Skrek han förargat.
- Vad menar du? Sa jag chockat. Han räckte fram en tidning som tidigare varit brevet mot mig. Jag kollade på rubriken som löd:
"MIA FESTAR MED ANDRA POJKAR!" Jag släppte tidningen och backade ifrån honom. Han gick emot mig och såg riktigt arg ut.
- Vad är det för fel på dig? Skrek han och skulle precis slå mig när dörren bakom honom öppnades. Han vände sig förvånat om, ut genom dörren kom David.
- Vem är det där? Sa Niall och pekade mot dörren.
- David, skrek jag och sprang gråtande för att krama om honom.
- Vad är det som händer? Frågade David chockat. Plötsligt stod Niall framför oss.
- Jag vet inte, sa jag och släppte greppet om David.
- Vem väljer du? Sa Niall argt.
- Han eller mig, de gick båda emot mig och såg in i mina ögon.
- Jag vet inte, sa jag osäkert. Plötsligt började allt snurra och jag öppnade ögonen...

Jag vaknade av att något kokade över i köket och reste mig långsamt upp. Jag kände hur mitt huvud dånade av en kraftig huvudvärk. När jag reste mig upp kände jag mig yr och fick lov att luta mig mot min byrå tills jag såg klart igen. Jag tog ett steg i taget lugnt och sansat innan jag kunde gå normalt igen. När jag kom in i köket stod mormor och torkade bort vattnet som tidigare kokat över från spisen.
- Fan, sa hon irriterat och gick för att dra ur trasan i diskon.
- Oj hej Mia hur mår du? Sa hon när hon plötsligt såg mig.
- Känner mig lite yr, sa jag och satte mig på stolen.
- Åh, hon gick fram och kände på min panna innan han gick till kylen.
- Du ska få lite juice, sa hon och hällde upp ett glas. Jag drack en klunk och kände sedan hur hela min mage vändes upp och ner. Jag sprang snabbt till badrummet, och satte mig framför toaletten. Sedan spydde jag. När jag inte längre hade kvar i magen något lutade jag mig tillbaka mot väggen vid handfatet. Efter en stund kom mormor in i rummet, hon satte sig framför mig och började klappa min kind.
- Såja, mår du bättre nu? Sahon och log lite snett. Jag nickade och reste mig upp. Jag gick och satte mig vid köksbordet och fick en huvudvärkstablett av henne som jag svalde med en klunk vatten. Hon gjorde iordning ett ägg och satte sig sedan på stolen framför mig. Vi var tysta ett tag och bara lyssnade på radion som spelade någon lugn gammal låt med fin piano stämma. Jag kollade hastigt på tidningens framsida och andadeas sedan ut.
- Phu inget med mig, sa jag lite för högt.
- Vadå? Sa mormor chockat.
- Nej inget, sa jag och kastade tillbaka tidningen.
- Vet du, sa hon sedan efter ett tag.
- Vadå? Sa jag chockat.
- Du borde ringa Niall, sa hon och log.
- Juste! Skrek jag och sprang till mitt rum för att hämta min mobil. Jag tog snabbt tag i min mobil och letade upp "Älskling" på listan. Jag gick ut på baksidans altan för att få prata ifred. Han svarade efter bara några signaler.

- Mia? Sa han lite osäkert.
- Ja det är jag hej, sa jag lika osäkert tillbaka.
- Åh hej, sa han med en konstig ton i rösten.
- Ehm...jag vill bara säga förlåt för igår. Jag är otroligt ledsen! Sa jag och väntade sedan på ett svar.
- Det gör inget du var full och dum, sa han och började småskratta.
- Ja precis, det ska inte hända igen jag lovar. Sa jag och satte mig på en av solstolarna som var täkta med frost.
- Bra du pratade väldigt mycket när du var full, sa han och skrattade.
- Jaja nog om det. Skäms ju här! Sa jag lite irriterat.
- Oj sorry, vad gör du då? Sa han glatt.
- Inget ska plugga, gick precis upp. Du då?
- Oj! Klockan är ju ett Mia! Vi sitter i bilen ska på någon intervju till någon tidning.
- Åh okej, hälsa från mig. Sa jag osäkert.
- Mia hälsar, sa han och avbröts sedan av killarna som skrek "hej Mia" i kör. Jag började skratta han med.
- Harry undrar om Tea var på festen, sa han sedan med en seriös ton.
- Ja men hon lämnade tidigt, minns inte varför. Sa jag sedan slog det mig, jag behövde ringa Tea!
- Du jag måste ringa henne nu, ha det så bra älskling puss. Sa jag och väntade på svar medan jag gjorde mig redo för att ringa upp Tea.
- Ja okej, hejdå älskling! Innan han la på hörde man hur han slog till någon och sa sedan "äsch ge er".
Jag fick direkt upp en bild i huvudet av att Harry och Louis satt och retades med att kyssa sina händer eller säga "jag älskar dig" i så töntiga röster som möjligt. Jag knappade in Teas nummer och väntade ett tag. Det gick några signaler innan jag insåg att hon inte skulle svara, sedan kom telefon svararen. Jag la på och gick sedan till hemtelefonen för att ringa hennes hemnummer. Det gick några signaler innan någon svarade.
- Hej det är Mia, sa jag artigt och väntade på svar.
- Hej Mia, sa Teas mamma.
- Är Tea där? Sa jag snabbt. Man ville inte prata för länge med hennes mamma, hon höll aldrig tyst.
- Hon kan inte prata just nu, sa hon och lät beskymrad.
- Åh, okej.
- Men du får ha det så bra Mia, sa hon artigt.
- Ja detsamma hejdå, sa jag och la på. Jag stod kvar i hallen med telefonen i handen och bara glodde ett tag innan jag chockat sa det "Vad fan har jag gjort?".

Någon timme senare bestämde jag och mormor oss för att åka till stormarknaden och handla mat. Kylskåpet var så tomt. Vi tog bilen, det gick fort stormarknaden låg bara några minuter bort. Vi träffade på många som beklagade sorgen över mamma. Men det var ju flera månader sedan nu, jag tänkte inte så mycket på det längre. Plötsligt såg jag en bit bort vid kyldisken Tea hennes bror och mamma stå och prata. Jag gick snabbt dit och såg att Tea såg mig jag vinkade glatt, men hon tittade bort. Nu förstod jag hon undvek mig, min tidigare glada min sjönk nu till en ledsen och osäker min. Jag gick tillbaka till mormor som nu stod och valde chips vid sncks hyllan.
När vi var på väg till kassan krockade våran vagn med någon annans. "Oj förlåt" skrek en välbekant röst. Ut ur hyllornas väg kom Tea och hennes familj. Mormor och de andra hälsade artigt på varandra och började genast prata om billiga varor. Jag kollade på Tea som kände sig obekväm.
- Jag hämtar...smör, sa hon och gick iväg. Jag ville prata med henne så jag gick långsamt efter. När hon böjde sig över varorna ställde jag mig bakom. Hon vände sig om och skrek sedan till.
- Gud vad du skräms! Skrek hon argt och tog sig på hjärtat. Jag sa inget utan log bara. Plötsligt brast hon ut i skratt.
- Vad är det? Sa jag chockat.
- Det går inte att var sur på dig, du är så knäpp. Sa hon och log. Jag började skratta och kliade mig osäkert på huvudet. Hon började gå tillbaka mot kassan, jag ville prata så jag drog tag i hennes arm.
- Förlåt, sa jag och kramade om henne. Vi stod mitt vid köttdisken och kramades, folk glodde men vi orkade inte bry oss.
- Det är lugnt, sa hon efter vi kramats klart.
- Vad gjorde jag, jag minns inte? Sa jag osäkert.
- Du lyssnade inte när jag bad dig gå hem, sa hon och kliade sig på armbågen.
- Åh förlåt! Sa jag lite för högt.
- Det är lugnt men inget mer drickande, sa hon och såg ut som min mamma. Jag skrattade till och vi gick med armarna runt varandra tillbaka till vagnen.

Vid parkeringen bestämde vi oss för att ha sovkväll hemma hos mig. Vi lovade att plugga tidigt imorgon. Vi började kvällen med att kolla på en film med mormor i vardagsrummet. Vi valde The notebook och ångrade oss inte, sån otrolig film. Men den fick oss att längta efter pojkarna så vi ringde upp dom vid tolv och skypade med dom resten av natten. När det var dags att sova viskade Tea "godnatt Mia" från sin sovplats på golvet.
- Godnatt, jag är glad att jag har dig Tea. Viskade jag tillbaka.
- Och jag att jag har dig, sa hon innan hon somnade som en stock. Den natten drömde jag inte något komplicerat bara om mig och Tea. Och våran underbara vänskap.
Rock my world into the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino


Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Tack för alla fina kommentarer speciellt Emma!
Får se om det blir ett till kapitel det här var ändå rätt så långt :)

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Skriv ditt namn om du vill

Anonym om Misstag - Kapitel 34:
meeeeer snälla :D?
Svar: Javisst men inte idag tyvärr plugg men i veckan kommer ett till eller kanske två om jag har tid!

Misstag - Kapitel 34

- Nej jag är inte gravid, viskade hon i mitt öra. Jag log och kramade om henne igen. Resten av dagen gick ännu snabbare. Det var roligare med Tea brevid mig. Jag berättade om det som inträffat i matsalen, hon kunde inte sluta skratta efter det. Efter skolan ringde vi till killarna och pratade på högtalar telefon tillsammans. De skulle ha konsert ikväll i Manchester. När klockan var runt fem var det dags för Tea att ge sig av. Vi bestämde oss för att alltid ha "pluggtid" vid 6 tiden för komma ikapp i skolan. Tillslut kom mormor hem.
- Hallå? Ropade hon från hallen.
- Jag är på mitt rum, sa jag glatt.Efter att hon hängt av sig klev hon in i mitt rum.
- Oj vad gör du? Sa hon chockat och kollade på mina böcker som var utspridda över hela sängen.
- Pluggar, sa jag och lipade mot henne.
- Haha jaha vad bra då, jag går och lagar till något gott i köket.
Det blev pannkakor med sirap. När vi satt vid matbordet började mormor ivrigt samtalet.
- Hur var skolan? Frågade hon glatt.
- Som vanligt, blev sur på Emma bland annat. Sa jag medans jag hällde över rikligt med sirap på min pannkaka.
- Ojdå något jag borde veta om? Sa mormor oroligt.
- Nejdå hon är bara en tönt, sa jag för att slippa prata om det.
- Tea då var hon där? Sa hon nyfiket.
- Ja... jag orkade inte förklara allt om sjukhuset och så så jag struntade i att nämna det.
- Okej, ni tar igen med skolan ser jag? Sa hon stolt.
- Ja snart slutar vi ju nian måste ha bra betyg, hon log glatt åt mitt svar.
- Bra, jag tar disken gå och plugga du. Sa hon sedan.
Jag gjorde som hon sa och gick till mitt rum. Jag pluggade i flera timmar vilket jag aldrig gjort tidigare. När klockan var runt elva kom mormor in i rummet. Hon sa att det var läggdags och kysste mig på huvudet innan hon lämnade rummet.

Tidigt nästa dag fick jag ett sms av Tea det stod:
"Upp och hoppa! ;)"
Jag kollade på klockan som redan var 7:00. Jag log innan jag reste mig upp ur sängen, så typiskt Tea att veta när jag försover mig tänkte jag innan jag gick mot köket. Jag åt snabbt frukost och gick och klädde på mig. Det fick bli en tröja jag snott från Nialls garderob, den var blå med något lags tryck på framsidan. Jag drog snabbt på mig jeansen samtidigt som jag borstade tänderna och packade ner gympakläderna. När jag var färdig kollade jag på klockan det var tio minuter kvar till bussen skulle gå. Jag klädde snabbt på mig ytterkläder och satte på musik i mina lurar gick snabbt för att hinna med bussen. Jag satte mig längstbak för att Emma och dom andra inte skulle se mig. Bussresan gick snabbt när Tea kommit på vi pratade inte så mycket. Mest om vilken ny musik vi hade på Itunes osv. Vi gick direkt till skåpen och satte oss sedan på bänken jag suttit på igår. Efter ett tag gick David förbi.
- Hej Mia, sa han och log.
- Hej hej, sa jag och rodnade till lite. När han öppnat sitt skåp och inte längre syntes slängde sig Tea över mig.
- Vem var det? Sa hon chockat.
- David, sa jag och gav henne en konstig blick.
- Vad var det där? Sa hon chockat och pekade mot vägen David just gått.
- Äsch vi pratade bara lite igår, han är snäll. Sa jag och började klottra i mitt block.
Efter ett tag kom David tillbaka. Han gick väldigt nära mig och stannade till. Jag kollade chockat upp och väntade på en fråga.
- Mia och...
- Tea, sa Tea frågande.
- Ja Tea vill ni komma på min fest på fredag, sa han glatt.
- Jag vet in...
- Javisst! Avbröt jag Tea sedan gick han iväg.
- Vad gör du?! Sa Tea chockat.
- Vadå?
- Vi kanske borde fråga Niall och Harry först, jag menar det är ju killar där. Sa hon osäkert.
- Äsch de frågar ju inte oss om de får träffa Megan Fox, sa jag glatt.
- Har de träffat Megan Fox!? Skrek Tea chockat.
- Nej inte än, sa jag och gick sedan in i klassrummet som nu stod öppet.

Dagarna den veckan gick otroligt snabbt och nu var det redan fredag. Jag och Tea hade köpt fest kläder dagen innan och berättat för killarna som inte alls hade något emot det. Nu stod vi i badrummet och fixade oss.
Jag hade på mig en svart blommig spetströja med jeans och plattat hår. Tea hade blus och svarta byxor. Hon ville inte klä upp sig för mycket eller som hon sagt "hon ville inte riskera att någon kille skulle tycka hon såg underbar ut, hon hade ju Harry". Vi fick skjuts av min mormor vi kom fram tidigare en väntat men vi klev av ändå. Vi plingade på och märkte att vi var de första.
- Hej kom in, sa David och tog sedan våra jackor. Vi fick en varsin cider och gick och satte oss i en av sofforna.
- Ni är tidiga, sa han medan han höll på med några högtalare.
- Ja förlåt, det gick snabbare att åka bil tydligen. Sa jag och log.
Efter ett tag kom fler och fler folk. Folk från skolan men också folk jag aldrig tidigare sett. Jag dansade mer en vad jag någonsin gjort men Tea vägrade hon satt kvar i soffan hela kvällen. När jag gick mot badrummet såg jag henne i hallen, hon satte på sig ytterkläder.
- Vart ska du? Sa jag chockat.
- Hem, det här känns inge bra.
- Men vad du är tråkig, STANNA! Skrek jag och drog henne i armen.
- Nej jag ska gå, men du drick inte så mycket mer snälla Mia, sa hon osäkert.
- Vadå?! Jag är inte full, sa jag och försökte ställa mig på ett ben men misslyckades.
- Jaja tänk att du aldrig ska lyssna. Ring om du behöver, sa hon och log.
- Jaja, sa jag och viftade med armen mot henne.

När jag gick tillbaka för att fortsätta dansa tog någon plötsligt tag i min hand. Jag vände mig om och hoppade till.
Det var Daniel.
- Shit vad du skräms! Sa jag och slog till honom på axeln. Han skrattade till och tog sedan tag i min hand.
- Jag vill visa dig en sak Mia, sa han och såg in i mina ögon.
- Okej, sa jag förvirrat. Han förde mig upp för trappen och vi gick sedan in på ett rum.
- Det här är mitt rum, sa han och snurrade runt. Det var väldigt fint blåa väggar med stora affirser med fotbollsproffs på så som Messi och Ronaldo.
- Åh, sa jag och såg mig omkring. Han slog sig ner på sängen och slog på den.
- Kom hit, sa han och log. Jag gjorde som han sa och satte mig brevid honom. Plötsligt la han sin hand över min hand och såg in i mina ögon.
- Du är så fin Mia, sa han och sträckte sig för att kyssa mig på munnen. Plötsligt vibbrerade min mobil till i fickan jag drog mig snabbt tillbaka och tog upp mobilen. Det var Niall som hade skickat sms:
"Har du kul? :)<3" Stod det. Jag reste mig snabbt upp och sprang mot dörren.
- Mia vart ska du? Skrek David chockat från rummet.
Jag sprang snabbt ner och tog på mig mina skor i hallen.
- Förlåt David jag kan bara inte, sa jag innan jag tog tag i min jacka och sprang ut genom ytterdörren.
Jag vände mig om i farten och såg Davids sorgsna ansikte i fönstret. Jag sprang till parkeringen och ringde mormor som svarade snabbt. Jag bad henne hämta mig.
- Jag är på väg, sa hon innan hon la på.
Jag ringde sedan en kort stund efter upp Niall.
- Mia? Han lät trött.
- Jag är så ledsen, sa jag och började gråta.
- Vad är det Mia!? Sa han chockat.
- Jag var...jätte nära på att *hick* kyssa David nyss, mumlade jag fram.
- Va? Vem är David? Sa han snabbt.
- En kille från skolan jag var på hans fest, sa jag.
- Är du full Mia? Sa han chockat.
- Nejrå! Sa jag.
Plötsligt körde mormors bil in på parkeringen. Jag ramlade nästan på väg fram till bilen.
- Mia har du druckit?! Skrek hon argt och klev ur bilen.
- Vänta mormor jag pratar i telefon, sa jag och pekade på mobilen jag höll i handen.
- Ge hit den! Sa hon argt och röck loss den.
- Ursäkta vem är det här? Sa hon sedan. Hon bad mig sätta mig i bilen och vänta. Jag gjorde som hon sa. Hon sa något i stil med: "Ni får prata imorgon Mia har druckit och måste hem och sova. Ha det så bra Niall!" Innan hon la på och gav tillbaka min mobil. Bilturen hem bestod inte av så mycket prat från min sida.
- Hur kunde du göra så!? Dricka du är ju bara 16 år! Skrek mormor argt.
- Alla andra drack ju, sa jag argt.
- Men du tänkte ju svika Niall också, ser du vad alkohol gör med en! Skrek hon argt.
- Men jag visste inte, sa jag och tittade ut genom fönstret.
- Vart är Tea då? Är hon kvar!? Skrek hon chockat.
- Nej hon lämnade tidigt, sa jag. Jag tänkte på det hon sagt. Jag skulle gjort som hon sagt struntat i att stanna kvar. När vi kom hem gick jag och la mig. Klockan var runt 1 och jag somnade som en stock.
Jag drömde om Niall den natten inte som dom vanliga drömmarna med hans otroliga skratt och sång. Utan den här gången var det en dröm om en sorgsen Niall.
Rock my world into the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino


Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

För det första ni är BÄST! Era kommentarer betyder mer än vad ni tror!
Party and party and YEAH! Haha nu måste jag plugga hope you'll like it! xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Se hit!

Hade besöksrekord igår över hundra läsare vilket är kul, men om ni vill ha ett kapitel snart får ni som typ aldrig kommenterar göra det! Vill ha högst 30 nya kommentarer innan jag börjar på ett nytt, vet att det låter töntigt men är så tråkigt när jag inte vet vad ni andra tycker.
Kom gärna med tips och det räknas inte om en kommenterar 30 gånger!

Leave a comment ↓

Fake - Kapitel 33

- Hejdå älskar dig med hälsa killarna, puss! Sa jag innan jag la på. Jag reste mig snabbt upp och gick för att hämta min skolväska som låg i garderoben i hallen. Jag klädde snabbt på mig och sa hejdå till mormor innan jag gick mot busshållplatsen. När jag var en bit ifrån busshållplatsen ringde Tea.
- Hej Tea, jag tar bussen som går tio i. Sa jag glatt.
- Jag kommer inte till skolan... Sa Tea osäkert.

Musik? Här har du:


Jag bromsade snabbt till och det blev tyst ett tag.
- Varför inte? Vi skulle ju gå igenom det här tillsammans, sa jag lite irriterat till henne. Jag hörde hur hon torkade tårarna och snyftade på andra sidan luren.
- Vad har hänt Tea? Har han gjort slut med dig, sa jag chockat.
- Nej det är inte det, sa hon mellan snyftningarna.
Plötsligt åkte bussen jag skulle ta förbi i full fart, jag började springa. Jag hann med den och kunde sedan fortsätta lyssna på Tea.
- Tea Tea! Lugna ner dig ta det från början, sa jag lungt till henne som nu satt och stor grät.
- Jag tror jag är gravid, sa hon mellan tårarna.
- Va?! Vad säger du! Skrek jag lite för högt för nästan hälften av alla som satt på bussen vände sig om med irriterade blickar.
- Ja jag har inte haft mens på över en månad nu, hon lät ledsen.
- Men kom till skolan så kollar vi med skolsyster, sa jag lite tystare denna gång.
- Nej jag ska med mamma till sjukhuset lycka till Mia, sa hon och försökte låta peppande. Men det gick inte så bra.
- Du med, sa jag men hon hade redan lagt på.
Vid nästa station klev Emma på med sina vänner, hon sökte ögonkontakt men jag kollade istället ut genom fönstret. Men istället för att ge sig satte hon sig brevid mig och Diana och Felicia i sätena bakom.
- Så hur går det? Sa hon nyfiket man hörde att hon var avundsjuk.
- Med vad? Sa jag irriterat och tog ur luren ur ena örat.
- Ja du vet...Niall, viskade hon i mitt öra.
- Vänta så du vill veta det, först mobbar du mig och Tea sen vill du veta hur det går för oss? Skrek jag nästan så arg var jag.
- Men jag tänkte... Började hon osäkert.
- Låt henne vara, sa någon plötsligt på bussen. Jag såg mig omkring för att se vem det var men kunde inte känna igen rösten.
- Jaja, sa Emma och gick och satte sig vid ett annat säte. Jag såg hur David kom gående han log och gick bak till sina vänner. Det var han som sagt till Emma, jag satte tillbaka luren och spelade Ed Sheerans låt Drunk.

När vi var framme gick jag snabbare än alla andra in i skolan för att slippa prata med någon. När jag kom fram möttes jag av Mary. Hon fick ett stort leende på läpparna när hon såg mig.
- Hej Mia kul att se dig igen, sa hon och klappade mig på axeln.
- Mmm, har jag missat mycket? Sa jag osäkert.
- Ja men det tar du igen du har ju ändå en termin på dig. Sa hon glatt.
- Bra, sa jag och log snett.
- Jaja nu måste jag ge mig av vi ses, sa hon och gick. När jag öppnade mitt skåp ramlade det ut över 20 lappar på mina fötter. Jag snabbade mig med att plocka upp dom och lägga tillbaka dom. Jag öppnade en av dom det stod såhär:
Hej Mia, eftersom du inte har facebook eller har du? Jaja jag ville i alla fall fråga om du och Nail från One direction har ett förhållande? Om ni har hör av dig till mig Emma har mitt nummer :)
- Nial?! Sa jag ilsket samtidigt som jag knögglade ihop pappret och slängde det i tunnan brevid mig. Jag tog sedan ut min mattebok. Jag orkade inte läsa några andra lappar, så jag gick direkt till klassrummet.
Det var 20 minuter kvar tills vi började men jag brydde mig inte. Jag satte mig vid bänken närmast det stora fönstret och tittade ut.
- Hej Mia, sa några sexor som gick förbi.
- Hej, sa jag fundersamt. När det gått förbi började de viska och fnissa. Plötsligt satte David sig vid mina fötter, jag gjorde genast mer plats för honom och tog ur en lur ur ena örat.
- Har du sett lapparna? Sa han, han såg ledsen ut.
- Ja, men jag läste bara en. Tror den var från Felicia hennes dåliga stavning du vet. Sa jag och skrattade till. Han skrattade också.
- Du tar det så lätt, det är tur. Sa han och log.
- Jag antar det, sa jag och log tillbaka. Plötsligt kom en liten flicka fram hon var liten måste gå i lågstadiet.
- Hej Mia, kan jag få din autograf? Sa hon blygt.
- Hej, okej visst. Vad heter du? Sa jag och tog hennes b
lock.
- Dani, sa hon och log.
- D-A-N-I.... sådär! Här får du, sa jag och gav blocket till henne.
- Tack! Nästan skrek hon av glädje och kramade om mig. Sedan sprang hon iväg till sina vänner som stod en bit bort, de började hoppa omkring i en ring.
Jag och David brast ut i skratt.
- Varför vill dom ha min autograf? Dom är väl lite för små för att veta att jag dejtar Niall, sa jag chockat.
- Ja men vet du inte? Sa han chockat.
- Vadå? Sa jag.
- Alla i skolan har sett klippet från konserten de tycker du är sjukt bra. Sa han och log.
- Jaha, de klippet.
- Men du jag måste gå jag har spanska, hejdå! Sa han och gick sin väg.
Jag hade aldrig pratat med David, han gick i min parallellklass. Men han var ju den enda snälla här omkring. När det var fem minuter kvar kom Mr. James och låste upp. Han hälsade mig glatt välkommen tillbaka och gav mig några läxpapper. Sedan gick jag och satte mig längstbak i klassrummet.

Förmiddagen gick jätte snabbt och jag hängde med väldigt bra på lektionerna. Sen var det lunch, jag satte mig själv vid ett bord med fyra stolar. Det var spagetti och köttfärssås, så det gick i. När jag skulle gå och lämna brickan med mat blev jag stoppad av Diana och Emma.
- Mia berätta nu hur långt har ni gått? Sa Diana.
- Ja eller är det bara en lögn? Frågade Emma kort där efter.
- Det är ingen lögn, sa jag och försökte hålla in ilskan som spred sig inom mig.
- Hur kommer det sig att vi aldrig sett er tillsammans innan då, sa Diana.
- För att ni aldrig brytt er om mig, ni har alltid trackat ner på mig. Nu är jag trött på det låt mig bara vara, sa jag ilsket och försökte gå runt dom men de blockerade vägen.
- Svara bara på frågan, sa Emma argt.
- Ja, jag har haft sex med Niall, skrek jag och tröck brickan mot hennes mage släppte den, vände sedan och gick ut ur matsalen. Bakom mig hörde jag busvisslingar och applåder. Jag log för mig själv och gick mot toaletterna. Jag tog upp min mobil och ringde till Tea. Hon svarade snabbt efter en signal.
- Hej Mia, sa hon glatt.
- Hej Tea är du gravid? Sa jag osäkert.
- Varför inte fråga mig "face to face"? Sa hon glatt.
- Vad menar du? Sa jag chockat.
- Kom ut från toaletterna, sa hon. Jag sprang snabbt ut och såg Tea stå mitt i korridoren. Jag sprang snabbt och kramade om henne.
- Nej jag är inte gravid, viskade hon i mitt öra. Jag log och kramade om henne igen. Resten av dagen gick ännu snabbare. Det var roligare med Tea brevid mig. Jag berättade om det som inträffat i matsalen, hon kunde inte sluta skratta efter det. Efter skolan ringde vi till killarna och pratade på högtalar telefon tillsammans. De skulle ha konsert ikväll i Manchester. När klockan var runt fem var det dags för Tea att ge sig av. Vi bestämde oss för att alltid ha "pluggtid" vid 6 tiden för komma ikapp i skolan. Tillslut kom mormor hem.
- Hallå? Ropade hon från hallen.
- Jag är på mitt rum, sa jag glatt.
Rock my world into the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino


Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Är med i veckans blogg här: http://lisafvenberg.blogg.se/ var med du med!

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Pappa - Kapitel 32

Efter en lång stunds tystnad sa hon sedan:
- Det är bara det vad ska dom i skolan säga. Hon kollade på mig med en livrädd blick.
- Vem bryr sig, det är våra liv inte deras. Sa jag och kramade om henne.
Även fast jag visste att hela skolan skulle veta om det som hände på konserten här om dagen. Emma var ju där och såg allt. Skulle de hata oss eller älska oss. Skolan började imorgon igen och vi hade mycket att ta igen speciellt jag. Jag hade inte varit där när mamma hade gått bort, men om vi skulle få killarna så skulle vi få kämpa. Tillsammans.
- Vi kommer att överleva det här, det är bara att kämpa. Viskade jag till Tea som låg lutad mot min axel.


Åkturen hem tog inte mer än 20 minuter. Vi släppte av Tea först, hon sprang direkt mot sin mamma som stod i dörröppningen med utsträkta armar. De kramades en stund innan de vinkade och gick in för att hälsa på resten av familjen. Jag älskade att se hur lycklig Tea var med sin familj, men det fick också mina ögon att tåras. Hon hade allt det jag aldrig hade haft en hel familj. Och nu en mamma och pappa.
- Ska vi åka vidare? Sa mormor och rörde tröstande min axel. Jag torkade snabbt undan tårarna som hunnit ta sig ner för min kind och klättrade sedan fram till framsätet. När jag fått på mig bälte startade hon bilen och vi körde vidare hemmåt.
- Skönt att få sova i din egna säng va, sa mormor efter en stund för att bryta tystnaden.
- Ja och att få äta vanlig mat,sa jag och log mot henne. Hon log tillbaka sedan körde hon in på infarten och bad mig att öppna garaget. Jag gjorde som hon sa och öppnade till henne, hon körde snabbt in och vi gick sedan till ytterdörren tillsammans. Jag plockade snabbt upp min väska jag haft med mig hela tiden och la kläderna i tvätten. Jag och Tea hade lovat varandra att inte logga in på internet på minst en vecka, så jag bestämde mig för att gå ut och sätta mig i soffan brevid mormor. Hon satt och stickade och läste tidningen, på radion spelades Elvis. Jag log och satte mig brevid henne, hon reagerade inte förns jag började klappa lite lätt på benen i takt till musiken. Hon kollade upp och tog i glasögonen sådär som hon alltid gjorde när hon inte såg klart.
- Funkar inte internet eller, skojade hon och log.
- Nej vill bara vara social istället, sa jag och log stolt.
- Okej då, bra val det kommer man långt på. Sa hon och började skratta. När låten bytt till någon Jackson five låt kom jag att tänka på pappa.
- Mormor, får jag fråga en sak? Sa jag osäkert.
- Vadå älskling? Sa hon och tittade genast upp från tidningen.
- Var mamma och pappa någonsin kära, sa jag lite tyst.
- Ja självklart, sa hon chockat och nästan hoppade upp ur soffan. Hon gick mot byrån brevid tv:n och började gräva i lådorna.
- Kom här ska du få se, sa hon och viftade med armarna. Jag gick och satte mig på knä brevid henne.
- Här är dom, sa hon och lyfte ut en låda och la den på golvet framför oss. Hon lyffte på det dammiga locket och i den låg en massor av foton och album.

- Här alla bilder som vi tog under de 10 åren din mamma och pappa var tillsammans. Sa hon och log.
- Får jag? Sa jag överlyckligt.
- Självklart ta och kolla du, sa hon och log.
De flesta bilderna var svartvita och var på mamma och pappa. Jag hade aldrig tidigare sett en bild på min pappa mamma sa att de aldrig haft några. Fast det förstod jag det var svårt för mig att se mamma på bilder, han hade mörkt hår, utländskt utseende och ett leende som fick en att le som ett fån. Även fast bilderna var svartvita så var de väldigt fina, de flesta var tagna vid en solnedgång eller vid en bil. De såg inte ut att vara i England eller Irland i alla fall.
- Vart är bilderna tagna? Frågade jag efter att ha försökt lista ut själv.
- Vem vet, någonstans i USA. Du förstår din mamma och pappa gav sig iväg med sin minibuss på resa i världen. Din pappa kom från Brasilien och hade mycket släkt i Mami. De var ute i över 2 år och bodde på olika ställen nästan varje dag. Din mamma har alltid älskat att resa och din pappa med han hette Jason föresten en riktigt fin pojke.
- Vad hände? Varför träffades vi aldrig, avbröt jag.
- Ja du förstår din mamma blev gravid väldigt tidigt runt 20 års åldern. Ett år efter att de kommit hem från sin stora resa.  Och det var bestämt att alla killar i den åldern skulle ut och kriga i världen skydda andra länder med militären. Och det gjorde din pappa också han gav sig iväg och när han var borta märkte vi att Maria var gravid. De höll kontakten via brev, du föddes ju i Maj Maria skickade brev och en bild på dig. Efter några månaders väntan märkte vi att han inte svarat och blev oroliga.
- Han hade dött, sa jag chockat.
- Ja det hade bombat en by där han befann sig, ingen hade överlevt.
- Åh, sa jag och kollade på bilden jag höll i min hand. En bild på pappa han log och höll en Coca Cola i handen.
Jag började gråta men log samtidigt.
- Han var en hjälte, sa jag och log mot mormor.
- Ja hjälte är rätt ord, sa hon och klappade mig på huvudet. Vi satt och granskade alla bilder och mormor berättade historier om mamma och pappa som både var hemska och roliga. Tillslut ringde telefonen hon reste sig snabbt och sprang för att svara.
- Oj gud ja det hade jag glömt! Jag kommer och hämtar honom direkt, sa hon och sprang och satte på sig ytterkläder i hallen.
- Jag hade helt glömt bort Bonzo! Sa hon samtidigt som hon drog på sig sina gummistövlar.
- Jag följer med, sa jag och drog snabbt på mig jackan och skorna.
Det visade sig att mormor hade lämnat Bonzo hos en väninna och glömde helt bort tiden men det gjorde inget. När vi hämtad honom lagade vi Bacon och egg och la på rostade bröd. Innan det var läggdags spelade vi något sällskapsspel och pratade mer om mamma. Det var kul, lite för kul det slutade med att jag gick och la mig vid 12 fast jag hade skola som väntade dagen efter. Jag ställde snabbt klockan och la mig sedan. Det tog inte lång tid innan jag somnade. Jag drömde om pappa eller ja så jag tror han var.

Jag vaknade tidigt nästa morgon och kollade på klockan. 5:50 jag skulle igentligen gå upp 6:50 men jag orkade inte bry mig utan drog på mig min morgonrock och gick ut i köket för att äta frukost. Jag kollade snabbt i kylen och såg att det var slut på mjölk. Jag kollade i burken som stod brevid spisen som det stod "matpengar" på, det fanns tillräckligt med pengar för att köpa några paket. Jag bestämde mig för att cykla ner till mataffären en bit ner på gatan. Jag tog snabbt på mig jeans,en stickad tröja,min ytterjacka och mormorgummistövlar. Sedan lämnade jag en lapp på bordet till mormor innan jag cyklade iväg. När jag kom fram öppnade Josh precis butiken och blev chockad av att se mig.
- Nej men Mia vad gör du uppe såhär tidigt, sa han och höll upp dörren för mig.
- Skola idag kunde ändå inte sova. Vi hade slut på mjölk och utan mjölk har jag ingen frukost. Han förstod mig precis och gav mig en mjölk gratis. På vägen ut kollade jag snabbt på tidningshyllan och såg en bild på mig. Jag bromsade snabbt till och kollade närmre, det var jag. Jag lyfte snabbt upp tidningen och läste övertexten "Irlands nya stjärna eller bara Nialls?"
- Visst är det du, jag tyckte väl det. Sa Josh som nu stod bakom mig och läste tidningen.
- Hur? Sa jag.
- Pressen är överallt, sa han snabbt.
- Har jag varit med ofta? Frågade jag irriterat.
- Nej började mest i förrigår, men jag kan hålla koll hälsa Nannie! Sa han innan jag lämnade affären och sprang mot cykeln som stod vid en stolpe. Jag cyklade det snabbaste jag kunde hem. Jag gick direkt till köket och gjorde iordning en skål med flingor och mjölk. När jag satte mig vid bordet kom mormor in i rummet hon satte snabbt på radion och gjorde iordning frukost.
- Vad bra att du har handlat, sa hon och tittade leende fram bakom kylskåpsdörren. När hon ställt fram allt hällde hon upp ett glas juice till mig och henne och satte sig sedan ner.
- Josh hälsar föresten, sa jag.
- Kallar han mig fortfarande för...
- Nannie jupp, avbröt jag och började skratta.
- Usch så länge sedan nu, sa hon och började skratta.
- Haha men tufft är det ju i alla fall, sa jag.
- Jaja, när börjar du då? Sa hon och kollade på klockan.
- Om en och en halv timme, sa jag och log.
- Du är galen, sa mormor.
- Jag vet men tänkte ringa Niall nu också han har säkert tråkigt i någon buss eller bil. Sa jag och reste mig för att plocka undan min disk.
- Jag tar det, ring du. Sa hon och log.
Jag gjorde som hon sa och tog med mig hemtelefonen till mitt rum.

Jag slog numret och väntade ungefär 3 signaler innan jag hörde hans röst.
- Hej, sa han osäkert.
- Hej det är jag Mia, sa jag glatt.
- Mia? Är det du? Sa han och lät nästan som en liten pojke.
- Ja, haha. Har skola idag så gick upp tidigt, tänkte att du också åker runt tidigt. Sa jag.
- Ja smart tänkt, hur mår du då? Sa han man hörde att han hade haft det tråkigt.
- Jag mår bra, fick reda på vem min pappa var igår. Du då?
- Jag mår bra, nej vad kul hur var han? Vem var han? Sa han nyfiket.
- Han var från Brasilien han hette Jason och hade väldigt fint leende. Sa jag och log.
- Det förklarar dina bruna ögon då, skojade han.
- Ja det är ju inte mammas i alla fall, nog om mig vad gör du då? Sa jag glatt.
- Jag sitter i bilen med killarna påväg till Wolverhampton Liams hemstad du vet. Sa han glatt.
- Åh vad kul! Hälsa från mig, sa jag och la mig på rygg på sängen.
- Okej, Mia hälsar. Sa han och höll mobilen en bit ifrån sig.
- HEJ MIA! Skrek de andra runt omkring telefonen. Jag började skratta och kollade sedan på sängklockan.
- Oj klockan är redan halv åtta, sa jag chockat.
- Ja, måste du gå? Sa han med en ledsen röst.
- Vill du att Tea ska bo med Harry eller? Sa jag och hörde hur Harry skrek "nej Niall låt henne gå".
- Haha okej du får gå, hejdå älskar dig. Sa han och jag hörde hur killarna i bakgrunden sa "ouuuh".
- Hejdå älskar dig med hälsa killarna, puss! Sa jag innan jag la på. Jag reste mig snabbt upp och gick för att hämta min skolväska som låg i garderoben i hallen. Jag klädde snabbt på mig och sa hejdå till mormor innan jag gick mot busshållplatsen. När jag var en bit ifrån busshållplatsen ringde Tea.
- Hej Tea, jag tar bussen som går tio i. Sa jag glatt.
- Jag kommer inte till skolan... Sa Tea osäkert.
Rock my world into the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino


Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Inte så mycket 1D men vad tycker ni? xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Ett farväl - Kapitel 31

- Aj, sa han och såg ledsen ut. Jag höll armen runt hans axlar och log mot honom när han chockat kollade upp för att se vem jag var. Han log efter ett tag tillbaka.
- Du har en poäng, sa jag och blinkade mot honom.
När vi kom ner till hotellets lobby bestämde vi oss för att äta frukost ute. På "the breakfastclub" som låg i närheten. Ingen av killarna hade lust att hämta jackor så jag och Tea tog hissen upp igen. När vi gick i korridoren till hotellrummen såg jag på Tea att hon ville fråga något. Efter några minuters väntan frågade jag tillslut.
- Vad är det Tea? Jag tog kortet av henne och låste upp killarnas dörr medan jag väntade på ett svar.Hon väntade ett tag innan hon svarade.
- Jag har tänkt på vad som kommer hända nu, sa hon och började leta efter killarnas jackor.
- Men vi fixar det bara vi håller kontakt med dom, sa jag och kramade om henne.
- Nej men jag flyttar hit och bor med Harry, sa hon glatt. Jag backade långsamt ifrån henne och såg med chockad blick in i hennes ögon.
- Vad sa du nyss, sa jag chockat.
- Att jag flyttar hit och bor med Harry nästa sommar.
- Men vi skulle ju gå på Canterbury tillsammans, du vet högskolan? Sa jag chockat, hade hon glömt det.
- Nja jag har tänkt på det och reseledare är inte min grej, sa hon skeptiskt.
- Vad är din grej då?! Nästan skrek jag irriterat.
- Varför blir du så sur, sa hon chockat.
- Vad tror du? Vi hade planerat det här sen långt tillbaka. Och nu när Harry kom in i ditt liv flyger det bort som en vind? Sa jag irriterat.
- Men jag älskar honom...
- Mer än mig, sa jag och fortsatte frågande på meningen. Hon sa inget utan stod tyst och osäkert kvar på sin plats.
- Då vet jag, sa jag och kastade Liam och Zayns jackor på henne och lämnade sedan rummet. Jag gick irriterat genom korridoren och kom på att mamma var den enda jag kunde prata med om sånt här. Jag sprang mot en dörr där det stod "städskrubb" på med stora bokstäver och stängde snabbt dörren efter mig. Jag satte mig snabbt på golvet och letade upp mammas nummer samtidigt som tårarna forsade ner för mina kinder. Jag skrollade och skrollade på listan men kunde inte hitta kontakten vid namn mamma. Då slog det mig mamma är ju död. Jag slängde chockat bort mobilen och lutade mig mot hinken som stod bakom mig. Jag höll för händerna för mitt ansikte och viskade mellan tårarna:
- Varför skulle du lämna mig!?

Plötsligt ringde min mobil, jag kollade snabbt på skärmen det var Niall. Jag la på och gick in på mina bilder jag tog upp en bild på mamma. En bild från när vi var i Spanien när jag gick i trean, hon hade långt brunt hår som svepte i vinden och en lång tjol med lila mönster. Hon stod på en klippa där man såg ut över havet. Jag log alltid när jag såg den här bilden. För när vi var på semester i Spanien hade vi varje kväll gått ut för att kasta sten i havet just där hon stod. Sista kvällen sa hon till mig att ta kort på henne där. Jag tyckte bara det var konstigt och frågade varför? Då hade hon svarat att det skulle vara ett fint minne någon gång, jag hade inte trott på det då. Men nu förstår jag vilken stor betydelse den bilden har för mig och kunde inte sluta le. Plötsligt öppnades dörren, jag kollade snabbt upp. Där stod en städerska, jag reste mig långsamt upp och torkade tårarna.
- Hur kom du in hit? Sa hon chockat.
- Det var öppet, förlåt jag behövde vara ifred. Sa jag osäkert och tog mig förbi henne där hon stod i dörren med korsade armar. Jag gick snabbt till hissen som Tea nu var på väg in i. Jag sprang snabbt för att hinna med, det gjorde jag. När vi stod där i hissen tillsammans sa vi ingenting till varandra. Jag hade ingen lust att prata med henne och hon ingen lust att prata med mig. När vi kom ner satt killarna i ett par röda soffor och spelade något spel på sina mobiler.
- Äntligen vilken tid det tog, sa louis som hoppade upp ur soffan och gick mot utgången. Efter att Niall kramat mig och tagit sin jacka från Tea gick han också mot utgången precis som alla andra. När vi kom in på "the breakfastclub" var det nästan inga där så vi delade på det största bordet vid fönstret. Vi beställde alla mycket mat det fanns så mycket att välja på, pannkakor,omelett,bacon osv. Jag valde pannkakor med smör och sirap.
Det tog ett tag innnan maten var klar, men efter 15 minuter stod allas mat på bordet.

Måltiden började i tystnad, så där läskig och obehaglig tystnad som bara kommer. När det hade gått för lång tid sa plötsligt Tea:
- Vad händer nu då?
- Vad menar du älskling? Sa Harry chockat.
- Ja vi bor i Irland ni reser runt på turne i flera månader.. vad händer? Sa hon.
- Vad menar du Tea du ska ju flytta hit? Sa jag lite retsamt och log.
- Ja men du då? Fick jag som svar.
- Jag ska plugga på Canterbury som jag sagt, sa jag ilsket.
- Oj oj vänta har ni bråkat? Sa Harry och höll händerna i luften framför oss så vi inte kunde se varandra.
- Hon starta det, sa Tea och korsade armarna.
- Då slutar du det, sa Harry och klappade henne på huvudet.
- Bara för att ni aldrig bråkar, sa Tea argt och reste sig för att gå mot toaletterna. Men när hon skulle ta ett steg drogs hon tillbaka av Harry.
- Tror du allvarligt att vi aldrig bråkar? Sa han. Han såg allvarlig ut, jag hade aldrig sett honom så förut.
Tea såg osäker ut och nickade sedan på huvudet.
- Bra, du behöver inte ta ut ilskan på oss. Sa han och släppte henne. Hon gick snabbt mot toaletterna för att slippa prata om det. Nu var det bara jag kvar, alla hade blickarna på mig och ville veta mer om det som just hänt.
- Vad har hänt Mia? Sa Niall och tog tag i mina händer.
- Nej men vi hade sagt att vi skulle plugga på Canterbury tillsammans i Irland, men nu säger hon att hon vill bo med Harry istället. Alla vände sig chockat mot Harry som såg ännu mer chockat på mig.
- Vad sa du? Frågade han chockat.
- Ja hon vill flytta in hos dig, sa jag argt.
- Nej det går inte, inte nu i alla fall hon måste plugga, sa han chockat.
- Säg det till henne, sa jag lite små surt. Han reste sig och gick mot damtoaletterna med bestämda steg.
- Vet du vad jag tycker, sa Niall glatt och la sin arm runt mig.
- Nej vadå? Sa jag fortfarande lite små surt.
- Att du ska plugga Canterbury sen kan du komma tillbaka och lära oss, sa han och kramade mig glatt.
- Ja, sa jag och skrattade till.

Senare den kvällen skulle killarna åka vidare på sin turne mot London. Harry hade vertalat Tea att stanna och plugga och hon var nu glad igen. När vi stod utanför hotellet för att säga hejdå till killarna kom mormor med sin lilla vita bil för att hämta upp oss. Jag stod och kramade Niall när mormor klev ur bilen och vinkade glatt.
- Du jag måste åka nu, sa Niall och kysste min panna innan han tog sig ur mitt grepp runt hans rygg.
- Okej ha det så kul och ring mig! Sa jag när han gick in i bussen. Liam och Zayn kom fram för att krama mig innan de gick på samma sak gjorde Harry och Louis. När alla gått på bussen brast Tea ut i storgråt jag gick för att hålla om henne. Vi gick fram mot fönstret där killarna satt, jag tog Teas hand i min och plaserade den vid Harry och jag plaserade min vi Nialls. Då såg jag att Niall hade tårar i ögonen, han log men han var ledsen på samma gång. Plötsligt startade bussen och Niall tog bort sin hand, han tog istället upp sin mobil och pekade på den.
Jag såg i hans munrörelser att han sa något i stil med "jag ringer dig" jag log och tog ner handen från fönstret.
Tea tog inte bort sin hand utan jag fick lyfta bort henne, när bussen åkte iväg började hon skrika.
- NEEEJ! KOM TILLBAKA! Jag tog hennes hand och satte henne i mormors bil. Den resan hem var en av dom värsta, jag hade aldrig sett Tea gråta så mycket förut. Hon kollade aldrig på mig utan bara ut genom fönstret.
- Tea han kommer tillbaka, sa jag och tog hennes hand.
- Jag vet, sa hon och torkade tårarna.
Efter en lång stunds tystnad sa hon sedan:
- Det är bara det vad ska dom i skolan säga. Hon kollade på mig med en livrädd blick.
- Vem bryr sig, det är våra liv inte deras. Sa jag och kramade om henne.
Även fast jag visste att hela skolan skulle veta om det som hände på konserten här om dagen. Emma var ju där och såg allt. Skulle de hata oss eller älska oss. Skolan började imorgon igen och vi hade mycket att ta igen speciellt jag. Jag hade inte varit där när mamma hade gått bort, men om vi skulle få killarna så skulle vi få kämpa. Tillsammans.
- Vi kommer att överleva det här, det är bara att kämpa. Viskade jag till Tea som låg lutad mot min axel.
Rock my world into the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino


Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Nu börjar skolan igen= plugg,prov,vänner osv ska försöka göra ett kapitel i veckan och ett på helgen varje vecka får se hur det funkar! xx


Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Svar

Anonym om Tack!:
skrivskriv SKRIV!! :o

Svar:Jag skrivskriv SKRIVER! Haha jag gör klart kapitlet imorgon pöss! ;)

Tack!

Hej!
Ni är helt otroligt underbara vill ara säga det passa på och följa mig på instagram: @Littlenoraa jag följer tillbaka!
Ska ge mig på ett nytt kapitel ikväll hade jag tänkt mig om jag får tillräckligt med ideer! Nästa vecka börjar jag skolan på onsdag så tisdag kommer nog ett nytt kapitel. Två kapitel i veckan ska jag försöka hinna med i framtiden!

STORA kramar!

Hur var erat lov?

Tävlingar kommer får jag hoppas måste bara komma på något att lotta ut :)

http://onedirectionlovestory.blogg.se

Kolla in den novell bloggen vettja!
Den är nog super bra har bara läst några kapitel men den verkar super!
För att hitta de gamla kapitlena går ni in på almänt i menyn sedan scrollar ni ner till tidigare inlägg :)

Paradise - Kapitel 30

- Va ,sa jag chockat och drog tillbaka mobilen. Han hade rätt jag var worldwide trend och typ känd nu, jag log och kollade chockat på de andra som log tillbaka.
- Hur gick det här till på typ 10 minuter, sa jag chockat.
- Välkommen till våran värld, sa Louis och log.
- Haha ja, sa jag och kysste Niall.
- Jag då, sa Tea.
- Du har fler followers ser jag, sa Harry och kramade henne.
- Yeeey, sa hon glatt och kysste honom. Utan att fråga föjde vi med killarna upp på hotellet och fortsatte våran underbara och roliga kväll där.Vi hade varit på hotell rummet i två timmar innan Zayn,Liam och Louis somnat, så vi bestämde oss för att gå till vårat egna rum istället. Vi delade på oss och tog ett varsit rum. När jag och Niall kom in i rummet gick jag direkt till badrummet för att borsta håret och tänderna. När jag stog där med tandorsten i mungipan kom Niall in i badrummet.
Jag gjorde plats så att han skulle få borsta tänderna men istället började han pussa på mig och tryckte mig närmre honom.
- Vad gör du? sa jag chockat och stirra på honom han såg ut att vilja ha något.
- Men, jag är redo är du? Sa han och kollade på sina händer som han höll vid min höft.
- Men kolla hur jag ser ut, sa jag chockat och pekade på mitt hår som var helt slitet.
- Du är alltid fin, sa han och drog sin hand genom mitt hår och log.
- Men kan man göra det på ett hotell? Sa jag chockat med en äcklad min.
- Haha bara vi är tysta antar jag, sa han och började pussa på min nacke.
- Vänta, sa jag chockat och sprang mot Teas och Harrys rum.
Jag knackade och fick vänta en stund. Plötsligt öppnades dörren och ut kom irriterad och trött Tea.
- Hej, sa jag och försökte låta trevlig.
- Vad vill du? Sa hon irriterat och väntade sedan på svar.
- Ehm... Niall och jag ska ha det nu, eller ja han vill och jag vet inte hur jag, sa jag stressat.
- Vänta, lugna ner dig. Sa hon och tog tag i mina händer som jag tidigare hade viftat runt med i panik.
- Det är helt naturligt och allt kommer av sig själv, ta det lugnt. Men han har skydd va? Sa hon och lät som en mamma.
- Nej, kan vi få låna av Harry om han nu har? Sa jag osäkert.
- Ja vänta här, sa hon och smög sig tillbaka in i rummet igen. När jag väntat ett tag kom hon tillbaka med en kartong.
- Här, välj du vilken färg. Sa hon och började skratta åt vilken samling av kondomer hennes pojkvän hade.
- Jag tar den här, sa jag och tog någon av alla de som låg i kartongen orkade inte bry mig om sånt. När jag kom in i rummet satt Niall på sängen och kollade på tv.

Jag gick fram till sängen och satte mig ner brevid honom. Han tog tag i mina händer och la dom på hans axlar. Sedan kysste han mig och all nervositet försvann i ett glädjerus. Han började dra ner min dragkedja på baksidan av klänningen samtidigt som han kysste mig. Jag drog av hans tröja snabbt där efter. Sedan la vi oss ner på sängen och kysstes mer intensivt.
Efter ett tag hade vi sex med varandra. När vi var klara la vi oss brevid varandra och bara kollade upp i taket. Utan kontroll brast jag ut i skratt. Han kollade fundersamt på mig och istället för att fråga varför jag skratta, började han le åt mig. När jag lugnat ner mig vände jag mig mot honom och log tillbaka. Han drog sin hand genom mitt hår och bara såg på mig i minst 3 minuter.
- Vad är det? Sa jag och log.
- Inget du är bara så vacker, sa han och log tillbaka. Jag sträckte mig fram och kysste hans mjuka läppar.
- Du med, sa jag sedan.
- Men du nu får du berätta varför skrattade du, var det något jag gjorde fel? Sa han osäkert.
- Nej du var otrolig, det är bara det att man går och oroar sig över så onödiga saker. Jag var sjukt nervös. Och det faktum att jag just legat med Niall Horan är ju något jag aldrig trott skulle hända. Sa jag och log.
- Du är så söt, sa han och kysste min panna. Resten av tiden vi var vakna låg vi i sängen och bara gosade med varandra. Det var så underbart skönt och ingen av oss hade lust att somna, så vi pratade om minnen som vi delat. Det var allt från skratt till tårar den natten. Efter någon stund kom jag på mig själv när jag låg och pratade för mig själv. Niall hade bett mig berätta Röd luvan för honom, så som hans mamma alltid gjort när han var liten. Men nu hade han somnat i mitten av historian. Jag fixade till hans täcke och släckte sedan lampan. Sedan la jag mig brevid honom igen och kysste hans kind.
Jag sov som en stock den natten jag drömde om Niall och pirret som spred sig i kroppen så fort jag tänkte på honom.

Jag vaknade av att jag hörde killarnas röster. De lät som om de sjöng plötsligt kändes det som att någon hoppade i sängen. Jag öppnade långsamt upp ögonen och såg Louis som stod och hoppade i sängen. Jag reste mig irriterat upp och gnuggade mina ögon så att jag skulle se klarare. Då såg jag Liam och Zayn som satt på golvet och Harry och Tea som satt vid sängkanten. På tv:n spelades Paradise med Coldplay och killarna satt och sjöng med.
- God morgon Törnrosa, sa Tea och log där hon satt i Harrys knä.
- God morgon, sa jag och kollade snabbt brevid mig och så att Niall var borta. Panik brast ut i mina ögon som om jag hade tappat bort något väldigt viktigt. Louis skrattade till och sa sedan:
- Easy tiger, han är på toan.
- Åh, sa jag och reste mig lugnt upp och märkte inte förns då att jag var naken. Jag tröck lakanet mot min kropp och satt kvar där jag satt. Plötsligt kom Niall ut från badrummet, han hade duschat han hade bara handuken runt höften och inget på överkroppen. Han gick för att hämta en tröja brevid mig och kysste mig innan han sträckte sig efter den. Jag kom på att jag satt och bet mig själv i läppen och slutade genast.
- Ehm..jag måste duscha, sa jag och reste mig upp med lakanet runt kroppen. När jag stod i duschen och sköljde av kroppen hörde jag hur de satt och pratade utanför. Jag sänkte strålen lite så att jag skulle höra vad de sa.
Ur Nialls perpektiv:

Jag vaknade av att jag kände en spark på mitt ben. Jag reste mig långsamt upp och lyfte på Mias huvud som låg på mitt bröst och smög mig sedan iväg med täcket till badrummet. När jag var på väg in i duschen knackade det på ytterdörren, jag tog snabbt tag i en handuk och gick för att öppna. Jag öppnade osäkert långsamt dörren för att se vem det var. Det var killarna jag log när jag såg att det var dom. Nu skulle jag få berätta om igår kväll ostört med bara killarna.
- Hej, sa jag glatt och öppnade upp dörren helt.
- Morning sunshine, sa Louis och klev in. Efter kom de andra.
- Jag ska bara duscha lite snabbt, ni kan sätta på tv:n. Sa jag och gick tillbaka till badrummet. Jag stod som vanligt i duschen och lät vattnet rinna över mitt huvud, det enda speciella den här gången var att jag inte kunde sluta le. Jag märkte det själv när jag stod framför spegeln men vad jag en gjorde så log jag. När jag var färdig gick jag ut för att sätta på mig kläder. Jag knöt fast handuken runt min höft och gick ut från badrummet. När jag kom ut stod Louis och hoppade på sängen och alla satt och sjöng till Paradies. Men det enda jag tänkte på var Mia, där satt hon på sängen nyvaken men jag struntade i andedräkten den här gången utan gick snabbt fram och kysste henne. Jag sträckte mig sedan efter min tröja som låg på andra sidan sängen. Mia sa något om att hon behövde duscha sedan gick hon mot badrummet, så jag tog hennes plats.

När jag satt där och log medan jag klädde på mig glodde alla på mig med nyfikna blickar.
- Varför så glad? Sa plötsligt Liam som nu hade satt sig i sängen.
- Jag vet, sa Tea glatt.
- Ehm, Tea kan vi få prata "killsnack" ostört. Sa jag och försökte låta så trevlig som möjligt.
- Åh okej, sa Tea och kysste Harry innan hon lämnade rummet. Vi följde alla henne med blicken innan dörren stängdes helt.
- Så, vad är allt detta. Sa Louis och gjorde en gest mot mig.
- Gissa, sa jag och log stolt.
- Märkte ingenting utom att Mia var naken, sa Harry.
- Vänta, var Mia naken, sa Louis och lutade sig mot badrummet. Som att han kunde se in.
- Äsch sluta, allvarligt nu killar. Sa jagh och kastade en kudde på Louis som ramlade av sängen.
- Aj, sa han och klamrade sig upp igen.
- Hmm.. vänta nu, sa Liam. Han lät som en detektiv.
- Naken tjej, trött och täcken överallt. NI HADE SEX IGÅR! Sa han som att han hade tagit mig på bar gärning. Jag nickade och alla killarna började skrika och tjoa.
- Våran Niall är inte oskuld längre, skrek dom glatt.
- Schh inte så högt, sa jag osäkert. Alla slängde sig över mig och skrek ännu mer.
- Vänta hade ni sex här, sa Louis osäkert.
- Japp, sa jag och började skratta.
- Aaah och vi ligger i det, sa han och flög upp ur sängen. Efter honom flög dom andra också upp. Jag låg och skratta åt dom när plötsligt toa dörren öppnades. Ut kom Mia med bara handuk virad runt kroppen och håret. Jag log som ett fån och de andra killarna stod bara och glodde. Jag reste mig stolt upp och möttes av hennes blick, vi gick mot varandra. Och när vi möttes kysstes vi. Vi brydde oss inte om att killarna stod en meter bakom oss och stirra. Det var som om hela världen stannade till när hennes läppar mötte mina.

Ur Mias perspektiv:

Jag kunde inte sluta le när han backade ifrån mig och satte sig på sängen igen. Jag ville hoppa på honom och kyssa honom men sen kom jag på att killarna var här.
- Hej igen, sa jag och gick för att hämta mina kläder i väskan bakom dom. De flyttade sig artigt när jag ville komma förbi. Men när jag väl stod framåt böjd och grävde i väskan kunde jag inte få bort tanken av att de stirrade på min rumpa. Jag tog de snabbaste jag hittade och gick tillbaka till badrummet. Det var Tea som hade packat väskan till mig så det var inte alls min stil av kläder, men jag trängde på mig dom ändå. Det var en tight blå tröja och biege färgade jeans. Plötsligt knackade någon på dörren när jag höll på att borsta håret.
- Kommer du älskling, sa Niall från andra sidan dörren.
- Ja jag är strax klar, sa jag och drog borsten igenom mitt blöta lockiga hår en sista gång och plockade ihop min nessesär. Sedan sprang jag ut för att hinna med gänget innan de gick. Jag lämnade allt i väskan och la tillbaka lakanet på sängen.
- Sådär, sa jag och gick mot Niall som stod i dörren och väntade på mig. När jag kom fram tog jag hans hand, han log och kysste mig på munnen. Sedan stängde vi och gick mot hissarna där de andra väntade på oss.
- Kommer ni eller?! Skrek dom från hissen som nu var på väg att åka ner. Plötsligt började Niall att springa, jag sprang chockat efter. Louis stoppade dörrarna med sin fot medans de andra hejade på oss. Vi hann när vi kom in i hissen började alla att skratta.
- Vadå jag är hungrig? Sa Niall.
- När är du inte hungrig? Frågade Zayn. Vi började alla skratta och svaret han fick var en smäll på armen.
- Aj, sa han och såg ledsen ut. Jag höll armen runt hans axlar och log mot honom när han chockat kollade upp för att se vem jag var. Han log efter ett tag tillbaka.
- Du har en poäng, sa jag och blinkade mot honom.
När vi kom ner till hotellets lobby bestämde vi oss för att äta frukost ute. På "the breakfastclub" som låg i närheten. Ingen av killarna hade lust att hämta jackor så jag och Tea tog hissen upp igen. När vi gick i korridoren till hotellrummen såg jag på Tea att hon ville fråga något. Efter några minuters väntan frågade jag tillslut.
- Vad är det Tea? Jag tog kortet av henne och låste upp killarnas dörr medan jag väntade på ett svar.
Rock my world into the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino


Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Lååångt kapitel är värt att vänta på eller vad tycker ni?
Ni får svara på frågan på facebook sidan, mer sexuellt eller inte?↓


Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Svar

emma om Domino - Kapitel 29:
sjukt bra!!! varifrån e rörliga bilderna av niall?? älskar dom!!!!

Svar: De är från tumblr.com du kan kolla in min tumblr om du vill: 1dupallniall.tumblr.com :)

RSS 2.0