Besvarade känslor - Kapitel 20


- Okej. Sa han. Han tog av sig sina ytterkläder och jag stod och granskade honom.
- Ska det vara vatten här inne? Sa han plötsligt och pekade mot badrumsdörren.
- Oj shit badkaret! Skrek jag och öppnade dörren och slängde mig över kranen för att stänga av den. När jag vände mig om stod Niall i hallen och skrattade.
- Vad skrattar du åt? Sa jag lite otrevligt.
- Du e fortfarande lika klantig ser jag. Sa han och log. Jag blev röd i ansiktet men kunde inte hålla mig från att också börja skratta.

Han gick för att leta efter en mopp att skura golvet med jag hörde hur han öppnade varenda skåp i köket. Tillslut gick jag och öppnade skåpet i hallen där den fanns.
- Jaha man brukar ha städ sakerna i köket. Sa han och lyfte fram hinken och moppen. Han började artigt skura av golvet i badrummet, jag behövde först byta om. Jag satte på mig en stickad tröja jag hade fått av mormor några dagar innan och ett par tränings shorts. När jag kom tillbaka stod Niall där och kämpade med att få ner vattnet i avloppet. Jag satte mig ner och tog en såndär man har till fönsterputs och började skrapa vattnet mot badkaret.
- Du Mia... Sa Niall plötsligt och tittade ner i golvet.
- Vadå? Sa jag chockat.
- Hur mår du igentligen? Den frågan hade jag fått över tusen gånger efter mammas död, jag visste ofta inte hur jag mådde men nu när Niall var här mådde jag bättre än förut.
- Jag mår bra. Har inte haft någon ungdom i närheten på ett tag så tack för att du kom.
- Bra. Sa han och log.
- Du då hur mår du? Vi fortsatte prata och blev klara på 20 minuter det gick jätte snabbt. När vi var klara gick vi till köket fö att ta något gott att äta. När vi öppnade kylen var den tom eller det fanns bara sylt burkar och ketchup. Då insåg jag att mormor var och handlade och skulle komma med all mat snart. Vi gjorde lite te och satte oss i vardagsrummet.

Det fanns ingen tv bara en eldstad, jag tände eld på den och satte mig i soffan närmast och Niall i den långa i mitten.
- Vart är ditt rum? Sa han och log.
- Upp för trappan till höger.
- Visa mig. Sa han och tog min hand och sprang upp för trappen med mig efter. Han stannade när vi var uppe och såg sig omkring. Sedan pekade han på den enda dörren som var stängd.
- Den? Sa han och log som ett litet barn. Jag nickade, han sprang till dörren och öppnade den. Han gick runt i rummet som nästan var helt vitt utom mina gröna och blå gardiner.
- Fint. Sa han och såg på mig.
- Tack mormor har sytt det mesta.
- Oj! Hon måste vara duktig. Sa han och kom närmre dörren. Jag gick ner för trapporna och satte mig i soffan igen. Vi satt där och bara pratade om ingenting ett tag om hur det var när vi var små, plötsligt kom jag på att mormor hade massor av fotoalbum jag aldrig sett. Jag hoppade upp från soffan och sprang mot bokhyllan och öppnade skåpsdörranra längst ner.
- Vad gör du? Sa Niall som chockat satt kvar på sin plats.
- Du ska få se... S ajag och hämtade tre album från skåpet där det stod 1990-2000 och satte mig brevid Niall så jag nästan satt i hans knä. Men han flyttade inte på sitt ben så jag antog att det var okej. Vi bläddrade ett tag och han tyckte jag var så gullig som bebis. När vi kom fram till bilderna där Niall var med började han skratta.
- Där är ju jag! Sa han.
- Japp där är söta du! Sa jag och log.

Nu kom någon in genom dörren det var mormor. Vi båda rusade mot dörren för att hjälpa henne med kassarna. När hon såg Niall log hon ett leende jag inte sett på ett tag.
- Niall är det du? Kom hit och ge mig en kram. Han gick direkt och kramade om mormor och sa:
- Hej.
- Vad gör du här? Sa hon när de hade kramats klart.
- Men mormor vad är det för fråga haha.
- Man får väl fråga skaer man vill veta? Sa hon virrigt.
- Haha men jag ville hälsa på Mia, vi får vara hemma i några dagar så passade på. Sa han och log mot mig.
- Okej vad trevligt, ska du äta här ikväll då? Sa hon glatt.
- Nej vi ska ha familj middag hemma ikväll, juste ni får komma om ni vill!
- Men vad trevligt vi kommer gärna eller hur Mia. Sa mormor och jag nickade.
- Bra. Sa han och började lyfta en av mormors kassar.
- Tack, men det där behövs verkligen inte. Sa mormor.
- Det behövs för att hålla kroppen i trim. Sa han och blinkade mot mig. Jag höll på att ramla ihop Niall gillade mig lika mycket som jag gillade honom. Jag tog också en kasse och bar den till köksbordet där Niall redan stod och packade upp.
- Är du hungrig eller? Sa jag och skrattade åt honom där han stod och packade upp saker som mammas pojke.
- Haha nej vill bara hjälpa till, men lite hungrig är man ju alltid. Sa han och log.
- Här. Sa jag och kastade en chocklad kaka på honom och höll upp påsen och började backa för att få honom att följa efter.

Det gjorde han, vi gick upp till mitt rum och tog med oss fotoalbumen. Vi la oss på mage på sängen och kollade igenom alla album samtidigt som vi åt upp chocklad kakorna.
- Här vänta måste fota den där bilden haha... Sa han och grävde i fickan efter sin mobil.
- Lägg ut den på twitter också. Sa jag.
- Ja bra idé. Sa han och fortsatte skratta åt bilden på mig och honom där vi stod i hallen hemma hos honom utklädda till rappare. Jag hade en stor fotbollströja som var röd och ett halsband med dollar tecken på. Jag hade också en stor grön keps och tajta svarta byxor. Niall hade lånat sin bror Gregs byxor och hade en likadan tröja som jag. Han hade också en fejk mustache och en skäpp med bling bling på i högra handen och solbrillor på sig.
Han twittrade bilden och skrev "Team Swag" och sedan fortsatte vi att titta klart på albumet. När jag skulle lägga albumen på skrivbordet sträckte jag mig över Niall som nu låg under mig. När jag skulle lägga mig till rätta igen höll han kvar mitt huvud och pressade sina läppar mot sina. Han kysste mig länge nog för att jag skulle känna rysningarna som spred sig i kroppen. Det var som fjärilar i hela mig, när vi inte kysste längre kunde jag inte sluta le.

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera!

Nu ska jag iväg så det blev ett kort pöss! xx

Ps. Glöm inte att gilla bloggen på facebook HÄR

Kommentarer
Postat av: rayahin

mer mer mer mer omg snällaaaaaaa!!! låt det hända att on typ är osäker på han sedan åker han iväg om du vil alltså! eller något oförväntat

2011-12-03 @ 11:26:54
URL: http://onedirectionlovestory.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jättebra! Vill läsa mer nuu :D x

2011-12-03 @ 11:58:25
URL: http://jlarsssoon.blogg.se/
Postat av: Anna

När får man veta vad det är mellan emma och niall??

suuper braa!! meraa!!! X

2011-12-04 @ 00:20:49
Postat av: Sofia

Awsooome!! :D

2011-12-04 @ 01:21:47
Postat av: Linnea<3

Åh blir så glad när jag läser om Mia och Niall!

Du skriver så gulligt om dom!<3

2011-12-04 @ 14:43:13
URL: http://ffrobergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0